Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İşlerimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login
bende tanıtayım kendımı : ısmım osman yas 26 ayvalkdan katılıyorum aranıza 1 hafta once 2005 156 aracla bu seruvene basladım makıne teknıkerıyım suan bı gozluk optık fabrıkasında calısmaktayım...
cok yakında alfa logolu gozluklerle karsınızda olacagım :D

Osman bey aramıza hoşgeldiniz. 29'un bir anlamı var mı?

osm156

bende tanıtayım kendımı : ısmım osman yas 26 ayvalkdan katılıyorum aranıza 1 hafta once 2005 156 aracla bu seruvene basladım makıne teknıkerıyım suan bı gozluk optık fabrıkasında calısmaktayım...
cok yakında alfa logolu gozluklerle karsınızda olacagım :D

Osman bey aramıza hoşgeldiniz. 29'un bir anlamı var mı?
[/qhossbulduk sagolun
sadece 29 un yok yanı 1029 olarak var :)
"Ruhumuz olmadan sadece birer makineyiz"

zaknamtlu

Selamlar.
Ben de Mutlu ,28 yaşındayım,İstanbul'da yaşıyorum. 6 sene havacılık ve 2 sene de klasik araç restorasyonu macerasının ardından şimdi de kendi şirketimizde tekstil ambalaj tedarikçiliği yapıyoruz. 4 sene Vosvos kullandıktan sonra ikinci arabam olarak 156 Mk2 ile ve Alfa ailesi tanıştım,ayrılabileceğimi sanmıyorum.  :serefe: Aman bu camiaya ve manevi bağlarımız olan araçlarımıza nazar değmesin  :nazar: 

alkar

Merhabalar ben Ali İhsan, aslen İzmir'liyim ama şuan Balıkesir'de yaşıyorum ve doğaltaş (dekoratif mermer, traverten, vs) ihracatı yapan bir firmanın ithalat ihracat sorumlusuyum. 2000 yılından beri takip ettiğim Alfa Romeo'lardan birine dün itibariyle sahip oldum ve forumdaki ilk iletimi dün attım, işte buradan görebilirsiniz: You are not allowed to view links. Register or Login
Balıkesir'e yolu ve/veya işi düşen tüm Alfistilere yardımcı olmak isterim, özelden yazmanız yeterlidir.
Herkese güvenli ve keyifli yolculuklar...
MK2 Giulietta 1.6 JTDm 105hp - Rosso
MK2 147 Distinctive 1,6 T-Spark - Jarama

Muratarslan

Merhaba arkadaşlar ben Murat,maden mühendisiyim. özel bir firmada şantiye şefi olarak görev yapıyorum. istanbul darıca arası gidip geliyorum :)

2006 GT 2.0 Selespeed

maxell

İsmim Murat
bir_yapı İnşaat. Turgutlu da oturuyorum.  :alfisti: :clover:

ebrarozgun

Ismim Ebrar
Öğrenciyim 18 yaşındayım .
Her Türk gibi çok küçük yaşımdan beri araba hastalıgi olan bir gencim
Alfalara ilgim çok küçük yaşlardan beri vardı ama bi türlü işte bu diyemiyordum hem yaşimin ufak olmasi hemde turkiye piyasasindan dolayı. Ama Burak abim sağolasun aldığı 147 ile tam anlamıyla bi alfisti yaptı beni. Forumada üye yaptırınca tam anlamıyla Alfisti oldum . Artik Tum otomobiller bi yana Alfa bi yana oldu    Ve 1 senedirde aranızda olmaktan çok mutluyum ..

francobaresi

esenboğada hava trafik kontrolörüyüm
Cuore sportivo

HALİL İBRAHİM

Endüstri mühendisiyim.. ama talaşlı imalat , metal işleme sektörüyle uğraşıyorum..

hasiko

Herkese selam;
Biraz geç oldu ama ismim Hasan. Ankara'dayım. Özel bir şirkette gıda sektöründe satış temsilcisiyim. Aracım 2005 156 selespeed veloce.

