Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

VR-147

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bu 147'ye en iyi hangi jant gider ?

Collezione replika
1 (14.3%)
Mito Konsept
1 (14.3%)
Gta
4 (57.1%)
Diğer
1 (14.3%)

Toplam Oy Verenler: 7

tolgahan_

C.tesi gündüz pek işim olmuyor bu hafta sende müsaitsen buluşalım

vieri

Bu hafta sonu misafirim var maalesef.Ama Hafta içi de 3'ten sonra müsait oluyorum.Duruma göre haberleşelim o zaman.

vieri

Bir güncel foto koyalım.Koyduğum son stok fotoğraflar olsun bunlar.Gerçi bu haliyle de gayet güzel ama bi yerden başlamak lazım.Ufaktan sinyalleri verelim.  :)

rain man

Maşallah kolay gelsin şimdiden. Değişimleri bekliyoruz
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

vieri

You are not allowed to view links. Register or Login
Maşallah kolay gelsin şimdiden. Değişimleri bekliyoruz

Teşekkür ederim.  :)

vieri

Bugün uzun zamandır el atmak istediğim egzoz işini halletmek için ferhat egzoza gittim.Önce son susturucumuz ısıya dayanıklı motip marka boyayla siyaha boyandı.Daha sonra oval uçlardan bir seçim yaptık ve son susturucuya kaynattık.Amacım sadece görüntü olduğu için son susturucuyu iptal etmek istemedim.Ustanın işçiliğinden memnun kaldım.Sonunda bizde bir yerden başlamış olduk.Şu an kendimi daha mutlu hissediyorum.  :) Olumlu-olumsuz yorumlara ve tavsiyelere açığım.Sırada You are not allowed to view links. Register or Login in tavsiyesiyle aldığım krom bagaj çıtası var.  :)

sarpgrey

Bugün uzun zamandır el atmak istediğim egzoz işini halletmek için ferhat egzoza gittim.Önce son susturucumuz ısıya dayanıklı motip marka boyayla siyaha boyandı.Daha sonra oval uçlardan bir seçim yaptık ve son susturucuya kaynattık.Amacım sadece görüntü olduğu için son susturucuyu iptal etmek istemedim.Ustanın işçiliğinden memnun kaldım.Sonunda bizde bir yerden başlamış olduk.Şu an kendimi daha mutlu hissediyorum.  :) Olumlu-olumsuz yorumlara ve tavsiyelere açığım.Sırada You are not allowed to view links. Register or Login in tavsiyesiyle aldığım krom bagaj çıtası var.  :)

Dostum senle ayni kafadayiz :) sen önce egzoza giristin bende önce krom citaya. Egzoz konusunda bende ayni senin gibi düşünüyorum, susturucuyu filan sokmeye gerek yok. Oval uc güzel olmuş şöyle yakindan ve hafif yandan fotoğraf ta koyarsan memnun olurum çünkü benim sırada egzoz var.
Ha bu arada senin çıta gelsin tak, bak göreceksin egzoz ucu ile beraber arabanin arkasi daha güzel duracak. Birde senin 147 siyah krom çıta daha çok ön plana çıkacak.
Güle güle kullan.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

vieri

You are not allowed to view links. Register or Login Eyvallah teşekkür ederim.  :D Benim amacım sadece görüntüydü zaten.Memnun kaldım. Yandan fotoğraflarını da atarım.Tavsiye ederim.Nasılsa krom çıtayı takacağım, beraber fotoğraflarım.Çıta da geldi zaten.Sağlam paketlemişler.Güzel bir havada onu da takacağım.  :) Bu arada çıtayı yapıştırmak için ekstra bir yapışkan kullandınız mı, kendi yapışkanları yeterli mi ?

