Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Android Applications (Android Uygulamaları Köşesi)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halil

Bende şöyle bir uyarı verdi[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

ismet

Halil abi benim tel htc one, android 4.4.3 var. Es dosya yöneticisi ile kurdum. Bunlardan birisi ile alakalı olabilir
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

halil

ismet

Astro nedir? Dosya yöneticisi filan mı? ES dosya yöneticisi kurup dener misin halil abi

halil

evet astro dosya You are not allowed to view links. Register or Login i play google'dan yükledim.obd ana sayfa açıldı.sağol teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login ,You are not allowed to view links. Register or Login

ismet

Rica ederim abi, sevindim işe yaramasina. Asıl emek Önder'in :alkis: :alfisti:

master

Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

sp4rc0

Herhangi bir uygulama için guncellemeden sonra sadece guncellemeyi geri alıp bir önceki versiyona nasıl geri dönebiliriz
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Adza

You are not allowed to view links. Register or Login
Herhangi bir uygulama için guncellemeden sonra sadece guncellemeyi geri alıp bir önceki versiyona nasıl geri dönebiliriz
Yüklü uygulamaları gördüğünüz pencerede guncellemeleri kaldır seçeneği var bende. Ama 5 güncelleme varsa 0 a indiriyor, 5 den 4 e nasıl geçilir fikrim yok.

A.S.GÜMÜŞ

Ayarlar > uygulamalar da uygulamayı açıp güncellemeyi kaldırabilirsiniz ama bu durumda ilk kurduğunuz sürüme dôner ya da uygulamayı toptan kaldırıp istediğiniz versiyon un apk sını netten bulmanız lazım

Optimus 4X HD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

07 DH 800

fevkalbeser12

Beyler kısmet olursa bi kaç güne Giuleittaya bitüself uygulaması yapıcam. Google play store ses ölçer gibi şeylere baktım fakat bir sürü seçenek var. Acaba bu konuda tavsiyesi olan var mıdır, işe yarar bi ses ölçmeye yarayan bi uygulama?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ataozcan

Bir ara ben bir kac uygulama denedim pek saglikli degik telefonun mic kullaniyor o yuzden

sp4rc0

Sound meter diye bir uygulama kullanıyorum. Kalibrasyonunu kendim yaptırdığım profesyonel bir ses ölçer ile kiyasladigimda 3 dB(A) eksık ölçtügünü gördüm. 3 çok büyük bir rakam değil gibi görünse de logaritmik bir değer olduğu için kesinlikle net bir sonuç vermez. Telefonla ölçeceğin ilk değer ile ikinci değer arasında fark görmek, sadece iyileşme olup olmadığını gösterir. Yalıtımdan sonra gürültü % 15 azaldı veya 10dB(A) azaldı gibi bir kıyaslama kesinlikle yapılamaz. Bu arada telefon da önemli tabi, her telefonun mikrofonu aynı hassasiyette olmayabilir.

sp4rc0

Ayarlar > uygulamalar da uygulamayı açıp güncellemeyi kaldırabilirsiniz ama bu durumda ilk kurduğunuz sürüme dôner ya da uygulamayı toptan kaldırıp istediğiniz versiyon un apk sını netten bulmanız lazım

Bu mantıklı ancak kendi yapımcısının uygulamaları bile güvensiz iken herhangi bir linkten .apk indirmek ne kadar güvenli olacak bilemiyorum. Sanırım en güzeli tüm uygulamaları pc'ye .apk olarak arsivlemek. ihtiyaç halinde tekrar pc.den yüklemek olacak. Sadece son güncellemenin geri alınabileceği bir uygulama olsa işimi görür aslında.

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

A.S.GÜMÜŞ

Bu mantıklı ancak kendi yapımcısının uygulamaları bile güvensiz iken herhangi bir linkten .apk indirmek ne kadar güvenli olacak bilemiyorum. Sanırım en güzeli tüm uygulamaları pc'ye .apk olarak arsivlemek. ihtiyaç halinde tekrar pc.den yüklemek olacak. Sadece son güncellemenin geri alınabileceği bir uygulama olsa işimi görür aslında.

Tabi haklısınız güvenlik durumu uygulamaya göre değişir, örneğin bankacılık uygulamasını bulamazsınız zaten. Genellikle uygulamaların apk sını yedekleyen uygulamalarda root istiyor, pc de cihazın arayüz uygulaması ile düzenli yedek almanız lazım lakin sorun şu ki hangi uygulamanın ne zaman güncelleme alacağı bilinmiyor, yani her gün yedek almak lazım :)

07 DH 800

A.S.GÜMÜŞ

Wakelock detector :
Root lu telefon-cihazlarda çalışıyor, uygulamayı yükleyip bir gün kullanımdan sonra çalıştırın, hangi uygulamanın ne kadar pil tükettiğini gösterecek, uygulamanın üzerine tıklayıp app info yu tıkladığınızda modify seçeneği çıkıyor, uygulamanın uyandır ve uyanık tut seçeneklerini kapatırsanız pil tüketimini azaltıyorsunuz bu şekilde şarj ömrünü uzatıyorsunuz.

Play linki : You are not allowed to view links. Register or Login
Ücretli ve ücretsiz sürümleri var, ücretli sürümü blackmart tan indirebilirsiniz

07 DH 800

Tolga033

Az önce AR TR'nin paylaşmış olduğu Giulietta'nın mobil katalog uygulaması,belki incelemek isteyen olur. :) iOS uygulaması da mevcut.