Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 yada 147 takaslı 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muğlalı

arkadaşlar   159 umu   satmayı yada takas yapmayı düşünüyorum öncelik 156 yada 147(makyajlı) takası 2005 ve üzeri 150 bini geçmemiş şekilde temiz olması kaydı ile, sahibindene ilan açmadım daha kesinleşince açacağım benim aracım,
2008 159 1.9 jtdm otomatik 180 bin km de dış siyah içi gri göğüs dahil.  distinctive donanım plus paket değil.xenon ve deri olmayan versiyonu 100 binden itibaren 2 yağ bakımı hariç  alfin bakımlı ön sağ çamurluk ve sağ arka çamurluk boyalı(şuan çizik var boyanması lazım) ön tampon çatlaktan değişmiş resimleri var donanım olarak ekstra yazılım ve dpf iptali, 18 inç qv jantları,   navigasyon  geri görüş kameralı, üzerinde kış lastiği var toyo marka 225 45 18(yazlık lastik yok) iyi durumda aracı aldıktan sonra pek çok şey yaptım
ön balatalar ve yağ bakımı
z rot,  üst salıncaklar ,  viraj demir lastikleri ve alt salıncak burçları
direksyon derisi yenileme ve piano black
ön kapı gergisi
app plaka ve ledleri
bagaj havuzu ve havuzlu paspas
dby detailingte kuaför
bunlar benim yaptıklarım daha öncesinde bakımların hepsi triger dahil olmak üzere alfinde yapılmış gereken herşey değişmiştir bakım detaylarınıın hepsini ayrıntılı yazacağım, şuan direksyon kutusu tamiri yapılacak onuda ben yapacağım acil bir ihtiyacım yok çok şükür ama biraz paraya ihtiyacım var fiyat olarak 44 düşünüyorum  resimleri ankaraya   dönünce koyacağım.

TRSemih

Hayırlısı olsun Tuğrul.

İyi kötü görsel şart diyerek;

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

h.t

Hayırlısı olsun ,
Yalnız kafama takılan bir şey var , xenon distinctive lerde standart diye biliyorum. (1.9 jtdm lerde)
Aracınızda yağmur sensörü ,ön park sensörü ,otomatik yanan farlar var mı ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kutay

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlısı olsun ,
Yalnız kafama takılan bir şey var , xenon distinctive lerde standart diye biliyorum. (1.9 jtdm lerde)
Aracınızda yağmur sensörü ,ön park sensörü ,otomatik yanan farlar var mı ?

Yoksa t.Prog  mu ?
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

TRSemih

156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

h.t

standart değil Hürcan
Abi bugüne kadar gördüğüm tüm distinctive jtd lerde 2006-7-8 dahil bi-xenon vardı. O sebepten sordum
Tabi 159 kullanıcıları daha iyi bilir.

TRSemih

Bu da '08 jtdm. bi-xenon yok.

156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

OğuzCanAlantor

h.t

Abi bu arabanın tamponu progression tamponu gibi duruyor zaten , ön park sensörsüx , bi xenonsuz , otomatik yanan farsız distinctive yok diye biliyorum , hatta 06 proglarda otomatik kararan ayna yoktu sonraki modellerde geldi. Hastaneden çıkayımda kataloglarına bakarım :)

muğlalı

semih abi sağol resimler için aslında bir türlü netleştirmedim ankaraya dönünce tam hesap kitap yapıcam düğün olunca beni zorlayacak o yüzden yoksa satmazdım, 159 larda 2008 yılında gelen partilerde distinctive 2 ye ayrıldı normal ve plus olarak birde şanzıman değişti benimki güncel versiyon 2006-2007 ler ise distinctive olarak ön park sensörü ve xenonlu olarak geldi hafızalı deri koltuk ise plus paketindeydi aracın   eksiklerini giderdim sayılır 1-2 ufak bişi kaldı onlarıda yapıcam o şekilde satacağım umarım forumdan birine gider.

