Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İşlerimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatihmehmet

You are not allowed to view links. Register or Login
İsmim Hakan 33 yaşındayım bi ufak kızım var 3 yaşında ellerinizden öper  pek sevilmeyiz ama Ankara Emniyetteyim   8) Cinayet Büroya gelen beni mutlaka bulsun  :haydi:

Abi eczacılar narkotikte çalışabiliyormuş diye duydum. Bi bilgin var mı? Hangi konumdalar, rütbe, maaş filan :))

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

bafralfa

İsmim Hakan 33 yaşındayım bi ufak kızım var 3 yaşında ellerinizden öper  pek sevilmeyiz ama Ankara Emniyetteyim   8) Cinayet Büroya gelen beni mutlaka bulsun  :haydi:
Behzat Ç vardı oralarda duruyor mu hala :)

Kardeşim 17 aralıktan sonra aldılar onu paralelci çıktı :) da şimdide rütbe terfi almış reaksiyonda şimdi :)
2007 Alfa 159 JTD Q-tronic [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Siyah + Siyah Deri

bafralfa

Abi eczacılar narkotikte çalışabiliyormuş diye duydum. Bi bilgin var mı? Hangi konumdalar, rütbe, maaş filan :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valla varsada ben duymadım kral :)
2007 Alfa 159 JTD Q-tronic [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Siyah + Siyah Deri

iNtEGrAL

ozan çelebi- yaş 35 - aydın da yaşıyorum. su arıtma firmasında proje mühendisi olarak görev yapıyorum.
Bu kadar benzerlik ilginç geldi. :-)
Ben de Ozan Çelebi. Yaş 29 Özel bir şirkette üretim sorumlusu olarak çalışıyorum. Makina mühendisiyim.
-= Alfa Romeo Giulietta =-
-67 TC 644 -

Kutay

Behzat Ç vardı oralarda duruyor mu hala :)

Kardeşim 17 aralıktan sonra aldılar onu paralelci çıktı :) da şimdide rütbe terfi almış reaksiyonda şimdi :)
bide çok içiyodu. birazda ondan oldu herhalde :)
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

slmgns

Ben Ankara'dan Selim bir kurumda uzman olarak çalışıyorum. Yaş 29

Incablue

Yiğit Özkan

Tofaş Ar-Ge mühendis.

You are not allowed to view links. Register or Login memnun oldum :) Bende tofaş koç sistemdeyim, görüşmek üzere.

cAn16

Yiğit Özkan

Tofaş Ar-Ge mühendis.

You are not allowed to view links. Register or Login memnun oldum :) Bende tofaş koç sistemdeyim, görüşmek üzere.

Merhabalar arkadaşlar , ben de Can , Tofaş Ar-Ge ' de çalışmaktayım  :haydi:
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

hhalis007

Merhaba arkadaşlar ben hasan ali. Ford otosanda araç güvenliği bölümünde arge muhendisiyim

Kibitzer

Bizim yeğeni de Ford Otosan'a görüşmeye çağırmışlar :D Bu yıl Yıldız Teknik Makina'yı bitirdi. Yüksek lisans yapıyor. Umarım olumlu geçer :)
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

nicholas fallin

Merhabalar,

Avukatım. Ağırlıklı olarak ticaret hukuku ve iş hukuku alanlarında yerli ve yabancı müvekkillere hizmet veriyorum. Ofisim Taksim Meydanı'na yakın mesafededir. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Saygılar,

Levent Cengiz

bafralfa

Merhabalar,

Avukatım. Ağırlıklı olarak ticaret hukuku ve iş hukuku alanlarında yerli ve yabancı müvekkillere hizmet veriyorum. Ofisim Taksim Meydanı'na yakın mesafededir. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Saygılar,

Levent Cengiz

Reklamında kralını yapmışsın şefim :)

Alfadanadam

Merhabalar,

Saygılar,

Levent Cengiz

Aslan biraderim :)

universeee

Merhabalar,

Saygılar,

Levent Cengiz

Hoş geldiniz  :alfisti:

