Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

156vs

2 saat önce eryaman sincan baglantısında şapka devrimi cad. de  siyah 06 ez ... plakalı hızlı ve öfkeli bir 159 ile selamlaştık buralarda ise selam olsun  :haydi:

ozoozo

Bugün şaşmaz tarafında 34 H.. li bir plakalı 156 arkasında alfistiturkey stickerı vardı kornaya basarak selam verdi ama geç fark ettik çünkü arabaya ayar çekiyorduk racelogic ile haliyle sonradan kornaya bastık arabayı ben kullanmıyordum , eğer burdaysa hem kusura bakmasın hemde selam için teşekkür etmek istedim :)

goekCHE

You are not allowed to view links. Register or Login
2 saat önce eryaman sincan baglantısında şapka devrimi cad. de  siyah 06 ez ... plakalı hızlı ve öfkeli bir 159 ile selamlaştık buralarda ise selam olsun  :haydi:

Abicim arkandan yetişeyim diye uğraştım sırf selam vereyim diye yolumu değiştirdim. O ne guzel bir Alfaydi oyle :)
2014 Giulietta 1.4 170hp MultiAir TCT Distinctive (2017-   )
2012 Giulietta 1.4 170hp MultiAir TCT Distinctive (2015 -2017)
2007 159 1.9 JTDm Q-Tronic Distinctive (2013-2015)
2003 156 2.0 Selespeed Distinctive (2012-2013)

156vs

Abicim arkandan yetişeyim diye uğraştım sırf selam vereyim diye yolumu değiştirdim. O ne guzel bir Alfaydi oyle :)

:))  :)) farkedemedim 159 oldugunu önüme geçince farkettim , hanımı almaya sincan gar a gidiyordum vaktim olsa bende ankara tarafına dönecektim biraz kapışırdık  :p, eryamanda çok görüyorum alfa ama selam alan yok , tekrar görüşmek dileğiyle teşekkür ederim  :rock:

erdem1904

plaka 06 ez 0159 mu  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

misket

Dün akşam 22:15 civarı Antalya Büyük migros kavşağındaki siyah 156 umarım kornalı selamımızı almışsındır  :)
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

sitem

Vay arkadaş ne güzel selamlasiyorsunuz öyle, iskenderunda bugüne kadar hangi alfaya selam versem karşılık alamadım hatta çakmak çakmak baktılar... :(

DcD-Semih

Sabah Boğaziçi köprüsü üzerinde selamlaştığımız siyah Gt buralardanmıdır :)
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

vieri

Sonunda ilk selamımızı aldık. :)  34vgs03 plakalı 156 buralardaysa selamlar..

alisto

35MLY02 - kırmızı guly ile dün akşam kartal sahilde selamlaşıldı.. yola devam edildi :)

misket

FRG plaka 147 ye Kemer yolunda korna ve dörtlü yaptık almıştır umarım.
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Jaaaa!

Akşam saatleri 5 gibi Bostancı FSM Araştırma Hastanesinde gördüğüm 156 gta jantlı güzel aracın sahibine selamlar eğer burdaysa  :alfisti:
M.byrkc

tamz

2-3 gece önce plakasını alamadığım gri bir 146 ile güzel bir selamlaşmamız oldu. Korna basmalar, zigzag çizmeler vs :) araçlarla iletişim kurduk  :alkis: Beni gören olursa selamını esirgemesin. 34VM2686, 156.

KUY65

ankara sokulludan yukarı çıkarken selamını alamadığım(adres aradığımdan yetiştiremedim selektörü) U çekip inerken selamlastıgımız mavi gtv buradaysa, bu havada arabayı nasıl temiz tuttuğunu bana açıklarsa sevinirim :D
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

OğuzCanAlantor

ankara sokulludan yukarı çıkarken selamını alamadığım(adres aradığımdan yetiştiremedim selektörü) U çekip inerken selamlastıgımız mavi gtv buradaysa, bu havada arabayı nasıl temiz tuttuğunu bana açıklarsa sevinirim :D

Bendim Kutay  :D

Maşallah aracınız çok güzel hemen dikkatimi çekti , daha pis hali Gtvnin :)