kuti147

Herkese Merhaba
3.5 yıllık mk1 147 ve yaklaşık 10 saatlik mk2 147 kullanıcı olarak aranızdayım :)
Ortalama 6 yıldır Havacılık Sektöründe çalışıyorum. Uçak bakım teknisyeniyim, spesifik olarak alanım ise kompozit bakım tamir. 4C si olanların kaporta hasarlarında yardımcı olabilirim :)
Herkese iyi forumlar...
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

EBMimarlık

Bende yazıyım :)
33  yaşındayım iç mimarım . İstanbul suadiyede mimarlık ofisim var  . Proje çizim , tasarım , taahüt vs gibi işler yapıyorum . You are not allowed to view links. Register or Login

krm1983

33  yaşındayım iç mimarım . İstanbul suadiyede mimarlık ofisim var  . Proje çizim , tasarım , taahüt vs gibi işler yapıyorum . You are not allowed to view links. Register or Login

Bu arada ben de suadiye de oturuyorum kardeşim. Nerede ofis?
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

EBMimarlık

Eminalipaşa caddesi turşucu dere sokaktayım kanka . Evde ayşeçavuştaydı dragosa taşındım 3 ay önce  . Sen ne taraftasın

krm1983

Eminalipaşa caddesi turşucu dere sokaktayım kanka . Evde ayşeçavuştaydı dragosa taşındım 3 ay önce  . Sen ne taraftasın

Aydın sokaktayım ben de kardeşim.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

EBMimarlık

Aydın sokaktayım ben de kardeşim.

yakınız kanka . benim ilkokulun sokağı :)

krm1983

Harbi yakınız kardeşim. Okuldan ayşekadına dümdüz giderken sağda benim giuliyi görürsün :)

EBMimarlık

Harbi yakınız kardeşim. Okuldan ayşekadına dümdüz giderken sağda benim giuliyi görürsün :)
kanka face varsa ekle beni TC EMRAH BAYINDIR .

cemalettin

Merhaba tüm arkadaşlara yaklaşık 1,5 senedir alfa 156 2001 sw sahibiyim ve forma uyeyim ama sık giremiyorum.Türkiye İlaç kurumunda Birim sorumlusu olarak görev yapıyorum. Bu arada 45 yasındayım.

krm1983

kanka face varsa ekle beni TC EMRAH BAYINDIR .

Tamamdır kardeşim ekliyorum.

max-ime

Merhaba tüm arkadaşlara yaklaşık 1,5 senedir alfa 156 2001 sw sahibiyim ve forma uyeyim ama sık giremiyorum.Türkiye İlaç kurumunda Birim sorumlusu olarak görev yapıyorum. Bu arada 45 yasındayım.

Aramıza hoşgeldiniz.

İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nda mı çalışıyorsunuz?

rain man

İsmim Veysel. 3 aylık çiçeği burnunda alfistiyim :) Adıyaman Sincik'te ilçe sağlık müdürüyüm. Aranızda bulunmaktan mutluyum :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Mustafa.Karabacak

Merhabalar
Aranıza yeni katıldım. İlk arabam ilk alfam  :) 2006 model 147 .Bende gemi inşaa sektöründeyim. Dizayn olarak çalışıyorum. Rhino Autocad SolidWorks SiemensNX ve CADMATIC programlarını kullanabiliyorum. Bu konularda burada bulunan arkadaşların her hangi bir yardıma ihtiyacı olursa elimden geleni yaparım.  ;)
Herkese iyi günler..

EBMimarlık

Merhabalar
Aranıza yeni katıldım. İlk arabam ilk alfam  :) 2006 model 147 .Bende gemi inşaa sektöründeyim. Dizayn olarak çalışıyorum. Rhino Autocad SolidWorks SiemensNX ve CADMATIC programlarını kullanabiliyorum. Bu konularda burada bulunan arkadaşların her hangi bir yardıma ihtiyacı olursa elimden geleni yaparım.  ;)
Herkese iyi günler..
Slm rhino ile mekan modellemede yapabiliosan benim için süper olur :) Bnede iç mimarım

Mustafa.Karabacak

Merhabalar
Herkese iyi günler..
Slm rhino ile mekan modellemede yapabiliosan benim için süper olur :) Bnede iç mimarım
Elimizden geleni yaparız.  :) Nasıl irtibata geçebiliriz?