Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 yada 147 takaslı 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

koroglubrk

Hayırlı satışlar gönlünüzce olsun :)
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

muğlalı

You are not allowed to view links. Register or Login
link bu arkadaşlar orjinal teybi yanında vericem.

muğlalı

Hayırlı satışlar gönlünüzce olsun :)
teşekür ederim.

Rotweiler

Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

muğlalı

bugün itibari ile direksiyon kutusu revizyonu yapıldı,viraj demir lastikleri ve burçlarda değişti.orjinal yazlık halı paspaslar alındı.

ArinFırat

156 mı bugün itibariyle sattım.. şuan 159 arayışındayım,fiyatınız şimdilik biraz bütçemi aşıyor 3-4 lira eksiğim var ama 1-2 aya kadar tam keseme uyacak..ayrıca turbo sorunundan dolayı diyarbakıra yanıma gelen forumdan bir arkadaşımızın 2006 159 u iç göstergeler beyazdı, farlar mercekti ama xenon ile bi xenon farkını bilmediğim için ne olduğunu anlamadım..2009 dan sonra beyaz gösterge var diye biliyorum

muğlalı

156 mı bugün itibariyle sattım.. şuan 159 arayışındayım,fiyatınız şimdilik biraz bütçemi aşıyor ama 1-2 aya kadar tam keseme uyacak..ayrıca turbo sorunundan dolayı diyarbakıra yanıma gelen forumdan bir arkadaşımızın 2006 159 u iç göstergeler beyazdı, mercek far ama xenon mu bi xenonmu farkını bilmesiğim için ne olduğunu anlamadım..2009 dan sonra beyaz gösterge var diye biliyorum
beyaz gösterge 2006 ların bir kısmında var daha sonra 2009 da çıkan makyajlılarda var bendeki far normal mercek xenon değil, sadece bugün yapılanlara 800 lira verdim inşallah bende elime beni rahatlacak bir miktar nakit geçerde satmam diye düşünüyorum.maddiyat bir yana 3 aydan beri ciddi zaman harcadım bir devlet memuru için bunlar kolay şeyler değil açıkçası ve karşılığına almak istiyor insan bu benim 4. arabam hiç birine bu kadar uğraşmadım dahada uğraşmam zaten allah herkesin gönlüne göre versin benim ki olur olmaz inş 159 sahibi olursunuz.

hannas

araç hala satılık mı? link ölmüş.

pierrecardin

A     R
L     O
F     M
A     E
       O

muğlalı

muğlalı

235-45 18 michelin primacy lastik,arka kapı gergileri,sağ alt salıcak,direksyon kutusu revizyonu ve power  değişimi,arka balata,motor kulağı,şanzıman yağı ve fren hidrolik yağı ve deposunun kapağı değişti  toplam 3bin daha harcandı  fiyatıda 44 ten 43 e düşürdüm muayanesinide yaptırıp öyle vericem  145 bin yağ bakımı akotada yapılmış ve ön disklerde orda değişmiş yani aracın şuan ki km si olan 180 bin kmye kadar ki geçmişi belli.

volkanka

Arabanın fotoğraflarını görebilmemiz mümkün mü?

muğlalı

Arabanın fotoğraflarını görebilmemiz mümkün mü?
kusura bakmayın geç yazdım evet malum sitede aracın ilanı var ordan bakabilirsiniz.

muğlalı

2 haftalığına son 41e vericem arkadaşlar.

muğlalı

muğlalı

bu hafta için 40 bin güncel

muğlalı

156 ile takas olur mk2 güncel.takas fiyatı farklıdır

Bandırmalı

Merhaba malum site üzerinden yazmistiniz PM ile takas detaylarını gönderebilirmisiniz
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

muğlalı

muğlalı

Araç satılmıştır konular kilitlenebilir.