Ormanci

Geçende Sercan'la yaya selamlaştık :D

KUY65

Bendim Kutay  :D

Maşallah aracınız çok güzel hemen dikkatimi çekti , daha pis hali Gtvnin :)
Teşekkür ederim :serefe: yalan olmasın Gtvyi en çok sizinkinin rengiyle sevdim  :yukari-ok:

hakan09

Merhaba,
Bende buradan herkese selam vermek istedim.
Geçen hafta aranıza katıldım.
2004 model 156 aldım.
Hayalimdi gerçek oldu :)

HERKESE MERHABA...

alperuzi

aynı araç ile bu sabah anadolu bulvarında selamlaştık :serefe:

fmtan

Bugün şaşmaz tarafında 34 H.. li bir plakalı 156 arkasında alfistiturkey stickerı vardı kornaya basarak selam verdi ama geç fark ettik çünkü arabaya ayar çekiyorduk racelogic ile haliyle sonradan kornaya bastık arabayı ben kullanmıyordum , eğer burdaysa hem kusura bakmasın hemde selam için teşekkür etmek istedim :)

Selam dostum biraz gec oldu ama  Atatürk Bulvarı Şaşmaz civarındaki 34 HEE 25 gri 156 bendim kısa süreli bi ziyaret için Ankara da bulunuyordum hatta acil işim olmasa önünü kesip merhabalaşmak istemiştim ama zaman sorunum vardı. Bu selam olayına biraz takıntılıyım bende hele ki forumun devamlı müdavimlerinden 27 AEK 99 plakayı gorunce o kadar sevinmiştim ki o günden beri hala aklımda neden selamım alınmadı diye bi o kadar da bozulmuştum.  Neyse ki sorun giderildi hatta bugün buraya seni deşifre etmek için gelmiştim ama belki ben fark etmemişimdir diye mesajları bi kontrol ediyim dedim mesajını görünce cok sevindim. Tekrar selam olsun..

ozoozo

Selam dostum biraz gec oldu ama  Atatürk Bulvarı Şaşmaz civarındaki 34 HEE 25 gri 156 bendim kısa süreli bi ziyaret için Ankara da bulunuyordum hatta acil işim olmasa önünü kesip merhabalaşmak istemiştim ama zaman sorunum vardı. Bu selam olayına biraz takıntılıyım bende hele ki forumun devamlı müdavimlerinden 27 AEK 99 plakayı gorunce o kadar sevinmiştim ki o günden beri hala aklımda neden selamım alınmadı diye bi o kadar da bozulmuştum.  Neyse ki sorun giderildi hatta bugün buraya seni deşifre etmek için gelmiştim ama belki ben fark etmemişimdir diye mesajları bi kontrol ediyim dedim mesajını görünce cok sevindim. Tekrar selam olsun..

Ben genelde selam vermeyene selam vermek için uğraşmıyorum çünkü boşta kalıyor :) 147-156-159 kullanıcıları giulara selam almıyor diyorlar ama daha tanımadığım hiç bir 147-156-159 dan benim selam verdiğim olupta geri dönen olmadı :)

Sizde de bahsettiğim gibi araba yazılımcıdaydı son anda fark ettim neyse ki mesajı görmüşsünüz bende çok mutlu oldum selamınızı alınca :) selamlar :)

OZO..!!!

KUY65

10 alfadan 1 i ancak selam veriyor.. model seçmeden her gördüğüm alfaya selam veriyorum, 1-2 tanesi dönüyor sadece. Bi kısmı selamı bilmediğinden, bi kısmı da neye bindiğini bilmediğinden...

iNtEGrAL

06 Plakalı Beyaz Giu... Bugün akşam optimum önünde güzel güzel selamlaşıldı... Buradaysa eğer tekrardan selam olsun.
-= Alfa Romeo Giulietta =-
-67 TC 644 -

misket

dün öğleden sonra kepez tramvay tarafında 09 plaka balköpüğü 156 ile selamlaştık yolu açık olsun  :)
K I R M I Z I

faik

Kasımdan beri alfa romeo sahibiyim ve Denizlide yaşıyorum ama ne yazıkki o tarihten beri ne selam veren oldu ne de alan her alfa gördüğümde selam vermeye çalışıyorum ama karşılık alamıyorum. Sanırım altındakini sadece araç olarak görenler sayıca çok burada.