sarpgrey

You are not allowed to view links. Register or Login Eyvallah teşekkür ederim.  :D Benim amacım sadece görüntüydü zaten.Memnun kaldım. Yandan fotoğraflarını da atarım.Tavsiye ederim.Nasılsa krom çıtayı takacağım, beraber fotoğraflarım.Çıta da geldi zaten.Sağlam paketlemişler.Güzel bir havada onu da takacağım.  :) Bu arada çıtayı yapıştırmak için ekstra bir yapışkan kullandınız mı, kendi yapışkanları yeterli mi ?
Anlaştık :)
Şimdi çıtayı monte ederken dikkat etmen gereken wn önemli şey hava sıcaklığı, hava 15 dereceden az ise monte etmeyin diyorlardı.  Yada saç kurutma makinası ile isitin diyorlardı. Ama sen boşver makineyi güneşli bir havada tak. :)
Yapışkanlı bantları sokmeden önce yerine yerlestir bak, oturuyormu yerine, hem ufaktan pratik yapmış olursun.
Citanin kendi yapiskan bantları var, ama sen bant olmayan kisimlara az az silikon surersen daha iyi yapisir. Ben öyle yaptim.
Son bir konu, citayi yapistirdiktan sonra en az iki yerden koli bandi ile baskı yap ki iyice yapissin ve koli bantları en az 24 saat kalsin.
Benden bu kadar kafana takılan birşey olursa sor. :)
Kolay gelsin.

Mustafa Kemal ATATÜRK

vieri

Anlaştık :)
Şimdi çıtayı monte ederken dikkat etmen gereken wn önemli şey hava sıcaklığı, hava 15 dereceden az ise monte etmeyin diyorlardı.  Yada saç kurutma makinası ile isitin diyorlardı. Ama sen boşver makineyi güneşli bir havada tak. :)
Yapışkanlı bantları sokmeden önce yerine yerlestir bak, oturuyormu yerine, hem ufaktan pratik yapmış olursun.
Citanin kendi yapiskan bantları var, ama sen bant olmayan kisimlara az az silikon surersen daha iyi yapisir. Ben öyle yaptim.
Son bir konu, citayi yapistirdiktan sonra en az iki yerden koli bandi ile baskı yap ki iyice yapissin ve koli bantları en az 24 saat kalsin.
Benden bu kadar kafana takılan birşey olursa sor. :)
Kolay gelsin.

Detaylı açıklama için teşekkür ederim.Bana da yapışkanları yetersiz gibi geldi.Güzel bir havada bu işe el atacağım.  :)

sarpgrey

Rica ederim :)

Mustafa Kemal ATATÜRK

rain man

Güzel olmuş gerçekten :) Ben de yine sadece görüntü amaçlı ikinci egzoz yerine de bir oval taktırmak istiyorum :D Çift oval egzoz gerçekten tatlı duracak gibi oval yakışıyor cidden 147'ye :)

bagaj altı krom çıtasını da yine aynı şekilde uygun bir havada ben de uygulayacağım :D Bakalım çıkacak gibi birşeyler.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

vieri

Güzel olmuş gerçekten :) Ben de yine sadece görüntü amaçlı ikinci egzoz yerine de bir oval taktırmak istiyorum :D Çift oval egzoz gerçekten tatlı duracak gibi oval yakışıyor cidden 147'ye :)

bagaj altı krom çıtasını da yine aynı şekilde uygun bir havada ben de uygulayacağım :D Bakalım çıkacak gibi birşeyler.

Teşekkür ederim.  :) Çift egzoz işini ben de çok düşündüm.Ama çıkış da almak istediğim için biraz maliyetli olacaktı.Onun için tercihimi bu yönde kullandım.Kesinlikle oval çift çıkış çok güzel duruyor.
Krom bagaj çıtası da takıldığında egzozla çok uyumlu duracaktır. Q2'deki yenilikleri de merakla takip edeceğim.Eminim güzel olur.  :)

koroglubrk

Krom mat ayna kapakları ve saten krom qv siyah renk için candır. Bilginize :)
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

vieri

Krom mat ayna kapakları ve saten krom qv siyah renk için candır. Bilginize :)

Onlar da sırasını bekliyor zaten.Aklımın bir köşesinde duruyor.  :) 

vieri

Egzoz işini hallettikten sonra krom bagaj çıtasının montajını geçen hafta yaptık.Kirliydi resimlerini çekemedim henüz.Sıra jantlara geldi artık.17"e geçmeyi düşünüyorum.1-2 ay içinde  bu işe girişmek için elimde yeterli bütçe olacak.  :)
Aslında benim favorim 147 blackline jantları ama bildiğiniz gibi bulunması zor.Onun dışında alternatiflerim arasında en kuvvetli seçenek collezione jantları olarak gözüküyor.Alfa yedek sitesinde şu anda satışta ama fiyat biraz daha makul olsa keşke.Çünkü işin içine kargo ve lastik de girince maliyet epey artacak.
Bir diğer seçenek ducati corse jantları. Blackline jantlarına çok benziyor; ama replika olması sebebiyle jant ağırlığı ve sağlamlığı konusunda endişelerim var.Bu jantla kullanımda kesinlikle yay şart.
Son seçeneğim ise ti jantları.Bu jantlarda genelde replika olarak piyasada.
17'den 16'ya geçmek isteyen blackline sahibi arkadaşlarla da takasa açığım.  :D
Yorum ve tavsiyelerinizi  bekliyorum.  :clover:

