Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İşlerimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hobarahey

Merhabalar ismim Ertan yaş 29

Memleket : Konya/EREĞLİ

Meslek : Öğretmenlik adıyaman da görev yapıyorum

aranıza katılmaktan mutuluk duyuyorum

aracım 2004 156 TS 1.6 gök mavisi aracı alalı 2 hafta oldu ve ilk alfam :)

Bandırmalı

Hoş geldiniz.
Hayırlı olsun. Mesleğinizde çok güzelmiş, çok istemiştim ama olmadı.
Makineler ile uğraşmak varmış kaderimizde. Allah kolaylık versin sizlere.  :alfisti:
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

Adalı35

Simdiden öğretmen arkadaşların günü kutlu olsun....
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

hobarahey

Teşekkürler arkadaşlar.

Kısmet benimde isteğim özel sektörde çalışmaktı aslına :)

blackline8665

Selamlar.Ben Bursa Gemlik ten Abdullah Aramaz.Bende Gemlik te faaliyet gösteren bir vinç firmasında operatör olarak çalışmaktayım.Aklınıza gelebilecek ve gelemeyecek bir çok işi vinçlerimizle yapmaktayız.En ufak olan 13 tonluk vinçten 80 tonluk vince kadar olan bütün vinçleri kullanmaktayım.

alfadent

Selamlar ismim Mete.. bende 15 yıllık diş hekimiyim..istanbul anadolu yakasında çalışmaktayım..

Bandırmalı

You are not allowed to view links. Register or Login
Selamlar ismim Mete.. bende 15 yıllık diş hekimiyim..istanbul anadolu yakasında çalışmaktayım..

Yaşım 45
Bir ALLAH birde dişçi.Bu ikisinden  korktuğum kadar başka şeyden korkmam.
Ağzımda diş kalmadı ama gel gelelim o koltuğa maalesef çoook uzağım.  >:(

Mete Bey, Maaşallah mesleğe 12 yaşında başlamışsınız.  8)
06 EF 773 2006 159

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

Alfadanadam

Yaşım 45
Bir ALLAH birde dişçi.Bu ikisinden  korktuğum kadar başka şeyden korkmam.
Ağzımda diş kalmadı ama gel gelelim o koltuğa maalesef çoook uzağım.  >:(

Mete Bey, Maaşallah mesleğe 12 yaşında başlamışsınız.  8)

İlk 10 seneyi boş geçmişsin ama :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bandırmalı

Pardon yaaa
Brezilya yenilgisinin etkileri sanırım.  8)
Bir tarafta maç olunca matematik hatları çökmüş. Özür dilerim.  :-[
06 EF 773 2006 159

alfadent

Bende korktum valla :-) ..neyse sorun yokmuş :-) :-)..rica ederim

ArinFırat

2011 veya 2012ye ait eski gönderilere yazmıştım ama belki aynı üniversite aynı bölümden meslektaşlarıma denk gelirim ümidi ile güncelleme ihtiyacı hissettim..Uludağ Ünv. okudum Diyarbakır Tarım İl Müdürlüğü'nde Mühendis olarak çalışıyorum.yaşım 35

tako74

Arkadaslar istanbul Avcılar'da BEDAŞ yetkili veznesi işletiyorum. 2008 159 JTDM Distinctive'im var.

Tarık İPhone5'ten gönderdi.

Sitsabaiesan

selamlar alfa dostları

isim :Serhat

kocaeli hereke de oturuyorum  Uluslararası Lojistik sektöründe acentelik yapıyorum. 156 mk 2 pilot adayıyım  :alkis:

1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

rebeloghy

İzmir  Üniversitesi 

İşletme İngilizce  3. sınıf  ek olarak Uluslararası ticaret ve finansman ile Çift anadal yapıyorum

bcokiyi

Merhabalar.
Adım Barış.Makina Mühendisiyim.Ayrıca İşletme Son Sınıf Öğrencisiyim.
İnan Makina A.Ş(Kırıcı,Yıkım Makasları,Ekskavatör Satışı ve EkS için Ataçman Üretimi)'de Ataçman Bölümü Sorumlusuyum.
Araçım Alfa 147 1,6 T-Spark

hobarahey

arkadaşlar içimizde iş sağlığı ve  güvenliği uzmanı var mı özelde veya kamuda çalışıyor olan bir kaç merak ettim soru varda meslekle alakalı ?

krm1983

selamlar alfa dostları

isim :Serhat

kocaeli hereke de oturuyorum  Uluslararası Lojistik sektöründe acentelik yapıyorum. 156 mk 2 pilot adayıyım  :alkis:

Merhaba,

Hangi firmadasınız?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

hannas

İsmim Basri, yaşım 27, Malatyada yaşıyorum, Kamuda çalışıyorum (Milli Emlak Uzmanı) İnşallah 159 sahibi olacam.

Cenk35

42 Yaşındayım,Avukatım, 26 yaşımdan beri Alfa' dan başka araba kullanmadım :))

bafralfa

42 Yaşındayım,Avukatım, 26 yaşımdan beri Alfa' dan başka araba kullanmadım :))

helal  :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
2007 Alfa 159 JTD Q-tronic [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Siyah + Siyah Deri

gneral

27-28 yaşlarındayım, sorsalar 26 diyeceğim :), Samsun'danım. Eticaret ve mağazacılık alanlarındayım, aile şirketinde yöneticiyim.

İlk aracım Nissan Almera oldu 2010 yılında, o günden bugüne 166lar ile kesişirken son bir aydır 147 arıyorum. Nasipse Ocak ayının sonlarına doğru almayı düşünüyorum. Bakalım, 147 düşünüyorum güzelinden bulursak  :)
Muhsin | Samsun

esatay

Adım Esat elektronik teknikeriyim. Rafineride işçi olarak çalışıyorum.2008 den bugüne kadar 2004 model 147, bir aydir da 2014 giulietta tct kullaniyorum..Yaş 34 Kocaeli Izmit
2004 147 distinctive
2014 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2015 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2016 Giulietta JTDM süper tct

muğlalı

ismim tuğrul köyceğizliyim ankara gazide okudum 2008 den beri ankaradayım geçen sene1 yıl urfa suruç maceram oldu 2008 159 jtd otomatiğim var yaşım 25 çankayada öğretmenim.ilk alfam

osm156

bende tanıtayım kendımı : ısmım osman yas 26 ayvalkdan katılıyorum aranıza 1 hafta once 2005 156 aracla bu seruvene basladım makıne teknıkerıyım suan bı gozluk optık fabrıkasında calısmaktayım...
cok yakında alfa logolu gozluklerle karsınızda olacagım :D
"Ruhumuz olmadan sadece birer makineyiz"

saskuran

bende tanıtayım kendımı : ısmım osman yas 26 ayvalkdan katılıyorum aranıza 1 hafta once 2005 156 aracla bu seruvene basladım makıne teknıkerıyım suan bı gozluk optık fabrıkasında calısmaktayım...
cok yakında alfa logolu gozluklerle karsınızda olacagım :D
ilk siparişi ben veriyorum ozaman :)

SAS....