Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfa 156 kalkis performansi nasil?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sarpgrey

You are not allowed to view links. Register or Login
1.6 motor için bilemeyeceğim. Kağıt üzerindeki veriler çok güvenilir değil. Lastik ebatları, hava sıcaklığı, asfalt kalitesi, yakıt kalitesi, yağ vs vs çok fazla etken var. o yüzden saniyelere değil, sizi tatmin ediyor mu ona bakın. 156  2.0 T.S neredeyse 170.000km / LPG takılı. 215/45/17 lastik kullanıyorum. Ve beklentilerimin üzerinde performans sergiliyor arabam. Her defasında ayrı bir seviyorum.   :D

(E36 320'lere bakmıyorum bile. Yeni kasa Mercedes C220 CDI 130 a kadar peş peşe, 130'da gaz kesti. kesmese açardı sanırım arayı. E90 kasa BMW 320d ile rolling; 2inci vitesin başında yarım burun önde, 3. vitese atarken 1 boy ben öndeydim.)
Bir keresinde ışıklarda beklerken tam yeşil yandı sagimda bir golf Tsi belirdi sanırım ben dururken o zaten hareket halinde arkadan geliyordu, seri kalkmaya çalıştım ama bir boy önde gitti. Ama dediğim gibi golf sanırım durmamisti tam olarak.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

harrykewell1987

butun bakımları yenı yaptırdıgım aracımın baskı balata dahil 180den sonra araba cekmıor lpglı benzınede alsam farketmıor bırde 5300 devırde kalıor 6000 gecmıor yokus asagıya alfa romeo 156 1.6 2005 model 135.000 ama 170km kadar ıyı gıdıor ondan sonra cekmıor yokus asagıya anca 200 bırde bujılerı soran olursa onlarda ngk degıstı hafıf yokus gordunmu hemen hızı dusuyor  nedendır sızce

halil

okurken yoruldum.bize de eziyet olmasın.noktalama işaretlerini kullanalım.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

harrykewell1987

bu forumda anlamadıgım tek sey bu buyuk harf yazma noktalama vırgul kullan edebıyat dersınde yazmıyordum facebookta falan nokta soru ısaretı unlem koyuyormusunuz bılmıorum

Adalı35

büyük harf bütün sosyal platformlarda bağırmak anlamına geldiği için bahsedilmiştir. noktalama işaretlerini kullanmak zorunda değilsiniz elbette ama daha anlaşılır hale getirmenin kolay yolu bunları kullanmak. Yazı dilindeki kuralları uygulamaya çalışanlar için forum, facebook vs farkettiğini sanmıyorum.
not: devrik cümle kurmakta üstüme yoktur :alkis:
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

TRSemih

Okuyana gercekten eziyet oluyor. Sadece yazarak, kaleminizle var oldugunuz forum ortaminda Halil abi cokta ilginc bir istekte bulunmamis.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

tolga_ozhan

bu forumda anlamadıgım tek sey bu buyuk harf yazma noktalama vırgul kullan edebıyat dersınde yazmıyordum facebookta falan nokta soru ısaretı unlem koyuyormusunuz bılmıorum

Facebook'u referans vermeniz ilginç olmuş. :)
Ben şahsen internet ortamı olup olmadığı fark etmeksizin, "dahi" anlamındaki -de -da eklerini bile ayrı yazmaya özen gösteriyorum.
Üstelik okuyana eziyet olup olmadığını da düşünmeden, olması gerekenin bu olduğunu düşündüğüm için yapıyorum bunu.
Yanlış anlamayın, siz sormuşsunuz "kullanıyor musunuz?" diye. Ben sadece kullandığımı belirtmek istedim. Yoksa derdim kimseye edebiyat dersi vermek değil.
Yoksa soru eki olan -musunuz da ayrı yazılır :)

harrykewell1987

ozoozo

sorduğuma pişman ettiniz valla

Aifısjajaıahahauahn :D haklısınız.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Deniz

yazıyı okurken şu video geldi aklıma ahahahahah You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login
01:10 dan sonra kopuyor

halil

dilimizi güzel konuşmak,güzel ,anlaşılır şekilde yazmak niye bu kadar zorunuza gidiyor.düzgün ,anlaşılır,noktalama işaretlerine uyularak yazdığınız da ,meramınızı herkes kolay şekilde anlar. sizin sorunuz da arada kaynamazdı.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

harrykewell1987

denız lafı nerende anlamak ıstıorsan orası sana kalmıs

harrykewell1987

ayrıca bu kadar uzatmaya gerek yok herkes yasını basını almıs ısteyen ıstedıgı yerınden anlar bır rusla tanısınca ısın ucunda uckur olunca ısteyen ıstedıgı gıbı anlıor ben burda turkce yazdım oda sıze kalmıs sormadım sayın cocukca esprılere gerek yok

