Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık MK1 156 2.0

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem1904

Sunroofu yok ama çok fena :) Biraz pazarlıkla bütçeyide çok aşmaz. Herşeyi de yapılı 156 için... Sadece mercek farı eksik onu da kendin yapıyorsun zaten :)

You are not allowed to view links. Register or Login
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

alfacan

Sunroofu yok ama çok fena :) Biraz pazarlıkla bütçeyide çok aşmaz. Herşeyi de yapılı 156 için... Sadece mercek farı eksik onu da kendin yapıyorsun zaten :)

Kesinlikle abi  :D bu sefer ds1 mercek koymayi dusunuyorum.

Murad

Kesinlikle abi  :D bu sefer ds1 mercek koymayi dusunuyorum.
Azurro Gabbiano mu acaba?
:)

Muratözdemir

Selam izmirdeki kırmızı boya isteyen sunroof arızalı olanı elediniz mi? Bende o araçla ilgilenmistim hatta aldıgım aracı görmeseydim onu alacaktım.

alfacan

Selam izmirdeki kırmızı boya isteyen sunroof arızalı olanı elediniz mi? Bende o araçla ilgilenmistim hatta aldıgım aracı görmeseydim onu alacaktım.

Merhaba onu eledim . You are not allowed to view links. Register or Login abi turkuaz alfa da güzelmiş ama bütçeyi aşıyor :kahve:

Murad

Merhaba onu eledim . You are not allowed to view links. Register or Login abi turkuaz alfa da güzelmiş ama bütçeyi aşıyor :kahve:
Pazarlık yaparız.

alfacan

Pazarlık yaparız.

Siyah Alfa ya yapalım pazarlık . İçi siyah dışı siyah , batman' in arabası gibi olacak   8)

You are not allowed to view links. Register or Login  gülüşü :haydi:

Murad

İstediğin zaman gidelim kardeşim.

tolga_ozhan

O siyahın açık plakasını istesene kardeşim. Gözüm ısırıyor çünkü.

alfacan

You are not allowed to view links. Register or Login  , Bugün aradık telefonu kapalıydı araç sahibinin . Araç sürekli kozyatağı-bostancı arasında gidip geliyormuş .  Bakımlarını Carium serviste yaptırıyormuş 13 yıldır . Fakat bu km deki arabaya neden motor yapılsın bunda biraz çekincelerim var .  :kahve:

You are not allowed to view links. Register or Login , Cumartesi You are not allowed to view links. Register or Login ' uda alıp gitme planım var.

tako74

Arkadaşlar 2004 model MK2 Distinctive. Sunroof. Hız sabitleyici. Çift iklimli dijital klima. 4 cam otomatik. 123.000km'de. LPG li istanbul ş.ici 25 krş yakıyor. Tüm bakımları yapılmış. Muayene yeni. 16" 4 lastik yeni. Zenon far ve sis takımı. Led iç ve dış aydınlatma. USB MP3 çevirici. APP plaka. Park sensörü. Torpido ve döşemeler ilk günkü gibi. En önemlisi ve inanılmazı ise araçta tık ses yok, sadece motor sesi. Yedek Anahtarı var.  159 aldığımdan satıyorum. Acelem yok. Tesekkurler.
25000₺

Tarık İPhone5'ten gönderdi.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login  , Bugün aradık telefonu kapalıydı araç sahibinin . Araç sürekli kozyatağı-bostancı arasında gidip geliyormuş .  Bakımlarını Carium serviste yaptırıyormuş 13 yıldır . Fakat bu km deki arabaya neden motor yapılsın bunda biraz çekincelerim var .  :kahve:

You are not allowed to view links. Register or Login , Cumartesi You are not allowed to view links. Register or Login ' uda alıp gitme planım var.
Ok haberleşelim.

sbk0655

Zeki ustaya sordunuzmu hic , Ismi Koray sahibinin , plakasida vardi bende ama calinan i pad de kaldi fotograf ve bilgileri.

sbk0655

Verdigim diger numarasini aradin mi Ercan , ikinci numaram acik olur demisti.

alfacan

Verdigim diger numarasini aradin mi Ercan , ikinci numaram acik olur demisti.

Abi plakasını öğrenemediğimiz için soramadık Zeki ustaya . Diğer telefonu da sonradan aklıma geldi , saat geç oldu diyerek arayamadım .

Yarın ustadan araç hakkında bilgi almaya çalışacağım .  :)

alfacan

Bugün bu arabaya bakmaya gittim ;

Öncelikle arabanın koltuk derileri yaşına göre oldukça diriydi   :)  Elektronik aksamın hepsi çalışır vaziyette stabildi . 4-5 km kullanma fırsatımda oldu , araba tepkilerini çok beğendim , alt takımdan kesinlikle en ufak bir ses , tıkırtı , garç-gurç vs ses duymadım. 

Bana göre miğde bulandırıcı olan 2008 yılına ait  tek seferde 8 bin lira hasar kaydının bulunması oldu . Sağ ön kapı sacı değişmiş .  Öte yandan bakım geçmişi yok , triger değişim tarihi belli değil vs.

Fiyatıda 18 den aşağı düşmedi .

Soğudum  :(

nanotechmilas

Benim 2.0 SS dusunursen yardimci olayim... yeni kasaya gecmek icin satiyorum tek degisen arka tampon... tek sikintisi salincak burclari degisecek... bizim ilcede tum yollar kazilmis durumda altbyapidan dolayi ne asfalt yol kaldi nede parke heryer kostepek yuvasi gibi... baskada bi sikintisi yok... istedigin yere expertiz yaptirabilirsin

alfacan

Benim 2.0 SS dusunursen yardimci olayim... yeni kasaya gecmek icin satiyorum tek degisen arka tampon... tek sikintisi salincak burclari degisecek... bizim ilcede tum yollar kazilmis durumda altbyapidan dolayi ne asfalt yol kaldi nede parke heryer kostepek yuvasi gibi... baskada bi sikintisi yok... istedigin yere expertiz yaptirabilirsin

Selespeed sorunları yaşamamak için düz vites tercihimdir. Teşekkürler.

nanotechmilas

SS sorunlu bir vites degildir, suana.kadar bakimsiz veya dogru kullanamayanlarin sorunlari SS icin boyle bir yorum getirmis olmali. benim alacagim arac yine yeni kasa SS hatta bulabilirsem SS sportagon alacagim... ama tabikide karar sizin isterseniz 2002 2.0 var mekanik olarak tum bakimlari yapilmis deri koltuklu 

alfacan

SS sorunlu bir vites degildir, suana.kadar bakimsiz veya dogru kullanamayanlarin sorunlari SS icin boyle bir yorum getirmis olmali. benim alacagim arac yine yeni kasa SS hatta bulabilirsem SS sportagon alacagim... ama tabikide karar sizin isterseniz 2002 2.0 var mekanik olarak tum bakimlari yapilmis deri koltuklu

Bundan 2 yıl önce 147 ararkende ;   mesaj kutum sürekli selespeed  156 sını satmaya çalışanlarla dolmuştu. Ozamanlar konuya hakim olmadığım için en başından gözüm korkmuş yanaşmamıştım . Aradan 2 yıl geçti az çok bilgi sahibi oldum ama düşüncelerim değişmedi . Selespeed kötü bir şanzuman olsun veya olmasın ben doğabilecek saçma sapan sorunlarla ilgilenmek istemiyorum .

Sorun yaşamadığınızı söylemişsiniz ama durum pek dediğiniz gibi değil sanırım ;

Benim 2.0 SS dusunursen yardimci olayim... yeni kasaya gecmek icin satiyorum tek degisen arka tampon... tek sikintisi salincak burclari degisecek... bizim ilcede tum yollar kazilmis durumda altbyapidan dolayi ne asfalt yol kaldi nede parke heryer kostepek yuvasi gibi

Bu arada yanlış mı anladım , mk2 nin ön takımı daha mı sağlam oluyor  :)

nanotechmilas

burdada dedigim gibi bazi zamanlarda ayar yapilmasi gerek ve yagi cok onemli seviseyi az olmamali... sonucta selespeed otomatik bir vites degil manuel sanzimanin uzerine konulmus bir robot ve sizin yerinize debriyaja basip vites kollarini reket ettirip vitesleri degistiriyor... istanbuldan zeki ustayla gorusup ayarini kendim yaptim... hepsi bu... milimetik bir ayar eli alet tutan herkez yapabilir... ilk aldigimda vites gecisleriyle ilgili bir sikontim vardi onuda servise baski balata icin sanziman asagi indirdigimizde gorduk secim sensorunun kablosu tup tesisatindan zarar gormus zeki usta degistirdi sorun duzeldi. resmini gonderdiginiz konu yine ayni sorun olabilecegini dusundum ama orda yazdigim gibi ayar la ilgiliymis... ben suana kadar araclarim kucuk bakim ve ayarlarini kendim yaparim.

nanotechmilas

Mk1 ve 2.nin alt takimlari ayni ama daha onceki alfamda votto aliyordum malum ilcede yollar bozuk 3 ay gecmeden bozuluyordu. bu sefer.zeki abi daha kaliteli takmis 30.000 kmde anca burclar yeni bozulmaya basladi tikirti yapiyor

iskoc

2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

alfacan

Dün Bostancıda baktığımız süper ötesi denilen 156 enkaz çıktı.

Dönüş yolunda  +/- 1.95 boyundaki You are not allowed to view links. Register or Login un Gtv'nin arka koltuktaki imtihanını sizlerle paylaşmak istiyorum  :p

You are not allowed to view links. Register or Login  ninde böyle bir fotosu vardı sanırım  :D

iskoc

Bostancıdan hareme gidene kadar midem ağzıma geldi  :D
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019