Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mehmet Ulusoy

You are not allowed to view links. Register or Login

Mazot dönmüştür çok büyük ihtimalle abi, okulda arkadaşın dizel Passat da donmuştu dün, demlikte su kaynatıp Arabanın altındaki karların üstüne döktük. Demliğin şeklinden dolayı zor oluyor ama Şişe termos vs ile çok kolay olur. Dök, 5-10 dakika bekle, Çalışır muhtemelen. Çalışmazsa da tekrarlarsın aynı şeyi

Arabanın altına nasıl giricem kardeşim :D en sonunda ufo alıp gidecem.

Şu katkı maddeleri iş görür mü ? zarar vermesin de.

OZO..!!!

Ozdemir cok gecmis olsun.

Katki maddesi yakit donmadan atildiginda yararli oluyor. O zaman -20,-30 larda bile donma olmuyor. Yakit donduktan sonra yarayacagini sanmiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

fatihmehmet

Reis, Azmi abi de söylemiş mazot filtresine sıcak su dök. Akü de sağlamsa çalışır. Yoksa takviye ile kesin çalışır. Önemli olan filtrenin çözülmesi.

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

ozoozo

Akülül bir problem yok. Akotaya bir gideyim Azmi abiin dediğini yapacağım. Bir zararı olmaz dimi abi direk bodoslama dökmenin @Rotweiler

OZO..!!!

Rotweiler

Olmaz ozi. Çalışacak zaten boşuna yol yapmasaydın.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Rotweiler

Çalıştırdıktan sonra da katkıyı at ertesi sabah aynısı olmasın.
|||||||||||||||

ozoozo

Olmaz ozi. Çalışacak zaten boşuna yol yapmasaydın.

Eve dönüyorum abi o zaman cattle da kaynatıp döküyorum. Direk o tüp gibi olan şey dimi tepesinden direk dökeyim mi ? Üzerinde kablolar zart zurt vs var zarar görmez dimi

OZO..!!!

Rotweiler

Direk şuna benzer filtre işte.
Kazana ve borularının üstüne dök sıcak suyu( kaynar olmasın tabii) düşük debiyle bikaç dakika. Çözülür o. Zarar felan da gelmez. Aşağıda soket moket varsa ona sıçratmadan dök.
|||||||||||||||

sacak

Hazır servise gitmişken İlerde yeniden donmaya karşı Gazyağı karışımı hakkında da bilği almanı tavsiye ederim
genelde dizel aracların kitapcıklarında -22 dereceden sonraki bölümler için gazyagı karışımı önerilir
Kitapcıklarda genelde KEROSAN adı altında geçer
Yurtdışında  -30 derecenin altındaki ülkelerde  kışlık dizel olarak satılan yakıttır kendileri
35 lt euro dizel +10/15 lt gazyağı karışımın -40 lara kadar sorunsuz kullanıldığını Mercedes kitapcığında okuduğumu hatırlıyorum
156 2.0
INFINITI FX -35

ozoozo

Rotweiler adamsın. Çalıştı sıcak su dökünce

OZO..!!!

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Rotweiler

Ozo en az 5 kişiden aynı şeyi duymayınca yapmayan adam ahahahah
|||||||||||||||

ozoozo

Yorum yapıp vakit ayıran herkesten teşekkür ederim :) durduk yere geriyor insanı neyse ki çalıştı.

OZO..!!!

esatay

Hayirli olsun konuyu yeni gördüm sorun çözülmüş zaten
2004 147 distinctive
2014 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2015 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2016 Giulietta JTDM süper tct

ilbey666

Akşam akşam heyecan yaptım, arkadaşlar abimize 147 alma arefesindeyim, sorgulama bölümüne de yazdım buraya da yazayım istedim, ilan hakkında yorumlarınız çok önemli, yarın gidip bakacağız biz de.

Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

FB10ur

Akşam akşam heyecan yaptım, arkadaşlar abimize 147 alma arefesindeyim, sorgulama bölümüne de yazdım buraya da yazayım istedim, ilan hakkında yorumlarınız çok önemli, yarın gidip bakacağız biz de.

değişen parçaların nasıl bir kaza sonucu değiştiğini Öğrenmek gerekiyor model,yıl ve fiyat ortalamasına bakınca fiyat düşük kalmış.

esatay

Fiyat çok güzel iyi bir yere baktirin sıkıntı yoksa alınır
2004 147 distinctive
2014 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2015 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2016 Giulietta JTDM süper tct

ilbey666

değişen parçaların nasıl bir kaza sonucu değiştiğini Öğrenmek gerekiyor model,yıl ve fiyat ortalamasına bakınca fiyat düşük kalmış.

Tramerde 1630 tl hasar çıkıyor, başka bişey çıkmadı. Dediğiniz gibi iyice sorgulamak lazım.

Fiyat çok güzel iyi bir yere baktirin sıkıntı yoksa alınır

Yetkili servise baktıracağız Haliç Otoya abi bakalım inşallah iyi çıkar

Sent from my iPad Mini using Tapatalk
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

hi_cazz

Yorum yapıp vakit ayıran herkesten teşekkür ederim :) durduk yere geriyor insanı neyse ki çalıştı.

OZO..!!!

Birde Fatih e kızdın. Adam doğru söylemiş kaputu aç işe derken. Aynı etki olacaktı.

hi_cazz

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

@Gouki başkanım şu tapatalk ı banla. Alfa forumuna Audi resmi koyuyor.

fevkalbeser12

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

You are not allowed to view links. Register or Login başkanım şu tapatalk ı banla. Alfa forumuna Audi resmi koyuyor.

Aynen, birde çok kullanışsız yeni versiyon.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Fatihob

OZO..!!!

Birde Fatih e kızdın. Adam doğru söylemiş kaputu aç işe derken. Aynı etki olacaktı.

Hiç laf dinlemiyor :D
..

fatihmehmet

Yorum nasıl yapılıyor.(Yeni tapatalk versiyonu sonrası) :))
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Alfadanadam

Android kullananlara eski versiyonu gönderebilirim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hi_cazz

Ben alıştım yeni versiyona. Sadece ekranın belli kısmı gereksin yer işgal ediyor. Yalnız hala tapatalk ile mesajda bir üyeden bahsetmek mümkün değil.

Gouki

Halit hocam fotoğrafı güncelledim ama hala yansımadı sanırım.