Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Rüya gibiydi.. Audi A3 1.4 TFSI Sedan

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Birincisi Çağrı Bey, ilk kez kullandığı Audi A3 Sedanı çok beğendiğini söylemiş. Bunda yadırganacak bir şey yok. Yeri geliyor bir çok kez farklı marka ve modelleri beğenebiliyoruz ki kendimden örnek vereyim, en son kullandığım farklı marka olan Jeep Renegade'i çok bayılmasam ve gözümü rahatsız eden büyük aynaları haricinde beğendim. Ancak bunu burada belirtmedim ve başlık açmadım. Eğer ki illa bir şey yazacak olsaydım, buna ayrı başlık açmaz Gececiler Gündüzcüler'e yazardım. O konuda Çağrı Bey'i eleştirebilirim.

Gel gelelim konunun silinmesine. Forum nerede ise 10 yıldır ve yeri geldi farklı markaların spor ve sportif markaları karşısında özellikle Brera, 156 GTA ve 147 GTA nerede ise yerin dibine sokulmuştu. Bunu yazan arkadaş aramızda değil artık, olaya objektif gözle bakınca da yerden göğe kadar haklı idi ama yine de onun burada Alfa Romeo'nun bahsedilen modellerini acımasızca eleştirmesinden açıkçası rahatsız olmuştum. Ne olursa olsun, serde fanatiklik var.
Şimdi daha önceki yazılanlara bakınca, Tolga'nın da dediği gibi burada farklı markalara olan beğenilere ait onlarca mesaj varken, bu başlığın silinmesini gerektirecek bir şey görmüyorum. Yalnız yukarıda yaptığım eleştiriyi tekrarlayabilirim. Bu konu için başlık açmak yerine Gececiler Gündüzcüler'e yazılabilirdi. Burada en fazla bir kaç mesaj veya sayfa daha yazı yazılır ve sonra zaten unutulur gidilir. Yeni üye olan birileri zaten bu başlığı bakarken ilk mesajı okumaz, tüm mesajlara bakar ve eğer ki olaya objektif gözle bakarsa, zaten bazı yazılanlardan Audi ve Alfa'nın ne olduğunu veya ne olmadığını anlar.

Forumumuzda zamanında farklı markaların tanıtımı da yapıldı, başlıklar açıldı. Bunlara ben de dahilim. Ancak öyle bir zaman geldi ki You are not allowed to view links. Register or Login'da Alfa Romeo teması ikinci planda kalmaya başladı ve biz de buna bir dur dedik ve farklı markalara izin vermedik. Zaman zaman farklı markaları tanıtanlar oluyor, hatta yakın zamanda Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları başlığı altında Alfa Romeo olmayan markaların başlığı açıldı. Kendi adıma söylemem gerekirse "kızdım" ve hatta bu konuda bazı arkadaşlarla, ki bunlardan biri Alfadanadam, fikir ayrılığı yaşadık ama ne yapalım, linç edecek halimiz yok. : ) Olmuş artık.

Tekrar etmek gerekirse, Çağrı Bey Audi ile yaşadığı bir "Anısını" aslında doğru yere açmış. Yani "Genel Muhabbet" altında "Anı Defteri"ne. Tek hatası aslında anısını paylaşırken bu anının ana temasında Alfa Romeo yerine Audi bulunması olmuş.

///////////////

cem_dogan

aslında bi ekleme hiç juliyi katmadan şöyle konforlu begendim bayıldım yazsa ne denli konforlu oldugunu anlardık.fakat kıyaslama yanlış.once sportiflik sonra estedik sonunda da konfor olan bir sıralası var alfanın.julı yi peşinat olarak verip alınabilir tabiki gerisi taksit taksit aradan cıkar
alfa sevgisi

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login
Birincisi Çağrı Bey, ilk kez kullandığı Audi A3 Sedanı çok beğendiğini söylemiş. Bunda yadırganacak bir şey yok. Yeri geliyor bir çok kez farklı marka ve modelleri beğenebiliyoruz ki kendimden örnek vereyim, en son kullandığım farklı marka olan Jeep Renegade'i çok bayılmasam ve gözümü rahatsız eden büyük aynaları haricinde beğendim. Ancak bunu burada belirtmedim ve başlık açmadım. Eğer ki illa bir şey yazacak olsaydım, buna ayrı başlık açmaz Gececiler Gündüzcüler'e yazardım. O konuda Çağrı Bey'i eleştirebilirim.