Blackline

Collezione

Ducati corse

Ti

OğuzCanAlantor

Mk1 için GTA jant neyse mk2 içinde bence 8c

Blackline ve Ti hiç bi zaman 147ye yakıştıramadım

ilbey666

Maşallah.. Aynı renkteki mk1'imizin egzozu gözümüze batmaya başlamıştı konunuzu gördüm, işlemi çok beğendim.

Jant konusunda bence Blackline, bulunamıyorsa 8c.

Sent from my iPad Mini using Tapatalk
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

ssg

Ben tercihimi Blackline'dan yana kullanıyorum. Çok yakıştığını düşünüyorum.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

koroglubrk

İçlerinden blackline diyorum. Ama supersport neden olmasın :)
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

vieri

You are not allowed to view links. Register or Login Teşekkürler ben de aynı fikirdeyim.Keşke bulabilsek.  :)

You are not allowed to view links. Register or Login Supersportları beğeniyorum aracınıza da çok yakıştırdım  :yukari-ok: ; ama alacağım jant bol halkalı olsun istiyorum.  :)

You are not allowed to view links. Register or Login Egzoz kesinlikle 147'ler için şart bir uygulama teşekkürler.Adamlar egzoz ucu takılsın diye yerini bile yapmışlar.  :) 8c'yi de göz ardı etmemek lazım.

You are not allowed to view links. Register or Login Sizin 147 aracınızdaki de 8c jantıydı sanırım ve kırmızıya çok yakışıyordu.  :yukari-ok: Ama aşağıdaki örnekte çok da iyi durmamış gibi.Belki lastik için yanlış ebat ve desen de seçilmiş olabilir.

vieri

Krom bagaj çıtamızı da taktık. :) Montajını babamla yapmıştık.Yapıştırıken silikona kesinlikle ihtiyaç var. Silikonladıktan sonra iyice tutsun diye üstünü bantla kapattık,fakat söktükten sonra üstünde bant izleri kalıyor.Bundan da tiner ve pamuk yardımıyla kurtulabilirsiniz.Yapmak isteyenlere bilgi olsun.
Bu arada t.spark yazısını iptal edip elinde K harfi olan varsa satın alabilirim.

sarpgrey

Krom bagaj çıtamızı da taktık. :) Montajını babamla yapmıştık.Yapıştırıken silikona kesinlikle ihtiyaç var. Silikonladıktan sonra iyice tutsun diye üstünü bantla kapattık,fakat söktükten sonra üstünde bant izleri kalıyor.Bundan da tiner ve pamuk yardımıyla kurtulabilirsiniz.Yapmak isteyenlere bilgi olsun.
Bu arada t.spark yazısını iptal edip elinde K harfi olan varsa satın alabilirim.

krom çıta yakışmış,bende bugün oval egzoz ucunu aldım,bir kaç güne taktırırım,bizim araçların arkada tek eksiği spoiler.  :)
Mustafa Kemal ATATÜRK

OğuzCanAlantor

siyaha yakışmamış 8c , ducati Corsa jant , krom ayna ve ducati Corsa stickerı ile cok güzel olur  :yukari-ok:

vieri

siyaha yakışmamış 8c , ducati Corsa jant , krom ayna ve ducati Corsa stickerı ile cok güzel olur  :yukari-ok:

Şu an bana en yakın gelen seçenek ducati corse jantları, ondan sonra sıra krom ayna ve stickera gelecek.  :) Teşekkürler.

krom çıta yakışmış,bende bugün oval egzoz ucunu aldım,bir kaç güne taktırırım,bizim araçların arkada tek eksiği spoiler.  :)

Teşekkür ederim.Egzoz ucu eminim yakışacaktır.  :) Spoiler de şart ama onun daha sırası var bakalım.Önceliğim şu anda jant ve lastik.