Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156'dan kalanlar. Biten hayalin malları :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Onur ÖZTÜRK

Merhabalar.

Sattığım 156'dan kalan bazı malzemeleri satmak istiyorum. Almak isteyen olursa seve seve yardımcı olurum :)

Öncelikle 4 jant 4 lastik şeklinde bir kombinasyonum var :)

Sahibinden ilanı bu. You are not allowed to view links. Register or Login

orijinal 5X98 4 adet 156 mk1 jantı. Bu bijon ölçüsüyle 156-147 ve GT'ye uygundur. Hatta Doblo'ya bile uyuyor :D Yalnız bir tanesinin yanaktan bıçakla patlatılması sonucu 3 adette üstünde Michelin pilot alpin lastikler var.2002 yılından 2013 yılına kadar aracın üstündeki tek jant olduğu için kullanımdan dolayı çizikler mevcut.  Bunların fiyatı orada öyle. Alfistiye güzel bir indirim yaparım :)

156 mk1-2 1.6 uyumlu orijinal yaylar var. herhangi bir işlem yok. Fiyatınıda tam bilmiyorum. Satın almak isteyen olursa piyasada araştırır ona göre daha uyguna veririm  :)

Son olarak bu farlar da bende. Sonar  marka mercekli ledli typeII DRL far diye geçiyor. Sıfırının fiyatı ortalama 750-900+ montaj olarak bulunabiliyor. Bendeki farlar az kullanıldı ama sol tarafın dış camı hasarlı şu an. Farcılara sordum. dış cam yapılması + çift far parlatma için 150 TL dediler. Bende Farlar için 200TL istiyorum.

En yakın zamanda yay ve far fotoğraflarını atarım buraya.
Bunların dışında başka bir şey kaldıysa konuyu güncellerim zaten :D

Fiyatlara mantıklı pazarlık yapabilirim. İyi forumlar.
                                                                                                                           Stile Italiano

fethiparisa

Keşke jant-lastik 4 adet olsaydı o zaman makul bir fiyata bırakman halinde hemen almayı düşünebilirdim.Ama şimdi ona uygun bir kışlık lastik dahi alsam bu alacağım lastik diğerlerine göre daha yeni olacak.Ben kışlık lastik jant takımı yapmak istediğim için ilgileniyordum.
Yine de konuyu takipteyim.
Hayırlı satışlar olsun.

Onur ÖZTÜRK

Hayırlısı olsun :)

Eğer insan evladının biri gelip bıçağı takmamis olsaydı 2 yerden lastikler 4 adetti zaten :)

Kısmet diyelim.

Stile Italiano

Onur ÖZTÜRK

Stile Italiano

alfacan

Hayırlı satışlar kanka :D

You are not allowed to view links. Register or Login nasıl farlar ?

erdem1904

Farlar bu rakama hala bekliyor :)   :duvar:

Alıp kenara koyasım var :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Onur ÖZTÜRK

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı satışlar kanka :D

You are not allowed to view links. Register or Login nasıl farlar ?
Sağol kankam :))
You are not allowed to view links. Register or Login
Farlar bu rakama hala bekliyor :)   :duvar:

Alıp kenara koyasım var :)
Farlar az evvel gitti :))

Darısı diğerlerinin başına :)
                                                                                                                           Stile Italiano

ArinFırat