Kutay

Tuğrul kardeşim hayırlı uğurlu olur inşallah senin için. gönlünce bir araç bulursun inşallah. Keşke durumum olsa da kaçırmasaydım :(  değerini bilecek birine gider umarım. :alfisti:
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

muğlalı

Hayırlı Olsun Tuğrul Abi
sağol Oğuzu hayırlısı bakalım.

delimai

hayırlısı olsun..inşallah alfa sız kalmazsınız...38 af geçince yazayım dedim;arkadaşlar benim ruhsatta dist yazıyor ama evet doğrudur bi xenon, yok far yıkama ve ön park sensörü yok..ama far sensörü var...2008 model..bilemedim belki bu donanıma sahip ara bir üretim olmustur...başka hangi farklar var acaba
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

muğlalı

Tuğrul kardeşim hayırlı uğurlu olur inşallah senin için. gönlünce bir araç bulursun inşallah. Keşke durumum olsa da kaçırmasaydım :(  değerini bilecek birine gider umarım. :alfisti:
[/quote
inşallah abi keşke ankaradan birine gitsede uzaklaşmasak :(

muğlalı

hayırlısı olsun..inşallah alfa sız kalmazsınız...38 af geçince yazayım dedim;arkadaşlar benim ruhsatta dist yazıyor ama evet doğrudur bi xenon, yok far yıkama ve ön park sensörü yok..ama far sensörü var...2008 model..bilemedim belki bu donanıma sahip ara bir üretim olmustur...başka hangi farklar var acaba
teşekür ederim ara donanım değil aslında  2008 ve 2009 da çok düz distinctive satıldı.

krm1983

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

ar.159

hayırlısı olsun üstad daha arabanın konusunu dahi açmamıştın
bu arada çok aradaım arabanın bir fotosunuda bulamadım özellikle jantları merak ettim belki bir teklifim olabilir ;)
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ArinFırat

Benim 156 ile 159 takası düşünüyorum ama henüz erken,şuan birikim yapıyorum,birde güne girdim mayısta para alacam. yaza doğru kısmetse 159lanmayı düşünüyorum,forumdan ve bilindik 159 olması tercihimdir.eğer 2-3 aya kadar 159unuz hala sizdeyse takası düşünürüm

muğlalı

bu arada çok aradaım arabanın bir fotosunuda bulamadım özellikle jantları merak ettim belki bir teklifim olabilir ;)
abi benim jantların boyaya ihtiyacı var maalesef birde 8c jantı gerçekten 159 a hakettiği spor sedan görüntüsünü veriyor. :)

muğlalı

Benim 156 ile 159 takası düşünüyorum ama henüz erken,şuan birikim yapıyorum,birde güne girdim mayısta para alacam. yaza doğru kısmetse 159lanmayı düşünüyorum,forumdan ve bilindik 159 olması tercihimdir.eğer 2-3 aya kadar 159unuz hala sizdeyse takası düşünürüm
hayırlısı kardeşim herkes için.

fatihmehmet

2008'de olay biraz değişmiş gercekten abi. Yusuf abinin 2007'sinde Sunroof hariç yok yok. Dist. Plus sanırım ama o. 

Biz niye görüşmüyoruz yahu? :)

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

ar.159

abi benim jantların boyaya ihtiyacı var maalesef birde 8c jantı gerçekten 159 a hakettiği spor sedan görüntüsünü veriyor. :)
senin jantları çözemedim ki 8c mi qv mi anlamadım bi foto görsek:)
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

sitem

147 mk1 2005 model ile de takas düşünür musunuz acaba hocam...

muğlalı

senin jantları çözemedim ki 8c mi qv mi anlamadım bi foto görsek:)
abi jantlar wolkankunun jantlarının aynısı

muğlalı

147 mk1 2005 model ile de takas düşünür musunuz acaba hocam...
yok hocam teşekür ederim.