Gel gelelim konunun silinmesine. Forum nerede ise 10 yıldır ve yeri geldi farklı markaların spor ve sportif markaları karşısında özellikle Brera, 156 GTA ve 147 GTA nerede ise yerin dibine sokulmuştu. Bunu yazan arkadaş aramızda değil artık, olaya objektif gözle bakınca da yerden göğe kadar haklı idi ama yine de onun burada Alfa Romeo'nun bahsedilen modellerini acımasızca eleştirmesinden açıkçası rahatsız olmuştum. Ne olursa olsun, serde fanatiklik var.
Şimdi daha önceki yazılanlara bakınca, Tolga'nın da dediği gibi burada farklı markalara olan beğenilere ait onlarca mesaj varken, bu başlığın silinmesini gerektirecek bir şey görmüyorum. Yalnız yukarıda yaptığım eleştiriyi tekrarlayabilirim. Bu konu için başlık açmak yerine Gececiler Gündüzcüler'e yazılabilirdi. Burada en fazla bir kaç mesaj veya sayfa daha yazı yazılır ve sonra zaten unutulur gidilir. Yeni üye olan birileri zaten bu başlığı bakarken ilk mesajı okumaz, tüm mesajlara bakar ve eğer ki olaya objektif gözle bakarsa, zaten bazı yazılanlardan Audi ve Alfa'nın ne olduğunu veya ne olmadığını anlar.

Forumumuzda zamanında farklı markaların tanıtımı da yapıldı, başlıklar açıldı. Bunlara ben de dahilim. Ancak öyle bir zaman geldi ki You are not allowed to view links. Register or Login'da Alfa Romeo teması ikinci planda kalmaya başladı ve biz de buna bir dur dedik ve farklı markalara izin vermedik. Zaman zaman farklı markaları tanıtanlar oluyor, hatta yakın zamanda Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları başlığı altında Alfa Romeo olmayan markaların başlığı açıldı. Kendi adıma söylemem gerekirse "kızdım" ve hatta bu konuda bazı arkadaşlarla, ki bunlardan biri Alfadanadam, fikir ayrılığı yaşadık ama ne yapalım, linç edecek halimiz yok. : ) Olmuş artık.

Tekrar etmek gerekirse, Çağrı Bey Audi ile yaşadığı bir "Anısını" aslında doğru yere açmış. Yani "Genel Muhabbet" altında "Anı Defteri"ne. Tek hatası aslında anısını paylaşırken bu anının ana temasında Alfa Romeo yerine Audi bulunması olmuş.
+1 ,bende direk konu açılmasındansa geyiğin her türlü döndüğü yerde gececiler gündüzcüler de bu muhabbetin yapılabileceğini yazdım,talihsizlik arkadaşın meramını anlatırken örneklemede kantarın topuzunu biraz kaçırmış olması ,tartışma olması normal fakat eleştirirken bu sefer bizde topuzu kaçırmamalıyız.sadece bu konu içinde değil,yakın geçmişte bazı konularda kantarın topuzu kaçtı baya,gereksiz derecede kırıcı olmaya gerek yok diyorum bende.a3 bi tarafa çoğu zaman farklı alfa modelleri konusunda bundan sert söylemler oldu burada.topa basmak,yerden oynamak lazım  ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ozoozo

Konu silinsin diyenlerden bir tanesi bendim , Mehmet abi(milano 75)'in mesajına alıntılayarak yaptım , zaten dediğim gibi "ben" olsam silerdim dedim çünkü Alfa Romeo ya öyle yada böyle gönül vermiş , iyi veya kötü herkesin bir sevgisi var olmasa zaten Alfa almazdık herkesi bir şekilde cezbeden noktaları olduğu aşikar haliyle burası da "alfista" dediğimiz insanların oluşturduğu bir aile,platform,forum,site vs ne denirse o , "Rüya gibiydi.." diye açılan bir başlığın aa çok güzel diye karşılanmasını beklemekte pek normal değil gibi yada objektif olarak bir karşılaştırma olsaydı zaten yorumlar bu şekilde ilerlemezdi. Çağrı beyin söylediği şeylerin a3 de olmadığı için zaten eleştiriler üst üste geldi. a3 de konfor var denmiş,rüya gibiydi demek bana göre her şey süper demek yalnız gel gelelim işin aslı böyle değil önceki postumda yazmayı unuttum yakın arkadaşımın a3 ünden bahsettim istanbul da yaşayan ama bir çok sorunla karşılaştı arabayı aldığı 2. ayda sorunlar başladı ve araçtan soğudu.

