Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bu sefer de Giulietta 35 LDK 13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TRSemih

adam hızlı yağmur çamur dinlemiyor :) süper olmuş Kemal'im, uçları da çok beğendim.
:nazar:
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ealprsln

Siyah Giulietta pek beğenilmiyor ama ben çok beğeniyorum, araca çok yakışıyor siyah. Egzos uçları da ayrı güzel.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

The Schuey

Süper olmuş. Ben çok beğendim.

Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

Alfadanadam

Güle güle Kemalim, hızlı girdin :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

koroglubrk

Egzoz uçları cok iyi doldurmuş Boşluğu. Hayırlı olsun  :)
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

fevkalbeser12

Çok teşekkürler beyler. İçime sindi ara ara çıkıp bakıyorum hevesle:) Aslında 120 mm uç da olabilirdi fakat ben 100 lük beğendim çok büyük egzoz hoşuma gitmiyor. Son susturucunun muayene olayında egzozcu şöyle dedi; bazen sıkıntı oluyor bazen olmuyor dedi istersen gelirsin iki dakika sök tak yaparız geçersin dedi. O an ordaki adamın durumuna bağlıymış yani durum:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

The Schuey

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok teşekkürler beyler. İçime sindi ara ara çıkıp bakıyorum hevesle:) Aslında 120 mm uç da olabilirdi fakat ben 100 lük beğendim çok büyük egzoz hoşuma gitmiyor. Son susturucunun muayene olayında egzozcu şöyle dedi; bazen sıkıntı oluyor bazen olmuyor dedi istersen gelirsin iki dakika sök tak yaparız geçersin dedi. O an ordaki adamın durumuna bağlıymış yani durum:)
Türkiye'de bu tarz şeylerin belli bir standardizasyonu yok sanırım. Mesela orijinal karartmalı cama filmli diye ceza kesmek isteyen polisler veya en koyu tonda filme bir şey demeyen polisler var.  Tekrardan hayırlı olsun.

Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

Baskan

Whatsapp'ta güzeldi burada daha da güzel görünüyor hocam kesene bereket. Ses dediğim gibi boru kurum yapsın çok daha toklaşacak basslı çıkacak. Kelepçeyi bozdularmı ?

Ayrıca gördüğüm kadarıyla fiber difüzörlerin egzoz çıkışları biraz ufak orjinal difüzörün daha büyük benim 120'lik kafalar bile tam doldurmuyordu fiberde 100'lükler cuk oturmuş.

fevkalbeser12

Whatsapp'ta güzeldi burada daha da güzel görünüyor hocam kesene bereket. Ses dediğim gibi boru kurum yapsın çok daha toklaşacak basslı çıkacak. Kelepçeyi bozdularmı ?

Ayrıca gördüğüm kadarıyla fiber difüzörlerin egzoz çıkışları biraz ufak orjinal difüzörün daha büyük benim 120'lik kafalar bile tam doldurmuyordu fiberde 100'lükler cuk oturmuş.
Kelepçe olduğu gibi duruyor. Ses çok hoşuma gitti. Difüzör abs plastik, pasa tuningten aldım Istanbul'dan. Egzozun şekli çok hoşuma gitti. Tekrardan çok teşekkür ediyorum tavsiyeler için hepsi yerli yerinde oldu:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Baskan

Plastik olması çok iyi olmuş sürekli çatlayıp patlamaz en azından. Ozaman kalıp fiber yapılanların kalıbından büyük ihtimalle..

Muayene'de bu şekilde sıkıntı yaşama olasılığın yüksek, en kötü ihtimalle kelepçe olduğu için bir kanala çekip kendin bile eski haline çevirebilirsin.

Tekrardan güzel günlerde kullan, nazarlık şart :)

alfistahakan

Hayırlı olsun.  Çok güzel durmuş çift çıkış.
Hakan
Forever Alfa

krm1983

Güzel durmuş, güle güle kullanın.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

schumi

Çift egzos yakışmış Giu ya...Güle güle kullan...

Ormanci

Sanırım bu egzoz çözümü ile muayenede de sorun olmaz. "Bu egzozun ikinci çıkışı orijinal değil, bu sebeple ağır kusur sayılır" diyemezler herhalde. Gerçi bu TÜVTürk'ün sanırım sağı solu belli olmuyor. İki kez muayeneden geçtiğim Magnex son susturucuyu geçen sene Mart'ta söktürdüler çok ses yapıyor diye.

Diyebilirler, orijinal değil falan filan diye, biraz da ses olunca takabilirler gibi geliyor bana.

Ama mesela QV çift çıkış susturucusunu takıp gidince sorun olmayabilir :)
Bir dahaki muayenede arabam hala duruyor olursa deneyeceğim :)

vieri

Giu için şart bir uygulama, çok yakışmış.  :nazar:

ar.159

bencede 100 lük cuk olmuş tam oturmuş egsozların hazır sezon boşken deli gibi koşturuyorsun dimi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

fevkalbeser12

bencede 100 lük cuk olmuş tam oturmuş egsozların hazır sezon boşken deli gibi koşturuyorsun dimi
Aynen Mehmet Ali, Giuleittayı alırken 159u sattığım rakamın üstünü tamamladıktan sonra zamandan bol başka birşeyim kalmadı:)
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Rakip:)
                         jeremy clarkson

erdem1904

BMW 1'inde uzun ön tarafını çok seviyorum. Sınıfında tek onda var :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

agucba

İnsanların zevkleri, beğenileri ile bakış açıları ne kadar farklı olabiliyor.

