Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta genel birkaç soru

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erman01

Slm arkadaşlar. Yakın zamanda araniza 2014 giu 1.6 jtd dist. ile katılmıştım hatırlarsınız belki. Bi kaç konu hakkinda sizden de fikir alarak hareket etmek istiyorum. Öncelikle ön far ampullerinin çok zayıf olduğunu düşünüyorum orjinal ampuller gerçekten boylemi yada benim aracin uzerindekiler orjinal degilmi bilemedim. (Arac ikinci el alindi) Far ampullerini degistirmek çözüm olacakmidir sizce? Onerebileceginiz bir ürün varmidir? Yada xenon yaptiran arkadaşlar varsa bu konuda da tavsiyeleri alabilirim.  Ayrica spor pedal olayina giresim var. Fiyat biraz yüksek gibi sanki. Servis dışında temin eden arkadaşımız varmiki hiç?  

Herkese iyi forumlar...

Ormanci

Osram Night Breaker ile değiştirebilirsiniz farları.

Bunun haricinde xenon olayına girecekseniz hiç çakma işlerine girmeyin.
Farları açtırın, mercekleri değiştirin, D1S veya D2S ampul ve orijinal çıkma balast ile işinizi görün.
Hem uzun vadeli dayanıklı hem de orijinal gibi bir ürün kullanmış olursunuz.

erman01

Onerdiginiz ampul beyaz renkmi sarimi? Bide bu işlerden çok anlamadigim icin soruyorum alirken en yüksek kaç v almam lazim hani kafama göre alipta bi sorun cikartmiyim araçta

erman01

halil

osram nb plus halojenler içerisinde hemen hemen en iyi aydınlatma yapan  ampuldür.standart 55 w gücündedir.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

iNtEGrAL

Ben orjinal ampullerden çok memnunum. Ama eğer bu hal kötü ise osramları merak ettim.
-= Alfa Romeo Giulietta =-
-67 TC 644 -

Baskan

You are not allowed to view links. Register or Login
osram nb plus halojenler içerisinde hemen hemen en iyi aydınlatma yapan  ampuldür.standart 55 w gücündedir.

55w doğru ancak kelvin değeri normal helojen ampüllere göre farklı olduğu için gözün algıladığı ışık tayfına daha uygun. Bu nedenle de daha net bir görüş algılıyor gözler. Kısa aydınlatmalara Osram NB düşünürseniz mutlaka NB Unlimited modelini alın.

erman01

Bu ampulun yagmur performansı nasil peki