Gelelim Ankara da olan yakın arkadaşımın a3 sedan 1.4 tfsi 140 hp lik aracının şanzıman "komple" değişti ve araç daha 4000 km de idi. Haliyle böyle sorunların olduğu , iç mekan kalitesinin gerçek bir audi den vasat olduğu , konforun giulietta dan iyi olduğunu içeren bir mesajı ben kendi adıma pek normal karşılamadım.

Eğer ki başlık daha farklı bir üslup ile açılsaydı eminim ki yorumlar daha ciddi ve bilgi içerikli olacaktı. Ama rüya gibiydi vs diyip a3 u tamamen sorunsuz, her şey harika gibi tanıtmak yanlış oluyor haliyle eleştiriler kaçınılmaz oluyor. Başlık "a3 sedan almayı düşünüyorum" olsa idi herkes objektif olarak kıyaslamasını yapar , güzel bir muhabbet olurdu. Forumda bir çok markayı kullanan abilerimiz veya arkadaşlarımız var ben daha hiç denk gelmedim "napıyorsun o arabaya binilir mi!" veya dalga konusu olan.

Şimdi bazıları mesajımı okuduğumda her arabada sorun var , alfa da sorun yok mu ? falan diye düşünebilir ancak "0" ı 100 küsür milyarlara dayanmış bir arabanın bu tip sorunlar vermesi veya kalitesinin bu seviyede olması bana göre audi ye yakışmayan bir araç izlenimi sunuyor. Kaldı ki şunu da unutmayalım audi olduğu için eleştirmiyoruz a3 olduğu için eleştiriyoruz , kendi adıma audi ye yakıştıramadığım bir araba.

Şunu da unutman ekleyeyim 18" replika jant+ yay ile sadece 18 jantlı bir a3 sedan dan daha konforlu bir giuliettam var.

sarpgrey

Konu silinsin diyenlerden bir tanesi bendim , Mehmet abi(milano 75)'in mesajına alıntılayarak yaptım , zaten dediğim gibi "ben" olsam silerdim dedim çünkü Alfa Romeo ya öyle yada böyle gönül vermiş , iyi veya kötü herkesin bir sevgisi var olmasa zaten Alfa almazdık herkesi bir şekilde cezbeden noktaları olduğu aşikar haliyle burası da "alfista" dediğimiz insanların oluşturduğu bir aile,platform,forum,site vs ne denirse o , "Rüya gibiydi.." diye açılan bir başlığın aa çok güzel diye karşılanmasını beklemekte pek normal değil gibi yada objektif olarak bir karşılaştırma olsaydı zaten yorumlar bu şekilde ilerlemezdi. Çağrı beyin söylediği şeylerin a3 de olmadığı için zaten eleştiriler üst üste geldi. a3 de konfor var denmiş,rüya gibiydi demek bana göre her şey süper demek yalnız gel gelelim işin aslı böyle değil önceki postumda yazmayı unuttum yakın arkadaşımın a3 ünden bahsettim istanbul da yaşayan ama bir çok sorunla karşılaştı arabayı aldığı 2. ayda sorunlar başladı ve araçtan soğudu.

Gelelim Ankara da olan yakın arkadaşımın a3 sedan 1.4 tfsi 140 hp lik aracının şanzıman "komple" değişti ve araç daha 4000 km de idi. Haliyle böyle sorunların olduğu , iç mekan kalitesinin gerçek bir audi den vasat olduğu , konforun giulietta dan iyi olduğunu içeren bir mesajı ben kendi adıma pek normal karşılamadım.