Tolga033

Siz boyle gelisi guzel yazarsaniz ,insanlar nasil anlayip sorunuza cevap versin. :)

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

harrykewell1987

sızlerı facebook hayatında merak edıorum nasıl yazıorsunuz:D bırıyle konusurken

tolga_ozhan

sızlerı facebook hayatında merak edıorum nasıl yazıorsunuz:D bırıyle konusurken

Ben mesela sırf bu mesele yüzünden facebook da kullanmıyorum.
Yine siz sordunuz ben söyledim :)

KUY65

yazıyı okurken şu video geldi aklıma ahahahahah

mükemmeldi :D :lol: :lol: :lol: :lol:
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Tolga033

Belki inanmayacaksiniz ama dikkat ederim yine. Ama facebook ornegi pek alakali olmadi. :D

Ekl:Bos muhabbet yapan sensin reyiz. 

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

alihsans

güzel konuşmak ve yazmak insanın kendisini yansıtabilmesi açısından son derece önemlidir güzel konuşma ve yazma becerisi bize ifade berraklığı kazandırır söyleyeceğimiz söz ya da yazacağımız yazı anlaşılabilir açık ve net olur bir konu bir sözcük ile anlatılabiliyorsa iki sözcük kullanmayız aynı biçimde iki sözcükle anlatılacak bir konuyu tek sözcükle anlatmayız böylece kendimizi rahat ifade ederiz yanlış anlaşılmaktan kurtuluruz duygu ve düşüncelerimizi güzel yazarak ve konuşarak açık ve anlaşılır biçimde ortaya koymanın mutluluğunu yaşarız gerek eğitim hayatında gerekse insan ilişkilerinde bu becerilerin ürünlerini çiçek açan başarılar şeklinde toplarız duygularımızı düşüncelerimizi hayallerimizi işlerimizi toplumsal ilişkilerimizi güzel yazarak ve konuşarak ölümsüz hale getirebiliriz unutmayalım ki insanlar toplu olarak yaşar insan; düşünen hisseden olayları gözlemleyen ve değerlendiren bir varlıktır çevresiyle iletişim kurmak; duygu düşünce ve isteklerini anlatmak insan için vazgeçilmez bir gereksinimdir insan çevresiyle iletişimi konuşarak ve yazarak sağlar insanların çevresiyle olumlu ilişkiler geliştirebilmesinde en önemli etkenlerden biri de güzel konuşma ve yazmadır günlük yaşamımızda çeşitli nedenlerle çevremizdeki insanlarla konuşarak iletişim kurarız kimi zaman karşılıklı kimi zaman da bir topluluk önünde konuşuruz bu etkinlikler sırasında ne kadar güzel konuşursak amacımıza ulaşmada o kadar başarılı oluruz güzel konuşabilen insan çevresindekilerle daha kolay iletişim kurar ve çevresindekiler üzerinde olumlu etkiler bırakır toplumda sevilir saygı görür ve işinde mesleğinde başarılı olur başarılı yöneticilerin tanınmış avukatların liderlerin toplum içinde saygın bir yeri olan kişilerin ayırıcı niteliklerinden biri de güzel ve etkili konuşmalarıdır böyle kişiler fikirlerini güzel konuşma sanatının incelikleriyle ifade ettikleri için kendilerini dinletmesini bilirler ve herkesin kalbini kazanırlar çünkü bunlar aristo nun da dediği gibi düşündüklerinin hepsini söylemez fakat söylediklerini düşünür de söylerler konuşma sanatının inceliklerini bilmeyen birisi ise ne kadar akıllı düşüncesi ne kadar değerli olursa olsun kendisini dinletemez muhatabını inandıramaz; etrafındakileri kendinden uzaklaştırır konuşmaya başladığı andan itibaren kendisine zarar vermeye başlar sözü altın olanların susması intihardır ifadesi konuşmanın önemini ortaya koyan özlü sözlerdendir amerika da çeşitli sosyal konular üzerindeki çalışmalarıyla tanınan yazar dave garroway iş hayatında siyasette sanat hayatında mevki sahibi olmuş yüzlerce erkek ve kadına bazı sorular sorarak insanların arasını en çok açan şeyin kelimelerin doğru kullanılmaması olduğuna kanaat getirmiştir dave garroway e göre insanların en büyük zaafı düşünmeden konuşmaları ve acele ile herhangi bir söz sarf ederken daima düşüncelerini ileri sürdükleri suçlamalarla genelleştirmeleridir yazar bunu şöyle açıklamaktadır bir kadın eşine bir şey anlattığı sırada onun dalgın olduğunu fark eder de derhal sen beni hiç dinlemezsin diyerek hücuma geçerse bu hemen tartışmaya yol açar halbuki erkeğin dalgınlığı sadece o an için söz konusudur kadın beni daima dinlemezsin anlamında olan bu söz yerine kocacığım beni dinlemiyorsun galiba derse tartışma ihtimali zayıflar duygu düşünce ve isteklerimizi anlatmada zaman zaman yazıya da başvururuz yazmak da iletişim kurmak için başvurduğumuz temel yollardan biridir ödevlerimizin birçoğunu yazarak yaparız bizden uzakta olan tanıdıklarımızla yazarak iletişimimizi sürdürürüz mektup telgraf dilekçe teşekkür ve çağrı yazıları vb yazarız yazı yazarken bazen kendi dünyamızda hayallere dalar belki de konuşurken dile getiremediğimiz birçok şeyi ortaya koyabiliriz insan yazarken hem hayal gücünü geliştirir hem de kendi gücünü keşfedebilir bir kere yazmaya başladı mı insan zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir yazı artık bizim için bir tutku bir çağlayan bir şelale gibi olur güzel konuşmak kadar güzel yazmak da başarımıza etki eden önemli bir özelliktir güzel ve etkili bir yazılı anlatım becerisi derslerimizde daha başarılı olmamızı sağlar çünkü bir bilgiye sahip olmak kadar bildiklerimizi eksiksiz ve doğru ifade edebilmek de çok önemlidir sonuç olarak güzel yazma ve konuşma becerisi çevremizdeki insanlar üzerinde olumlu etkiler bırakır bu durum çevremizde sevilen saygı gören başarılı bir insan olmamızı sağlar

