Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

teşekkürler dostlar,hepsini not ettim aklıma. :arkadasim:
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

DcD-Semih

Kaloriferi açınca buğulanma kayboluyor hiçbir yerde sıkıntı yok ama benim asıl sorunum yağışlı havalarda yan camlar. Üzerinde suyu o kadar fazla tutuyor ki sudan görüşürüm kapanıyor camları indir kaldır yapıyorum bazen mecbur.

Birde yağışlı havalarda aynı şekilde 1 parmak bile camı açamıyorum, aerodinamik yapıdan mıdır nedendir bilmiyorum o 1 parmak açıklıktan bile o kadar fazla su giriyor ki içeri. Malum tiryakilik söz konusu, sigara içmeye engel oluyor resmen. Cam kapalı kullanmayı sevmem özellikle otobanda değilsem. Başka araba olsa cam rüzgarlığı takıp geçerim ama Alfaya da hiç yakışmaz sanırım.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

ar.159

Yo alfaya da yakışan cam ruzgarliklari var hoş bende kıyamıyorum takmaya ama cok kullanışlı oluyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

milano 75

cam rüzgarlığı sigara içen için kesin ihtiyaç.geçen sene almanyadan 75 için aldım,burda uydurma takmak istemedim.kargo 30 dolardı,bi arkadaşımın kız arkadaşı ingilterede oraya ücretsiz kargolattım,h.ağası bu arada 3 defa gitti geldi getiremedi rüzgarlıkları.bu sefer ne yapıp edip getircem dedi kız arkadaşı,yollarını gözlüyorum.

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
Birde yağışlı havalarda aynı şekilde 1 parmak bile camı açamıyorum, aerodinamik yapıdan mıdır nedendir bilmiyorum o 1 parmak açıklıktan bile o kadar fazla su giriyor ki içeri.
Bende neden böyle oluyor diyordum. Cidden can sıkıcı durum. Bazen cam buğusu için açıyorum direk su giriyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gkn07

156 ysa arac cam ruzgarlıgı ırenc duruyor 159 da da kötu gorunur yakısmıyor alfalara bence

milano 75

benim aldığım alttakinden. old is good  ;) ah bide geleydi

DcD-Semih

Yok ya sırf sigara içicem diye takmam rüzgarlıkları, çok sinir bozucu ama yaza kadar idare edicem artık.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

hi_cazz

O rüzgarlığın yakıştığı araç varmı acaba? Bence hiçbir araca yakışmıyor.

erdem1904

Çok çok eskiden taksiciler şahinlere 131 lere falan takarlardı bu cam rüzgarlıklarını... Devamında son kasanın 1 altı olan Civic'in mugen kiti ile tekrar moda oldu.. Son derece kötü görünüyor bencede...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

fevkalbeser12

Giuleittacılara bi sorum olucak, benim araçta usb yok onu sonradan nasıl temin edebilirim?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Lbe

Giuleittacılara bi sorum olucak, benim araçta usb yok onu sonradan nasıl temin edebilirim?

Abi bende de yok usb.Parrot taktırmayı planlıyorum ben.En sağlıklısı o gözüküyor

LBE..!!!

fevkalbeser12

Abi bende de yok usb.Parrot taktırmayı planlıyorum ben.En sağlıklısı o gözüküyor

LBE..!!!
O nasıl birşey oluyor peki?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Lbe

LBE..!!!

Abi montajı hakkında pek bilgim yok.Telefon kiti esasen.Cihaz şu;

LBE..!!!

fevkalbeser12

LBE..!!!

LBE..!!!
Peki bu androidle çalışır mı?
                         jeremy clarkson

Lbe

LBE..!!!

LBE..!!!
Peki bu androidle çalışır mı?

Abi şuan araba sürüyorum, eve gidince internetten bakayım

LBE..!!!

ar.159

arkadaş puntoda olan usb bu devirde gui de nasıl olmaz bende bunu anlamıyorum hani guide olsa puntoda olmasa anlarım
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Kemal abi usb changer Alıp taktır. Sıkıntı olmaz. Ben o şekilde kullanıyorum. Arkadaşın giuda da kullanıyoruz.

KUY65

1.4 155 hplik mitoya tüp takılırsa zararı olur mu çok gülünç olur mu :D  turboya zarar verir mi, motora zarar verir mi, yakıt ekonomisi ne kadar olur bilgisi olan varsa çok yardımcı olur bana :/ benzinde 11 litre yakan araç sonuçta, lpgde 12-13 litre mi yakar mesela..
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

fevkalbeser12

arkadaş puntoda olan usb bu devirde gui de nasıl olmaz bende bunu anlamıyorum hani guide olsa puntoda olmasa anlarım
Mehmet Ali normalde var ama standart değil, ilk sahibi opsiyon olarak taktırmamış ayrıca haklısın böyle bie şeyin opsiyon olması bile düşünülemez.
Kemal abi usb changer Alıp taktır. Sıkıntı olmaz. Ben o şekilde kullanıyorum. Arkadaşın giuda da kullanıyoruz.

O nasıl birşey peki?:)
                         jeremy clarkson

hi_cazz

Budur abi. Giulietta için sor satıcıya. Muhtemelen aynısıdır.

milano 75

bu araç muayene ne stresli bi iş yahu,sanki doğumhane kapısında haber bekliyosun  :)) lpg tüpü kayıtlardakiyle farklı gözüküyomuş,proje ve sızdırmazlık istediler,farları yeni taktım akşamdan toplayıp sağ farın soketi nasıl olduysa o ara çıkmış  >:(  artı ondan kaldık,şase nosunu bulamadı amcamlar zeki abiyi aradım arka stepne yanında dedi,oralarda bitüm kaplı,bekleyin buluyum dedim,eleman baktı baktı tamam kapatın dedi bende önemsiz zannettim levrek  onuda ağır kusur yazmış,yahu dedim ben sana demedimmi buluyum niye beklemiyosun kardeşim.haa birde direksiyonumuz orj. değilmiş.amire gittim  dedim direksiyon orj. yok dedi spormuş dur bakıyım.tabi ben anlatıyorum bu arada bunların fabrika çıkışı bu falan,baktı haa dedi bundan bi tane daha geldiydi doğru,şasesi nosu da arkadaydı hatırladım neyse sen lpg projeni hallet gel,diğerleri tamamdır dedi.

milano 75

foto niye yükleyemedim ben şimdi :S heh şimdi oldu hızlıresimden atınca

fevkalbeser12

Budur abi. Giulietta için sor satıcıya. Muhtemelen aynısıdır.

Çok teşekkür ederim Halit hemen iletişime geçiyorum:l.
                         jeremy clarkson

ozoozo

Giuliettası için yay düşünen varsa , novitec girmiş stoklara. Eibach lar 3.5 novi ler 4 düşürüyor