Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İzmir'den Selamlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OnurCangir

Hasan Abi farlar da çok şık olmuş hayırlı olsun. Yan taraf dediğiniz servisin yan tarafı di mi? Bi yakınım boya işi yaptırmıştı oraya o da memnun kalmıştı.

Adalı35

You are not allowed to view links. Register or Login
Jant ve spoiler eksik sadece.  :)  :nazar:
Jant işini tolga çözecek inşallah
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Adalı35

Hasan Abi farlar da çok şık olmuş hayırlı olsun. Yan taraf dediğiniz servisin yan tarafı di mi? Bi yakınım boya işi yaptırmıştı oraya o da memnun kalmıştı.
Teşekkürler Onur. Evet yan taraf dediğimiz yan dükkan.  Ercüment galiba sahibinin ismi. Bana da temiz is yapıyorlar diye söylendi bi kaç esnaftan.  Ama sanırım o detaylar için biraz bütçe oluşturmam lazım

OnurCangir

Zamanla olur, sonuçta büyük kısmı bitti aracın. Artık kalanı ufak detaylar.

Adalı35

Zamanla olur, sonuçta büyük kısmı bitti aracın. Artık kalanı ufak detaylar.
Aslına bakarsan gerçekten büyük çıktı. 3000 devri de geçemiyorum motor rodajindan dolayi. Motor sesinin keyfini çıkarmama az kaldı

Adalı35

Bugün cam düğmelerini söktüm.  Forumdan bi arkadaşın tarif ettiği şekilde temizledim şimdi kurumasını bekliyorum. Bebek yağı da yaptim ama bakalım nasıl olacak.

Adalı35

Bu arada önce ve sonrası da var

OnurCangir

Üşenmesem ben de girişicem bu işe. Taktıktan sonra da bir foto paylaşır mısın Hasan Abi?

Adalı35

Üşenme kardeşim zaten gorundugunden daha kolay bi işlem.  bitince mutlaka paylaşırım resim. Bebeyagı bile aldım ☺☺

mniyet

Gerçekten emeğinize sağlık alfanız için yapılan her işlemin başında olmak süreci yaşamak alfanızla olan duygusal bağıda mutlaka arttıracaktır ve her bindiğinizde büyük keyif alacaksınız doğrusu çok imrendim Allah güzel günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin benimde 147imde vites topuzunun çiziği canımı sıkıyor bir düzgün yer bulamadım . Cam düğmeler konusundaki çalışmanız içinde sizi ayrıca kutlarım çok başarılı olmuş bende yapabilirmiyim diye düşünüyorum ince el becerileri konusunda biraz yeteneksizim sökerde birleştiremem diye korkuyorummm :p

Adalı35

Gerçekten emeğinize sağlık alfanız için yapılan her işlemin başında olmak süreci yaşamak alfanızla olan duygusal bağıda mutlaka arttıracaktır ve her bindiğinizde büyük keyif alacaksınız doğrusu çok imrendim Allah güzel günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin benimde 147imde vites topuzunun çiziği canımı sıkıyor bir düzgün yer bulamadım . Cam düğmeler konusundaki çalışmanız içinde sizi ayrıca kutlarım çok başarılı olmuş bende yapabilirmiyim diye düşünüyorum ince el becerileri konusunda biraz yeteneksizim sökerde birleştiremem diye korkuyorummm :p
Bi buluşma ayarlar sizinkileri de sökeriz gerekirse. Zevkle yapıyorum inanın.  Serviste artık bana tulum verecek duruma geldiler

Adalı35

Benim alfamın dikiz ayna kontrol düğmeleri ve sağ cam açma dugmesi calismiyordu.Yenisine 800 tl dediler. Çıkmasına da 400. Ben dün söktüğüm de su aldığı için devre kartının oksitlendigini gördüm. Temizleyici Sprey ile temizledim bu sabah kapaklar da kuruyunca taktım ve süper haber çalışıyor.  dugmesi çalışmayan arkadaşlar denesin mutlaka yenisini almadan.

mniyet

İnşallah tanışmak nasip olur bende sizden birkaç tiyo öğrenmiş olurum :)

Adalı35

Uygun bir zaman da mini zirve yapalım.  Mutlaka bişeyler yaparız alfalarimiza

mniyet

Uygun bir zaman da mini zirve yapalım.  Mutlaka bişeyler yaparız alfalarimiza
Birkaç gün öncesinden haberleşip ortak bir zaman belirleyebiliriz hemde araçları karşılaştırma şansımız olur

Adalı35

Bi organizasyon yapalım o zaman (hava durumuna göre) ctesi pazardan birinde. Gelecek başka  arkadaşlar olursa daha da iyi olur. ☺☺

alprkrtls

İzmir Organizasyonu için, İzmir Organizasyon başlığı altında yazalım ki, kopukluk olmasın. Herkesin haberi olsun. ;)

Adalı35

İzmir Organizasyonu için, İzmir Organizasyon başlığı altında yazalım ki, kopukluk olmasın. Herkesin haberi olsun. ;)
Haklısın Alper.  Hem yeni olduğumdan hem de mutlaka organize etmek isteyecek daha deneyimli arkadaşlar olduğunu düşündüğümden oraya yazmak istememiştim desem

alprkrtls

Deneyimli alfistilerden bu işlere ön ayak olmasını bekliyoruz ;)

Adalı35

Autowax dan bi tanıdık vasıtası ile detaylı temizlik, pasta cila ve boya koruma için 450 tl fiyat aldım. Üstelik kk taksit de yapacaklar. Fiyat almıştım daha önce 700 demişlerdi. İşçilikleri hakkında bilgi sahibi olan arkadaşım var mı acaba? Min. 2 gün orda kalması gerekiyormuş

Adalı35

Servis öncesi pozumuz☺

eroero

Baco naber? Bana da bir Alfa buluruz di mi?  :nazar:

Adalı35

Baco naber? Bana da bir Alfa buluruz di mi?  :nazar:
Bulucaz güzel bir 156 inşallah sana da

vieri

Servis öncesi pozumuz☺

Bu 147 nereden nereye geldi böyle.Far değişimi yapmakla iyi yapmışsınız.Maşallahı var. :nazar:

Adalı35

Servis öncesi pozumuz☺

Bu 147 nereden nereye geldi böyle.Far değişimi yapmakla iyi yapmışsınız.Maşallahı var. :nazar:
Teşekkürler dostum. Inşallah jant ve boya koruma pasta cila islerini de çözüme ulastirdigimda çok daha iyi olacak herşey.