Eğer ki başlık daha farklı bir üslup ile açılsaydı eminim ki yorumlar daha ciddi ve bilgi içerikli olacaktı. Ama rüya gibiydi vs diyip a3 u tamamen sorunsuz, her şey harika gibi tanıtmak yanlış oluyor haliyle eleştiriler kaçınılmaz oluyor. Başlık "a3 sedan almayı düşünüyorum" olsa idi herkes objektif olarak kıyaslamasını yapar , güzel bir muhabbet olurdu. Forumda bir çok markayı kullanan abilerimiz veya arkadaşlarımız var ben daha hiç denk gelmedim "napıyorsun o arabaya binilir mi!" veya dalga konusu olan.

Şimdi bazıları mesajımı okuduğumda her arabada sorun var , alfa da sorun yok mu ? falan diye düşünebilir ancak "0" ı 100 küsür milyarlara dayanmış bir arabanın bu tip sorunlar vermesi veya kalitesinin bu seviyede olması bana göre audi ye yakışmayan bir araç izlenimi sunuyor. Kaldı ki şunu da unutmayalım audi olduğu için eleştirmiyoruz a3 olduğu için eleştiriyoruz , kendi adıma audi ye yakıştıramadığım bir araba.

Şunu da unutman ekleyeyim 18" replika jant+ yay ile sadece 18 jantlı bir a3 sedan dan daha konforlu bir giuliettam var.
Dusuncelerinize kesinlikle katılıyorum, bir kere dediğiniz gibi rüya gibiydi şöyle güzeldi vs alfa da böyleydi ..a3 beni pamuklara sardı vs..burda ağır tahrik var. Bence tepki veren arkadaşlar gayet kibar tepki vermişler.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

csumer

Öncelikle herkese selamlar, ben bu başlığı açarken  bu kadar fırtınalar koparacağını düşünmüyordum :) Ama hoşuma da gitti. Herkesin tek tek düşüncelerini okudum, zevkle okudum hem de. Üzerine fazla yüklenilen bi mesaja denk gelmedim, belki telefondan okuduğumdan kaçırmışımdır ama öyle yorum yapanın da canı sağolsun.

Arkadaşlar, benim ilk aracım 2013 Mart'ında aldığım VW Scirocco'ydu. Ve ben sırf bu aracı almak gazıyla 1.5 senemi KPSS ile heba ettikten sonra amacıma ulaştım ve aldım. Ne yazıkki 2 Mart 2014'te iki gerizekalı aracın Beylikdüzü Autopia'nın önünde E-5'in ortasında Kavga etmek için durması sebebiyle Aracımı Pert ettim. Benim için o ana kadar 60.000 TL'ye alınabilecek en güzel araç Scirocco'ydu. Ama yakıtı biraz yorduğundan ( Senede 30.000 km yapıyorum) ve çevremindr yönlendirmesiyle Dizel araca yöneldim. Golfe Astraya gözümün ucuyla bile bakmadım. Bayağı dert edinmiştim ben ne alıcam a m k diye. Sonra evim Beylikdüzünde olduğundan Birmot Alfa Romeo'ya da gitmek aklıma geldi. Kırmızı Giulietta'yı görünce aşık oldım. O zaman için 0'ını alamadım belki ama kasko paramı yatırdıktan 1 gün sonra gidip Kırmızı bir ikinci el Giulietta aldım.

Forumumuza üye oldum, Alfa Romeo tarihini araştırdım nedir ne değildir diye. Araştırdıkça da daha çok sevdim. Premium sınıfta bir marka olduğunu öğrendim ve çok mutlu oldum. Biraz A3 ile Giulietta karşılaştırmamın sebebi buydu.
2014 Temmuz-Ağustos ayına kadar hep güzel güzel asfaltlarda gezdim ve aracımla çok mutluydum. Ne zaman ki Şişliye taşındım ve Bağcılar Sgk'ya gitmek için Bağcıların beddah iğrenç yollarından geçmeye başladım, o zaman biraz üzüldüm. Bu benim kendi görüşümdür( belki de benim amortisörlerimde bi sıkıntı vardır) ne yazıkki önümdeki çukur biraz derin oldumu süspansiyonlarımın affediciliği sıfırdı. Çok sallıyordu araba arkadaş. Ama tabi Giulietta'm dışında tek bindiğim araç Kurumumuzun leş Clio'ları olduğu için karşılaştırma yapmıyordum. Uzun zamandan sonra ilk defa farklı bir araca bindiğim için bu karşılaştırmayı yaptım.

Arkadaşlar ben bu bahsettiğim A3'e binene kadar, Giulietta'nın yılmaz savunucusuydum. Hala da Yol Tutuş, Fiyat-Performans, özellikle dış görünüş olarak C segmentinin en iyi arabası olduğunu düşünüyorum. Ama benim aracımın iç malzeme kalitesinin iyi olmadığını düşünüyorum. Süspansiyonlarımın affediciliğinin hiç olmadığını düşünüyorum. Keşke diyorum keşke 156-159'larda kullandıkları o iç döşeme kalitesini Giulietta'larda da kullansalardı da Premium bir araca bindiğimi bana daha iyi hissettirebilseydi diyorum. O direksiyonu biraz daha sportif yapsaydı keşke diyorum. Dikkat ederseniz Audi A3 sedanın dış görünüşü performansı ile ilgili bir söz etmedim. Araç çok da güzel değil çünkü dışardan. Ama içine bindiğimde ben işçilik kalitesi görebiliyorum, ben premium bir aracın içindeyim hissini o işçilik kalitesi veriyor.

Süspansiyonlar konusunda Alfa'yı suçlayamam. Bugün Maslak Alfa Bahattin Ustadaydım. Mitoların süspansiyonlarının daha sert olduğu ama Mükemmel yol tutan Giulietta'lardan bile daha iyi yol tuttuğuyla ilgili bayağı bir konuşuldu. Demekki Alfa Romeo markası Avrupa yollarını düşünerek araçlarını üretiyor ve yolu hissetmemizi istiyor , Alfa Romeo sahiplerinin daha sportif bir sürüş deneyimi yaşamasını istiyor. Her yağmurda patlayan Bağcılar Asfaltı için yapmıyor o arabayı. Saygım da sonsuz. Sonuçta Bu markanın sloganlarından biridir Cuore Sportivo sloganı.

Son olarak bir daha bu şekilde konu açmayacağım, çünkü bugün 2011 model olan Kırmızı Dizel Giulietta'mı 48.500'e sattım. :) Şimdilik sanırım Almanlardan yana oyumu kullanıp, perte çıkararak kötü şekilde ayrıldığım Scirocco alacağım, ama Scirocco'mun bakımlarını da hala Maslak Alfa Bahattin Usta'ya yaptırıp, Giulia'nın gelmesini dört gözle bekleyeceğim.. :) Herkese selamlar, sevgiler..
Cimbom Başı Dik Yürür..

agucba

Açıklamanız için teşekkürler.  :alkis:

İnşallah Haziran'da tanıtılacak olan orta sınıf sedan sizin beklentilerinizi karşılar ve sizi geri kazanırız.  :)

///////////////

csumer

Açıklamanız için teşekkürler.  :alkis:

İnşallah Haziran'da tanıtılacak olan orta sınıf sedan sizin beklentilerinizi karşılar ve sizi geri kazanırız.  :)

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. "Giulia gelecek, şimdilik arabaya fazla para vermeyelim" düşüncesiyle Giulietta'mı sattığım 48.000 TL ile gidip Polo GTI aldım. :) Dediğiniz gibi heyecanla Giulia bekliyoruz :) Sevgiler..

Cimbom Başı Dik Yürür..

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

csumer

hayırlı olsun

Teşekkür ederim çok sağolun :)
Cimbom Başı Dik Yürür..

krm1983

Güle güle kullanın

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Gouki

The Schuey

Hayırlı olsun.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

csumer

Güle güle kullanın

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çok sağolun çok teşekkür ederim :)
Cimbom Başı Dik Yürür..

csumer

Hayırlı olsun.

Eyvallah çok sağolun :)
Cimbom Başı Dik Yürür..

master

Hayırlısı olsun, yalnız Polo GTI'larda DSG problemi ve yağ eksiltme problemi ciddi boyutta. Arkadaşımda 1 kere DSG 2 kere komple sıfır motor değişti garantiden. Garanti bitmeden önce de illallah diyip sattı. Sıkı bir kontrol ettirin aracınızı.