Benim gözümde Giulietta, 1 serisine göre fersah fersah daha güzel. Kimisine ise 1 serisi daha güzel gelir.

Kimileri Giulietta'yı beğeniyor olsa da ambleminde mavi beyaz pervane olmadığı için ona bakmaz, ille de BMW der. Sebepleri malum. Canlı salgısının üstüne belli markaların amblemi koyulsa, o tercih edilecektir mesela.

Kimisi ise gerçekten 1 serisini beğenir.

Zevkler hiç bir şekilde tartışılamaz, çünkü insan doğasında olan ve zaten olması gereken de odur diye düşünüyorum.

Kendimden örnek. BMW'nin bana göre çok çirkin bir modeli olan Z3 Coupé'yi yine de beğenirim mesela.

///////////////

ATA

Shootingbrake tasarim olmasa bi şeye benzemeyecek zaten :)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

erdem1904

İnsanların zevkleri, beğenileri ile bakış açıları ne kadar farklı olabiliyor.

Benim gözümde Giulietta, 1 serisine göre fersah fersah daha güzel. Kimisine ise 1 serisi daha güzel gelir.

Kimileri Giulietta'yı beğeniyor olsa da ambleminde mavi beyaz pervane olmadığı için ona bakmaz, ille de BMW der. Sebepleri malum. Canlı salgısının üstüne belli markaların amblemi koyulsa, o tercih edilecektir mesela.

Kimisi ise gerçekten 1 serisini beğenir.

Zevkler hiç bir şekilde tartışılamaz, çünkü insan doğasında olan ve zaten olması gereken de odur diye düşünüyorum.

Kendimden örnek. BMW'nin bana göre çok çirkin bir modeli olan Z3 Coupé'yi yine de beğenirim mesela.

Tamam işte 1 de zaten Z3 Coupe' nin halk tipi sayılır :)  İkisi de eski Alman postallarına benziyor :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

fevkalbeser12

Arkadaşlar bu arada difüzörü ben Istanbul'dan pasa tuningten aldım. Seat forumundan toplu difüzör arasına benimkini de sıkıştırdılar tanıdık vasıtasıyla ve çok uygun bi fiyata aldım. Ürün piano black boyanmış geldi ve abs plastik. Orjinal difüzör gibi tırnaklı değil o yüzden silikonla monte ediliyor ama montajı basit, eliniz biraz bu işlere yatkınsa rahatlıkla halledebilirsiniz.  Kendim yaptım montajını. Gelelim fiyatına, sadece 70 lira(birde 1 kavanoz bal:))şimdilik bi sıkıntısı yok gayet güzel görünüyor. Servis orjinali için egzoz ucu dahil 1500 lira istiyor. Başka isteyen arkadaş olursa yardımcı olabilirim.
                         jeremy clarkson

engin uzun

Arkadaşlar bu arada difüzörü ben Istanbul'dan pasa tuningten aldım. Seat forumundan toplu difüzör arasına benimkini de sıkıştırdılar tanıdık vasıtasıyla ve çok uygun bi fiyata aldım. Ürün piano black boyanmış geldi ve abs plastik. Orjinal difüzör gibi tırnaklı değil o yüzden silikonla monte ediliyor ama montajı basit, eliniz biraz bu işlere yatkınsa rahatlıkla halledebilirsiniz.  Kendim yaptım montajını. Gelelim fiyatına, sadece 70 lira(birde 1 kavanoz bal:))şimdilik bi sıkıntısı yok gayet güzel görünüyor. Servis orjinali için egzoz ucu dahil 1500 lira istiyor. Başka isteyen arkadaş olursa yardımcı olabilirim.

Kemal ben yardım isteyebilirim.Pek aklımda yokken fiyatla kanıma girdin resmen..
Burda You are not allowed to view links. Register or Login
Dediğin fiyat ama kendi sitesinde 250 Tl demiş.
Aynı değil sanırım bunlar dogrumu..

Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

ozoozo

Bana göre de BMW 1 m paket olmadığı sürece çok kötü geliyor abi , ancak m tampon arka dif falan biraz daha güzel gösteriyor aracı ki bu yüzden giu aldım m paket bmw ler çok pahalıydı yani o para bu arabaya verilmezdi , diğerleri de çok sıradan hatta şuan etrafa baktığım da iyi ki diyorum çünkü 3 silindire ve önden çekere dönecekleri için zaten makyaj geliyor büyük ihtimalle nisan gibi satışa çıkacakmış haliyle şuan satılan bmw lerde çok çılgın indirimler var her yer 1 kasa doldu :D

You are not allowed to view links. Register or Login abi çok yakışmış özellikle siyahta çift çıkış daha çok kendisini belli etmiş egsoz uçları vs. Maşallah.  :nazar: