Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara'da uygun fiyatlı kaliteli OtoKuaför Önerisi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alpberk

Arkadaşlar Ankara'da kayda değer daha önce denediğiniz bir Oto Kuaför var mı ? Uygun fiyatlı olması tabiki tercihimiz. Daha önce bir çok yer denedim. Sonax haricinde pek memnun kaldığım söylenemez.
Meguiars kullanmaları önemli aslında benim için. Bir çok yer patlatıp geçiyor.
Ya da Forum olarak Ankara'da anlaşmamız falan var mı? Ben bulamadım ama ?  :-[
Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive - 06AT2169

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar Ankara'da kayda değer daha önce denediğiniz bir Oto Kuaför var mı ? Uygun fiyatlı olması tabiki tercihimiz. Daha önce bir çok yer denedim. Sonax haricinde pek memnun kaldığım söylenemez.
Meguiars kullanmaları önemli aslında benim için. Bir çok yer patlatıp geçiyor.
Ya da Forum olarak Ankara'da anlaşmamız falan var mı? Ben bulamadım ama ?  :-[

Semih abinin tercih ettiği DBY detailing var işçilikleri gerçekten güzel.

Birde Hür Can ın tercih ettiği bir yer vardı ama unuttum adını :( görürse yazar zaten.

Edit :

Konya yolundaki metropolitan otelin garajında parks car care.

Buda Hür Can ın tercih ettiği yer :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

TRSemih

Ozdemir'in söylemiş oldugu gibi DBY Detailing Berkay'la gorusebilirsiniz. Fazlasiyla memnun kalirsiniz.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ufuksrl

Aracim suan dby de. salı akşamı alcam . Resimleri yüklerim. Semih abinin arabasını görünce bu sabah bıraktım aracımı.

ozoozo

Aracim suan dby de. salı akşamı alcam . Resimleri yüklerim. Semih abinin arabasını görünce bu sabah bıraktım aracımı.

Neler yaptırıyorsun Ufuk ? ve ne kadara mâl oluyor yaptırdıkların.

ufuksrl

Nano koruma yapılıyor kardeşim. Valla demir beye dedim ne lazım geliyosa yap diye bugün teslim aldı arabayı yarın akşama kadar kendisinde. Hareler vardı kılcal cizikler falan işte gördüğü herşeyi düzelticek detaylarını bende pek bilmiyorum ne yalan  :D semih abinin arabasına ne yaptiysan aynısı istiyorum dedim  . Bilgili ve kültürlü bir esnaf cidden iyi bir iş çıkaracağına inanıyorum yarın paylasirim fotolari en geç çarşamba sabahı ...

ufuksrl

ozoozo

Nano koruma yapılıyor kardeşim. Valla demir beye dedim ne lazım geliyosa yap diye bugün teslim aldı arabayı yarın akşama kadar kendisinde. Hareler vardı kılcal cizikler falan işte gördüğü herşeyi düzelticek detaylarını bende pek bilmiyorum ne yalan  :D semih abinin arabasına ne yaptiysan aynısı istiyorum dedim  . Bilgili ve kültürlü bir esnaf cidden iyi bir iş çıkaracağına inanıyorum yarın paylasirim fotolari en geç çarşamba sabahı ...

Bende düşünüyorum da bu aralar ondan bir sorayım dedim. Kırmızı zaten en ufak yıkandığında ateş gibi parlıyor hele birde böyle boya koruma,nano vs işler yapıldığın da ateş ediyor, süper olacak desene :)

Bende de ufak kılcal çizikler gözüme batıyor güneş vurdukça aklımda var ama beyazda çok etkisi olacağını düşünmediğim için pek düşünmüyordum ama her zamanki yıkattığım usta bir yapalım gör sen diyince düşünmeye başladım :)

ufuksrl

Kardesim benim araba bi çıksın tam fikir verir . Bence beyaz islem yapildimi harika parlıyor :yukari-ok: hele ki senin araba sağa sola ateş edebilir  :D

fatihmehmet

Ufuk bey siz de bir konu acarsınız artık :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

TRSemih

You are not allowed to view links. Register or Login   :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

•Tapatalk QV•

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ufuksrl

:o :o :o :alkis: :alkis: :alkis: maşallah diyelim beyler  :yukari-ok:  :alfisti: eyvallah semih abi  :arkadasim:

leonheart

Ben de aracımı 1 ay önce yaşam kent Sonax' a bıraktım. Nano boya koruma işlemi yaptılar, gerçekten çok memnun kaldım, tavsiye ederim
159 JTDM Distinctive

alihsans

Ufuk Bey, nano etkisi geçene kadar görüşmeyelim mümkünse. :D
Maşallah.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ufuksrl

Hahahah zaten kutusuna koyup dolabın üstüne kaldırmayı düşünüyorum abi  :D henüz canlisini gormedim sadece su yukardaki foto  :) semih abide olmasa eheeeyy hey..

Alfadanadam

Maaşallah diyelim, nazar değdirmeyelim kırmızıya. :)

max-ime

Hayirli olsun Ufuk :) Dby biraz pahali gibi dursada Ankara'da halen butik calisan tek yer.

Gouki

ufuksrl

Alıntı YapMaaşallah diyelim, nazar değdirmeyelim kırmızıya. :)

Eyvallah abi eksik olma.

Alıntı YapHayirli olsun Ufuk :) Dby biraz pahali gibi dursada Ankara'da halen butik calisan tek yer.

Teşekkürler Abi sana şu kadar söyleyeyim Efsane bir işçilik ! Her kuruşu helali hoş olsun fotoları yüklicem en kısa zamanda .

Alıntı YapOyhş :nazar:

:D Abi inan aynı tepkiyi verdim görünce .Berkay bey fotoları göndersin koyucam foruma .

OğuzCanAlantor

Maşallah çok güzel olmuş ufuk  :nazar:

Hür Canın tavsiye ettiği yere bende aracımı bırakmıştım , Okan Abide bu işi güzel yapanlardan forumdan gidenler Hür Canın adını verirse ufak bir indirimle karşılaşır diye düşünüyorum .

Konya yolundaki Metropolitan otelin garajında Park Cars care.

AlfaWhite

Benim tanıdığım bir abim var işinde en iyisi çok kişi bilmez kendisi kimya muhendisi.
Polywax.
Adres: Turan Güneş Bulv./510. Sk No:7/A, Yıldız/Ankara
Telefon:(0312) 438 9373

Ismet Keskin. Kendim kefilim.

AlfaWhite

Fiyatlar sonax tabanway vs vs gibi ucuk değildir. Oto yıkamada içi dışı pırıl pırıl yapmadan vermezler. Arabaya fırça değdirmezler. Fırçaları dahi yok dükkanda =) Ne yaptırmak isterseniz bana söyleyin ben kendisini arar fiyat sorarım. ALKAN OTOMOTIVDEKI aracları da onlar halediyor. Ferrariler, lambolar vs siz düşünün işciliğini.

alpberk

Fiyatlar sonax tabanway vs vs gibi ucuk değildir. Oto yıkamada içi dışı pırıl pırıl yapmadan vermezler. Arabaya fırça değdirmezler. Fırçaları dahi yok dükkanda =) Ne yaptırmak isterseniz bana söyleyin ben kendisini arar fiyat sorarım. ALKAN OTOMOTIVDEKI aracları da onlar halediyor. Ferrariler, lambolar vs siz düşünün işciliğini.

en kısa zamanda uğrayacağım teşekkürler.   :yukari-ok:
Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive - 06AT2169

Adalı35

Bu konunun izmir lokasyonlusu var mı arkadaşlar aradım bulamadım forumda...
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....