Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Klima ışığı Yanıp sönmesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sekometo

Konu  ile ilgili sitede bir şey bulamadığım için konu açmak zorunda kaldım. aracımı çalıştırdığım zaman ilk 15 saniye klima ışığı yanıp sönüyor sonra normale giriyor. ama bu arada havalandırmamda kilimamda hiç bir sıkıntısı yok sebebi nedir bunun bilen varsa yardımcı olabilirmi aracım 2001 156  1.6 TS

tolga_ozhan

Bu esna da klimayı kompresörünü gerçekten kontrol edebilir misiniz. Gerçekten devre de mi.
Birisi marşa basarken siz göz ile klima kompresörüne bakın.

sekometo

Bunu yarın denicem teşekkürler .fakat klimadada bir anormallik yok çok iyide soğutuyor

tolga_ozhan

Klima açılıyor 15 sn dediniz ya. Acana mekanik olarakta gerçekten açık mı oluyor o esna da yoksa sadece elektronik olarak içerideki ışık mı yanıyor onu anlamak için söyledim. Yoksa klimanın soğutması zaten bundan bağımsızdır muhtemelen.

sekometo

hayır kontağı açıyorum o arada klima çalışmıyor sadece ışığı yanıp sönüyor çalıştırıyorum 01 15 sn sonra ışık sönüyor bu arada klima devre dışı ben düğmeye basmadığım sürece

tolga_ozhan

Bu durumda büyük bir anormallik gözükmüyor.

easy_rider

ben yılmaz usta ile görüştüğüm üzere pozisyon rollerinin birisi çalışmadığını bildiriyormus galiba on cama üfleme yapamıyor benim havalandırma yüze ve ayaklara geçebiliyor
Moto Guzzi
156 t.s. 2.0

sekometo

Şu aralar hiç yanıp sönmüyor onlarıda kontrol edeceğim sanırım tesisatda bir sorun var