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Kutay

Sayın Baş;
Size yardımcı olmak adına yazınızdaki noktalamalardan ötürü tam anlaşılmadığından bahsediliyor. Kimse burada Edebiyat öğretmenliği yapmıyor yada açık aramıyor.
Örnek vermeye çalışırken bile, farklı dili konuşan 2 insandan bahsederek hala anlam güçlüğü yaratıp, üstüne siz g.t nüzden anlıyorsunuz diyorsunuz.
Doğrudur.
İnsan Neyse karşısındakini öyle görürmüş !
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

ozoozo

Bence 5 bin gassaraylı 10 bin fenerliyi yok eder.

fatihmehmet

güzel konuşmak ve yazmak insanın kendisini yansıtabilmesi açısından son derece önemlidir güzel konuşma ve yazma becerisi bize ifade berraklığı kazandırır söyleyeceğimiz söz ya da yazacağımız yazı anlaşılabilir açık ve net olur bir konu bir sözcük ile anlatılabiliyorsa iki sözcük kullanmayız aynı biçimde iki sözcükle anlatılacak bir konuyu tek sözcükle anlatmayız böylece kendimizi rahat ifade ederiz yanlış anlaşılmaktan kurtuluruz duygu ve düşüncelerimizi güzel yazarak ve konuşarak açık ve anlaşılır biçimde ortaya koymanın mutluluğunu yaşarız gerek eğitim hayatında gerekse insan ilişkilerinde bu becerilerin ürünlerini çiçek açan başarılar şeklinde toplarız duygularımızı düşüncelerimizi hayallerimizi işlerimizi toplumsal ilişkilerimizi güzel yazarak ve konuşarak ölümsüz hale getirebiliriz unutmayalım ki insanlar toplu olarak yaşar insan; düşünen hisseden olayları gözlemleyen ve değerlendiren bir varlıktır çevresiyle iletişim kurmak; duygu düşünce ve isteklerini anlatmak insan için vazgeçilmez bir gereksinimdir insan çevresiyle iletişimi konuşarak ve yazarak sağlar insanların çevresiyle olumlu ilişkiler geliştirebilmesinde en önemli etkenlerden biri de güzel konuşma ve yazmadır günlük yaşamımızda çeşitli nedenlerle çevremizdeki insanlarla konuşarak iletişim kurarız kimi zaman karşılıklı kimi zaman da bir topluluk önünde konuşuruz bu etkinlikler sırasında ne kadar güzel konuşursak amacımıza ulaşmada o kadar başarılı oluruz güzel konuşabilen insan çevresindekilerle daha kolay iletişim kurar ve çevresindekiler üzerinde olumlu etkiler bırakır toplumda sevilir saygı görür ve işinde mesleğinde başarılı olur başarılı yöneticilerin tanınmış avukatların liderlerin toplum içinde saygın bir yeri olan kişilerin ayırıcı niteliklerinden biri de güzel ve etkili konuşmalarıdır böyle kişiler fikirlerini güzel konuşma sanatının incelikleriyle ifade ettikleri için kendilerini dinletmesini bilirler ve herkesin kalbini kazanırlar çünkü bunlar aristo nun da dediği gibi düşündüklerinin hepsini söylemez fakat söylediklerini düşünür de söylerler