Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bu sefer de Giulietta 35 LDK 13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sp4rc0

Hayırlısı olsun Kemal, eşinle beraber güle güle kullanın. Kazasız belasız.
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

tolga_ozhan

ATA

Canli kanli görüp, incelemiş biri olarak süper diyorum. Yapilacak listesini hazirlamişsin zaten. Tekrardan hayirlisi olsun Kemal Abi :)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

esatay

Hayirli olsun kazasız belasız binmeniz dilegiyle
2004 147 distinctive
2014 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2015 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2016 Giulietta JTDM süper tct

Ergi

Iyi günlerde kullanmanızı dilerim

krm1983

Güle güle kullanın, güzel seçim.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

zephry

Kemal tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın...

Utku

Kemal tekrar hayırlı olsun, yeni araba iyi araba  :yukari-ok: Dolu dolu almışsın maşalah :nazar:
Yazılımlı dpf iptalli 159 dan iyi gider sanıyorum.

You are not allowed to view links. Register or Login bi peugeot 308 değil  :D
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

wolkanku

abi hayırlı olsun :serefe:..yanından 159 geçince , ah ulan otomatiğini bulamadık şunun be demezsin inşallah :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

hi_cazz

Hayırlı olsun Kemal abi. Tekerinize taş değmesin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

antihero

hayırlı uğurlu olsun, maşallah
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

alperuzi

Konuyu yeni gördüm Kemal, hayırlı olsun tekrardan! :)

Selimsirkeli

Ruhumuz olmadan sadece birer Makine Mühendisiyiz...
34 SK 855

fevkalbeser12

Beyler çok sağolun, şimdi gelelim Giuliettanın beğenmediğim kısımlarına, ilk olarak dış görünüş olarak kesinlikle bi 159 değil, 159 çok yakışıklı bi araba bu da güzel:) Herkesin şikayetçi olduğu trim sesleri az da olsa varr hatta direksiyonun sol altında obd kablosunun bağlı olduğu kapak var ordan belirgin bi ses geliyordu onu da koçtaştan aldığım cam izolasyon bandıyla hallettim. O sesten sonra çok çok az bi şekilde bi yerlerden ses geliyor bu beni rahatsız etmiyor sonuçta alfaya biniyoruz ufak tefek sesler olmazsa olmaz:) Manuelde aynı mı bilmiyorum ama TCTde gaz ile fren birbirine çok yakın biraz alışmak gerekiyor benim ayaklarım normal ölçüde bi ayak fakat büyük ayağı olan kişiler sıkıntı yaşayabilir. Park esnasında vites konumunu ileri geri arasında çok hızlı değiştiremiyor arada bi iki saniye falan beklemek lazım. Aklıma gelenler bu kadar tekrardan herkese teşekkür ederim. İlerde biraz daha kullandıkça sürüş özelliklerini elimden geldiğince yazmaya çalışırım.
        Bir kaç tane sorum olucak Giuleitta sahiplerine ben iç aydinlatmaları ve plaka aydınlatmalarını tamamiyle beyaza çevirmek istiyorum bunu yapan birisi var mıdır aramızda? Dün kullanma kılavuzunu okudum bakım aralıkları için 20.000 km de bir yazıyordu ve triger değişimi için 120.000 km de bir yazıyordu bunlar doğru mu acaba?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Alfadanadam

Bakım aralıkları 15.000'e çekildi Kemal.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

schumi

Aracınız Hayırlı olsun,çok güzel maşallah...Ön plakayı bu şekilde küçük nasıl yaptırabiliriz acaba?

fevkalbeser12

You are not allowed to view links. Register or Login
Aracınız Hayırlı olsun,çok güzel maşallah...Ön plakayı bu şekilde küçük nasıl yaptırabiliriz acaba?
Teşekkür ederim. Plakayı temizisplakadan yaptırdım internetten aratın hemen bulucaksınız.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

alisto

benim aracın ikizi gelmiş :)

hidalgo nickli arkadaşımız iç aydınlatmayı komple beyaza çevirmişti hatta forumda resimleri de var.
ama nasıl yaptı bilmiyorum
yalnız plaka ışıkları hata mesajı veriyor, yanıltıcı kullanman gerek. ben beceremedim, yaparsan bana da anlat =)

ar.159

Bende 159 U komple beyaz led Yaptım daha doğrusu yaptırdım tavsiye ederim
Yapan Duymasın da benim Anladığım bu ısın Sırrı led ampul v.s almayacaksın onlar kısa zamanda patlıyor ve hata veriyor onun yerine adamların yaptığı ve en mantıklı olan metrelik ledlerden alıyorlar ve 3 er 3 er kesiyorlar kabloyla bağlıyorlar hata matada vermiyor ama yapanların istedikleri para uğraşmaya değecek bir para degil o Yüzden ısın ehline yaptırmakta fayda var
Ist. Geldiğinde haber vereydin gitmeden yaptirirdik hemde maslakta

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

fevkalbeser12

Bakalım hata vermeyen ledlerdenmiş. Zaten bol bol sipariş ettim, bir aya gelir, takınca burda paylaşırım.
                         jeremy clarkson

KUY65

Biraz geç oldu ama hayırlı olsun :) kırmızı koltuklara özendim :(  :alfisti:
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

The Schuey

Hayırlı olsun. Kırmızı deri koltuklar gerçekten güzel görünüyor.

Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

fevkalbeser12

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Difüzörümüz geldi. Giuleittanın difüzörü söküp takma hakkında bilgisi olan var mı?
                         jeremy clarkson

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Difüzörümüz geldi. Giuleittanın difüzörü söküp takma hakkında bilgisi olan var mı?

Abi dışardayım şarjım az olduğu için ayrıntılı yazamıyorum. Eve geçince whatsapptan bildiğim kadar bilgi veririm :)

OZO..!!!