Tekrar hayırlı olsun.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

vieri

ATA

Tsi güzel gider, dsg hizli değistirir. Kisaca gti güzeldir ama kusurlarini önder yazmişz

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

schumi

csumer

Hayırlısı olsun, yalnız Polo GTI'larda DSG problemi ve yağ eksiltme problemi ciddi boyutta. Arkadaşımda 1 kere DSG 2 kere komple sıfır motor değişti garantiden. Garanti bitmeden önce de illallah diyip sattı. Sıkı bir kontrol ettirin aracınızı.

Tekrar hayırlı olsun.

Çok sağolun iyi dilekleriniz için :) Aracı avukat bir arkadaştan aldım. Dediğiniz gibi Dsg'si 2013 yılında bir kere değişmiş(Araç 2012 model 38.000 km'de). O zamandan beri sıkıntı yokmuş. Yağ yakma konusuna gelince; satın aldığım arkadaşa bu aracın yağ yaktığını, bunu bilerek bu aracı aldığımı belirttim. Sadece kaç bin km'de aracın ne kadar yağ eksilttiğini sordum. Kendisi de araca asla kendisinin yağ eklemediğini, Periyodik 15.000 Bakımlarında araca yağ katıldığını söyledi. Egzozdan siyah dumanlar atmadığı sürece 5000-10000 km arasında makul ölçülerde yağ yakmasını kabul edebilirim zaten.

Aracı 5-6 gündür kullanıyorum. DSG'de bir problem, herhangi bir saçmalama falan hissetmedim Allaha şükür. Ama çok zevkli bir şanzıman olduğunu söyleyebilirim. Böyle yüksek beygirli araçları tam bir oyuncak haline getiriyor.

Neyse, şuana kadar çok memnunum, yakıtını merak edenler için söyliyim. Aracı G.Antepten aldım ve İstanbula getirdim. 1180 km'nin ortalaması olarak 5,8 gösterdi (100 km hıza sabitlemiştim) . İyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim :)
Cimbom Başı Dik Yürür..

csumer

Hayırlı olsun.Rengi güzelmiş.

Çok sağolun çok teşekkür ederim :)

Tsi güzel gider, dsg hizli değistirir. Kisaca gti güzeldir ama kusurlarini önder yazmişz

Tapatalk

Şuanlık böyle sıkıntılar yaşamadım, allah da yaşatmasın :) Tekrar sağolun :)

Yeni aracınız hayırlı olsun...

Eyvallah çok sağolun :)
Cimbom Başı Dik Yürür..

rain man

Keyif meselesi bu. O anki isteğiniz heyecanınız neredeyse oraya yönlenirsiniz zaten :) daha nice heyecanları kazasız belasız yaşamanız dileğiyle :)

Yalnız henüz guilettaya iki kez bindim birisi 1.6 digeri 1.4tü ama diyebilirim ki gui gerçekten alfa romeo'nun sportif ve üstünlük çizgisini bir tık kaybettiği bir model aslında. dışından gerçekten çok güzel olsa da. Nedense o iç dizayna bir türlü içim ısınamadı 147'den sonra :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

The Schuey

Keyif meselesi bu. O anki isteğiniz heyecanınız neredeyse oraya yönlenirsiniz zaten :) daha nice heyecanları kazasız belasız yaşamanız dileğiyle :)

Yalnız henüz guilettaya iki kez bindim birisi 1.6 digeri 1.4tü ama diyebilirim ki gui gerçekten alfa romeo'nun sportif ve üstünlük çizgisini bir tık kaybettiği bir model aslında. dışından gerçekten çok güzel olsa da. Nedense o iç dizayna bir türlü içim ısınamadı 147'den sonra :)
Katılıyorum. Giu elbette ki çok keyifli, hisli bir araç ama o agresif bakışlar, konsoldaki üç tane yuvarlak kadran olmayınca bir eksiklik var gibi geliyor insana.

Gouki

Üretimlerinin durmasının ardından minimum 5 yıl geçtikten sonra, ikinci elde fiyatları çoğu kişinin ulaşabileceği seviyeye gelince, Mito ve Giulietta da gerçek Alfa Romeo olacaktır :lol:

sbk0655

Üretimlerinin durmasının ardından minimum 5 yıl geçtikten sonra, ikinci elde fiyatları çoğu kişinin ulaşabileceği seviyeye gelince, Mito ve Giulietta da gerçek Alfa Romeo olacaktır
Terbiyesiz...