Sanıyorum iş hukuku kapsamına giren bir sorunum var. Özelden sormamda sakınca var mı? :) Benim için çok ciddi önemi olan bir sorun olduğu için yazınızı görünce sazan gibi atlamak istedim  :-[
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

delıfısek

bende suan için işsiz bir inşaat teknikeriyim diyebilirim :D

nicholas fallin

Merhabalar,

Saygılar,

Levent Cengiz

Hoş geldiniz  :alfisti:

Sanıyorum iş hukuku kapsamına giren bir sorunum var. Özelden sormamda sakınca var mı? :) Benim için çok ciddi önemi olan bir sorun olduğu için yazınızı görünce sazan gibi atlamak istedim  :-[

Tabi ki sorabilirsiniz. İster buradan, isterseniz sitedeki e-posta adresimden yazabilirsiniz.

mniyet

MURAT NİYET
EVLİ
ÇOCUK:0
ALFA:147 (BEYAZ)
YER: İZMİR /TORBALI
MESLEK: İŞ VE MESLEK DANIŞMANI

Turkay33

Türkay
yaş 28
meslek fizyoterapist
şehir izmir
çok selamlar :clover:
1994  33  1.5 ie / 2001 Başlangıç
2004 156 1.6 TS
2006 159 1.9 Jtdm
2005 156 2.0 Selespeed White
1998 156 1.6 TS
2003 156 1.6 TS
2000 156 2.4 JTD
2006 156 1.6 TS
2004 156 2.0 Selespeed
2001 156 1.9 JTD
1998 156 2.0 TS
2006 159 1.9 Jtdm
2000 156 2.0 TS
2006 147 1.6 TS
2001 156 2.0 TS

d.berkay

Demir Berkay Yavrucuk
Ankara'da DBY Detailing adında butik tarz çalışan, araç bakım garajım var.
Özellikle Türkiye'de yeni yeni yaygınlaşan, Nano Teknoloji, Kristal ve Seramik  Boya koruma konularında bir çok markanın Türkiye'de ki tek Sertifikalı ve yetkili uygulayıcısıyım.. You are not allowed to view links. Register or Login

Bunun dışında Ankara Üniversitesi'nde Jeofizik Mühendisliği ve AÖF İşletme bölümlerinde eğitimim devam ediyor.

Yıllarca profesyonel olarak bisiklet sporu ile uğraştım. Özellikle dağ bisikleti branşında 100 civarı yarışa katıldım..

Özellikle araç bakımı konularında her türlü soruya açığım..

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

antihero

Down Olympos vardı geçenlerde You are not allowed to view links. Register or Login, gidebildin mi?
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

d.berkay

Evet gerçekten çok istedim ama işlerden fırsat bulamadım maalesef.
Yarışı organize eden Ogün Çavuş/SDS Bisiklet çok yakın arkadaşım. Özellikle davet etti ama kısmet değilmiş. Bir dahakine inşallah.  Yarışın 3.sü Bora Tirki de eski takım arkadaşım :)

krm1983

İstanbul Kabataş'ta deniz yük surveyoru olarak çalışıyorum.
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

bafralfa

Demir Berkay Yavrucuk
Özellikle Türkiye'de yeni yeni yaygınlaşan, Nano Teknoloji, Kristal ve Seramik  Boya koruma konularında bir çok markanın Türkiye'de ki tek Sertifikalı ve yetkili uygulayıcısıyım.. You are not allowed to view links. Register or Login

Bunun dışında Ankara Üniversitesi'nde Jeofizik Mühendisliği ve AÖF İşletme bölümlerinde eğitimim devam ediyor.

Yıllarca profesyonel olarak bisiklet sporu ile uğraştım. Özellikle dağ bisikleti branşında 100 civarı yarışa katıldım..

İlk fırsatta tanışmaya geleceğim

d.berkay

Demir Berkay Yavrucuk

İlk fırsatta tanışmaya geleceğim

Beklerim her zaman :)

glpyldrm

merhabalar
ben Galip. aranıza yeni katıldım. öğretmenim 28 yaşındayım.
bu arada 145 1.6 ts arıyorum. bilgilerinize  :)