konuşma sanatının inceliklerini bilmeyen birisi ise ne kadar akıllı düşüncesi ne kadar değerli olursa olsun kendisini dinletemez muhatabını inandıramaz; etrafındakileri kendinden uzaklaştırır konuşmaya başladığı andan itibaren kendisine zarar vermeye başlar sözü altın olanların susması intihardır ifadesi konuşmanın önemini ortaya koyan özlü sözlerdendir amerika da çeşitli sosyal konular üzerindeki çalışmalarıyla tanınan yazar dave garroway iş hayatında siyasette sanat hayatında mevki sahibi olmuş yüzlerce erkek ve kadına bazı sorular sorarak insanların arasını en çok açan şeyin kelimelerin doğru kullanılmaması olduğuna kanaat getirmiştir dave garroway e göre insanların en büyük zaafı düşünmeden konuşmaları ve acele ile herhangi bir söz sarf ederken daima düşüncelerini ileri sürdükleri suçlamalarla genelleştirmeleridir yazar bunu şöyle açıklamaktadır bir kadın eşine bir şey anlattığı sırada onun dalgın olduğunu fark eder de derhal sen beni hiç dinlemezsin diyerek hücuma geçerse bu hemen tartışmaya yol açar halbuki erkeğin dalgınlığı sadece o an için söz konusudur kadın beni daima dinlemezsin anlamında olan bu söz yerine kocacığım beni dinlemiyorsun galiba derse tartışma ihtimali zayıflar duygu düşünce ve isteklerimizi anlatmada zaman zaman yazıya da başvururuz yazmak da iletişim kurmak için başvurduğumuz temel yollardan biridir ödevlerimizin birçoğunu yazarak yaparız bizden uzakta olan tanıdıklarımızla yazarak iletişimimizi sürdürürüz mektup telgraf dilekçe teşekkür ve çağrı yazıları vb yazarız yazı yazarken bazen kendi dünyamızda hayallere dalar belki de konuşurken dile getiremediğimiz birçok şeyi ortaya koyabiliriz insan yazarken hem hayal gücünü geliştirir hem de kendi gücünü keşfedebilir bir kere yazmaya başladı mı insan zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir yazı artık bizim için bir tutku bir çağlayan bir şelale gibi olur güzel konuşmak kadar güzel yazmak da başarımıza etki eden önemli bir özelliktir güzel ve etkili bir yazılı anlatım becerisi derslerimizde daha başarılı olmamızı sağlar çünkü bir bilgiye sahip olmak kadar bildiklerimizi eksiksiz ve doğru ifade edebilmek de çok önemlidir sonuç olarak güzel yazma ve konuşma becerisi çevremizdeki insanlar üzerinde olumlu etkiler bırakır bu durum çevremizde sevilen saygı gören başarılı bir insan olmamızı sağlar

Ibretlik ornek. Nefesim kesiliyordu :))

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Kutay

Bence 5 bin gassaraylı 10 bin fenerliyi yok eder.

olmadı. böyle şiddet içeren şeyleri sen kendi   feysinde   paylaşıyormusun?  :kahve:
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic