Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İzmir'den Selamlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adalı35

Geçen hafta 2005 mk1 147 1.6 ts dist. Ile bende uzun zamandır planladığım alfama sahip oldum. Aracın komple  motor bakımına ihtiyacı var. Motoru  sıfırdan yaptırmak istiyorum ve inşallah da alfa teknikten Gunay ve Raşit usta ile beraber sorun yaşamadan halledecegiz.  cam düğmeleri, direksiyon kontrol düğmeleri, kapı kolları,   koltuk kılıfları vites ve el freni  korukleri gibi detaylara da para harcamam gerekecek. Yardimci olur ve yönlendirme yaparsanız  çok memnun olurum.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

vieri

Hoşgeldiniz.Hayırlı olsun.  :) Aracın fotoğraflarını da görmek isteriz.

ealprsln

hayırlı olsun, hoşgeldiniz.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

ALP

Hayırlısı olsun hoşgeldiniz

Alp Çalıkoğlu
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

OnurCangir

Hoşgeldiniz :) Özgür Usta'ya selamımı söyleyin lütfen :)

Adalı35

Teşekkürler arkadaşlar.

oznclb

hayırlı olsun, hoşgeldiniz
147-1.6-TS-Distinctive

Adalı35

Araç liftte olduğu için resim koymak istemedim ama sanırım öncesi ve sonrası için bu şart olacak çünkü ön tampon altında farlarda led isiklandirma yapmış önceki sahibi arkadaş...

Anıl

Merhaba aramıza hoşgeldiniz. İzmir'de çıkma parça bulmak biraz zor, olanlarda pahalı. İstanbuldan arkadaşlar sizi yönlendirebilir veya sitede arama yaparak parçacıları bulabilirsiniz. Yurtdışından alışveriş yapıyorsanız You are not allowed to view links. Register or Login 'den istediğiniz parçaları bulabilirsiniz(Başıma geldiğinden söylüyorum cam düğmeleri bağlantıları İngilizlerde ters oluyor,kabloların yeri değiştimi sorun kalkıyor)...İzmirdeki doğru servislerden birisini seçmişsiniz,kolay gelsin.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Kibitzer

Hayırlı olsun. Hoşgeldiniz  :)
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Adalı35

You are not allowed to view links. Register or Login
Merhaba aramıza hoşgeldiniz. İzmir'de çıkma parça bulmak biraz zor, olanlarda pahalı. İstanbuldan arkadaşlar sizi yönlendirebilir veya sitede arama yaparak parçacıları bulabilirsiniz. Yurtdışından alışveriş yapıyorsanız You are not allowed to view links. Register or Login 'den istediğiniz parçaları bulabilirsiniz(Başıma geldiğinden söylüyorum cam düğmeleri bağlantıları İngilizlerde ters oluyor,kabloların yeri değiştimi sorun kalkıyor)...İzmirdeki doğru servislerden birisini seçmişsiniz,kolay gelsin.
teşekkürler servis konusunda içimi rahatlatan bir açıklama oldu bu..

Alfadanadam

Aramıza hoşgeldiniz, hayırlı uğurlu olsun.

Adalı35

Aramıza hoşgeldiniz, hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkürler hosbulduk. 

Adalı35

Geçen hafta 2005 mk1 147 1.6 ts dist. Ile bende uzun zamandır planladığım alfama sahip oldum. Aracın komple  motor bakımına ihtiyacı var. Motoru  sıfırdan yaptırmak istiyorum ve inşallah da alfa teknikten Gunay ve özgür usta ile beraber sorun yaşamadan halledecegiz.  cam düğmeleri, direksiyon kontrol düğmeleri, kapı kolları,   koltuk kılıfları vites ve el freni  korukleri gibi detaylara da para harcamam gerekecek. Yardimci olur ve yönlendirme yaparsanız  çok memnun olurum.

cAn16

Hayırlı olsun arkadaşım, güle güle, kazasız belasız kullan inşallah. Bir an önce liftten inip keyfini sürmen dileğimle  :alkis:
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

Adalı35

Hayırlı olsun arkadaşım, güle güle, kazasız belasız kullan inşallah. Bir an önce liftten inip keyfini sürmen dileğimle  :alkis:
Teşekkürler o günü iple çekiyorum. ..

Adalı35

teşekkürler Anıl.. umarım motor ve yürüyen aksam ile ilgili her şey bittiğinde bu söylediklerini dikkate alıp araştırmaya girişicem..

Adalı35

dün itibarı ile araçla ilgili alım satım prosedürlerini yerine getirdik. artık bu güzel kız benim. o yüzden hikayesini anlatmak isterim. bu araç ile ilgili sahibi ile konuştuğumuz da aracın alfa milanoda olduğunu öğrendim. Servis ile ilgili sorunları olduğunu aracı alıp başka yere götürmek istediğini, götürdüğü yerde aracı görebileceğimi söyledi. ben de önce davranıp kendim göreyim diye servise geldim. Ben Alfa teknikten Günay usta ile ortak bir dostumuz vasıtası ile görüştüm, araç hakkında bilgi aldım. o esnada eski sahibi tesadüfen oraya geldi ve oturup anlaşıp alışverişi bitirdik. araç en dipte motor kapağı sökük şekilde duruyordu. alışveriş bitti ama ben bi kere koltuğuna oturup 1 metre yol gitmedim, kapısını açıp içini detaylı inceleyemedim, bagaj kapağını bile açıp bakamadım ki zaten sonra lifte çıktı hala göremedim. kasasını bile daha sonra inceledik. bu arada hasar kaydı 350 tl ve 850 tl gibi rakamlar. kazası belası yok çok şükür ama ufak tefek boyalar var illaki :D Alfam şu an Alfa teknikte emin ellerde. Günay usta ile beraber oturup bütçe belirledik şu ana kadar %50 aşmış durumdayız. sadece motor ve parçaları değil bütün hareketli aksama bulaştık, değişmesi gereken, kontrol edilmesi gereken her şeyi eksiksiz listeledi sağ olsunlar. ön arka diskler, fren balatası, baskı balata, yağ pompası vs bir sürü şey -ki liste 2 sayfaya yakındı  :haydi: :haydi: bittiğinde sıfır 147 im olacak. aracı alalı bir hafta oldu ben aracın ön tarafını yeni gördüm, sağ far camı çatlak, farlarda ve ön tamponda ledler var. onların sökülmesini rica ettim. her geçen gün ve her bu forumda gezdiğim an alfama tutkum daha da artıyor. önceki aracım yeni kasa fiesta idi. şimdi linea ve bu yeni aşkım var. inşallah her şey planladığım gibi gider de en kısa zamanda yeniden yollarda süzülmeye başlarız. önce ki sahibi maalesef belki maddi belki manevi sebeplerden çok bakımlı kullanmamış aracı. Benim amacım bütçeyi çok daha fazla zorlamadan elimden geldiğince 147'me ruhunu geri vermek. gerçi daha ne kadar zorlayabilirim neredeyse motor ve yürüyen aksamda değişecek parça kalmadı   :alkis: :alkis: biraz fazla yazmışım sanırım ama ilerleyen günlerde detaylı tamir fotoları ve öncesi sonrası fotoları yayınlayacağım. şimdilik heyecanımı mazur görün.. saygılar

Alfadanadam

Maaşallah. Güzel günlerini merakla bekliyor olacağım :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Adalı35

Adalı35

Baskı balata ve yağ pompamiz yenisi ile değişti.

Adalı35

Bu da dağılmış kalbimiz

Adalı35

Arabanın acilen temizlenmesi lazım acilen

rebel

Konuyu takipteyim. Yeni gordum. Kolay gelsinn :) biliyosun zor isler hemen hemen ayni anda baslamisiz. Bende ne var ne yok degistim  :) herkes agiz tadiyla binsin , yagina suyuna bakalim cayimizi kahvemizi icelim keyfimize bakalim :) kolay gelsin hocam cebine bereket

Gouki

Hasan bey aramıza hoşgeldiniz. Umarım herşey planladığınız gibi gelişir.