Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

klavyeci21

Adana da o kadar fazla alfa romeo var ki bu arabaya tutulmuyor diyenlere hayretle bakıyorum :D :D

Adalı35

Ben bugün ilk alfa selamımı aldım bile
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

OnurCangir

3 aydır sadece 1 kere Alfa selamı aldım, o da arabayı aldığım gün Bostanlı'daydı. Bir daha da alamadım :)

Jaaaa!

Siyah AIK plakalı mk2 147 buralardaysa dün imc tarafında park halinde gördüm selamlar  :alfisti:
M.byrkc

bafralfa

1 saat önce AOÇ Kavşağına yakın makas attığım gri 156 (Plakasını göremedim) buralardaysan kusura bakma A city deki doğalgaz satış noktasına yetişmeye çalışıyordum..
2007 Alfa 159 JTD Q-tronic [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Siyah + Siyah Deri

erhankocabas

Kartaldaki Alfistilere sesleniyorum selam veriyorum ne yapıyor bu diye bakıyorlar.  :duvar:
Alfa 159 1.9 JTDm Distinctive Plus  - Q-tronic

bafralfa

Görüldü : 06 S 1590 Siyah 159
Yer        : GMK bulvarı
Saat.     : 16.30
Not        : sol arka çamurluk geçmiş olsun
2007 Alfa 159 JTD Q-tronic [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Siyah + Siyah Deri

cAn16

07 plaka gri MK1 156 ,

Yer : Bursa - İzmir yolu gıda toptancıları civarı .

Selam verdim ama arkadaş sallamadı , buralardaysan tekrardan selam olsun, ama bu selam sanırım nostalji olmuş. Giuliettaları saymıyorum bile  :asagi-ok:
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

tolgahan_

Her giuliettayı aynı kefeye koyma :)

hasiko

İki buçuk ay oldu. Hep selam verdim ama selam alamadım hiç. Selamımı alanda olmadı. Ankaradayım gri 156 2.0 mk1

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

bafralfa

You are not allowed to view links. Register or Login
İki buçuk ay oldu. Hep selam verdim ama selam alamadım hiç. Selamımı alanda olmadı. Ankaradayım gri 156 2.0 mk1

ankarada gri 156 çok görüyorum nerelerdesiniz denk gelsekte selamlaşsak :) benim siyah 159 önde plaka yok :) Birde aracı ilk aldığımda batıkentte selam veren kırmızı 147 buralardaysan eyvallah kardeşim tek selam veren sen oldun bu zamana kadar :)

vieri

Bugün İzmit Seka parkta yine bir giu selamımı almadı.4 ay oldu hala siftah yok.  :)

ozoozo

Yarım saat kadar önce 7. Cadde sonunda kırmızı 147 sanırım 60 veya 61 plakaydı arkada bizim sitenin stickerı vardı selamlaştık burdanda selamlar :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sbk0655

Yarım saat kadar önce 7. Cadde sonunda kırmızı 147 sanırım 60 veya 61 plakaydı arkada bizim sitenin stickerı vardı selamlaştık burdanda selamlar :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Omer dir o 60 plaka.

hakan

Duzcede 2 kirmizi  2 beyaz giu var  belki sitemizden olabilirler ama henuz hicbiriyle alfa selamimiz olmadi gecen sene duzce plakali siyah 159 la karsilasmistik aksam karanliginda cocuklar beni 50 metreden farkedip yanimdan gecene kadar selektor korna hatta cami acip seslenmislerdi bile tek alfa selamimiz bu oldu  benim aracim 81 ar 159 plakali kirmizi 159 birgun denk gelen olursa selamlasmak uzere.
haktas

tolgahan_

Duzcede 2 kirmizi  2 beyaz giu var  belki sitemizden olabilirler ama henuz hicbiriyle alfa selamimiz olmadi gecen sene duzce plakali siyah 159 la karsilasmistik aksam karanliginda cocuklar beni 50 metreden farkedip yanimdan gecene kadar selektor korna hatta cami acip seslenmislerdi bile tek alfa selamimiz bu oldu  benim aracim 81 ar 159 plakali kirmizi 159 birgun denk gelen olursa selamlasmak uzere.
yüksek ihtimal denk gelebiliriz ben adapazarı'ndayım ama bi ayak hep düzce'de 54TA874 giu.

hakan

haktas

hasiko

Sabah ve akşam konya yolundayım. Balgat öveçler aydınlıkevler arasında sabah akşam mekik dokuyorum.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ugursahin90

Bugün malazgirt bulvarında Oğuz a rastladım selam vermeyip selamımı da almayınca acity e kadar kovaladım  :D 

KUY65

06 FAK 13 plakalı beyaz mito forumda mı ? Bahçelide takıldım peşine ama focusla takılınca pek takmadı tabii :D
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

koroglubrk

Bu hafta içi Bandırma'da önümdeki 16 plakalı araca selektör yaptım birkaç defa. Derken öndeki arkadaş sağa yanaştı ani bir frenle ve kapıyı öyle bir açışı vardı ki inip dövecek. Durdum camdan el salladım. İyi aksamlar dedim o surat ifadesi çok güzeldi :) :)
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

ufuk93

Bahçeköy  yolunda 34 ERC plakalı kırmızı giuletta ile cok tatlı selamlaşıldı. Buralardaysa selamlar.

Ormanci

Şaşkınbakkal tren yolu geçidinin orda bi 156 ile yan yana geçtik, sahibiyle göz göze geldik ama önce o selam versin diye bekledim :D Sanıyorum o da aynısını bekledi ama öööle geçtik, buralardaysa selamlar :D

Bu arada Cuma günü işten çıktım, Doğubank'ın önünde bi 156'nın bagajı açık, 1-2 kişi de çıkmış "gelin gelinnn, abla buyur sen de bak" falan diye pazarlama çalışması yapıyodu, atkı bere falan filan gibi bişeyler satıyolardı galiba ama araba ve adamları ilişkilendiremedim :D

Sitsabaiesan

Bugün İzmit Seka parkta yine bir giu selamımı almadı.4 ay oldu hala siftah yok.  :)

tüh izmitte benimle karşılaş  saydın keşke :)  8)
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

Sitsabaiesan

tüh izmitte benimle karşılaş  saydın keşke :)  8)
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN