Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Jant (Replica Bilgi Başılığı)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

Aslında replika yapan var yapan var dedikten sonra ayni konu üzerinde donmektense alfalarimiza takmayı düşündüğümüz replikalar belli başta 8c ti v.s bunların ne üretimi olduğu hangi ülkede hangi şartta üretildiğini araştırsak cok daha yardımcı olunabileceğini düşünüyorum en azından ben kendi adıma minnettar olurum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

milano 75

söz konusu jant olunca şuna güveniyorum demek çok zor,replika kullandım,kullanıyorumda hala ama ne biliyim bazen oem markalara bile güven olmzken zor soru hangi replika güven veriyo demek.geçen face de bi video izledim,konu otomobil linea sanırım,fiat olduğu kesin.adamın fiatına  arkadan sağlam çarpıyolar,gözünü hastanede açıyo,yaralanıyo.herşey bitince arabanın başına geliyo bi bakıyo ön iki koltuk mukavva gibi kırılmış darbenin şiddetinden,işin peşine düşüyo,koltuklar hiç bir yeterlilik belgesine sahip değil,sanayi bakanlığına kadar götürüyo işi,ne görsün tr ye gelen araçların koltukları için herhangi bi kıstas,bi standart karşılama zorunluluğu yok,varın gerisini siz hesaplayın.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

sarpgrey

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Bu iki jant birbirinden tamamen iki farklı jant bence. Hem materyal hemde dizayn. Yamulan jant alaşım gibi durmuyor, kirilan ise alaşım gibi.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

milano 75

benim work replicası rc jant kavşakta u dönerken arkayı toparlayamadığımda kaldırıma gömülmüştü,orda vakit kaybetme şansımda yoktu,150 mt ilerde petrole gazladım o vaziyette.jant üstteki resimdeki gibi olmuş ve eğilen çanak kısmından 5-8 cm gibi kesilmişti,baktım havası inmiyo eve döndüm.sonra kaynattırıp bi yaz daha kullandım,hala duruyo depoda.kırılma çatlama olayı hem malzemeyle hemde modelle alakalı bence.mesela vossen serilerindeki concave denilen jantlarda risk sıradan ofsetsiz veya çanak ofsetli jantlara göre çok daha fazla gibi.

Adalı35

anlaşılan satılan replika ürünlerdeki TSE belgesinin hiç ama hiç bir önemi yok
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Wolfshade1989

Tabii ki imkan olduğu sürece orjinalden şaşmamak gerekir. Sonuçta aracın bel kemiğidir jant..
Çevremde replica jant kullananan bir çok tanıdığım var ve sorun yaşayana şu anlık denk gelmedim.
Dikkat etmek lazım riskli bir iş.
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

milano 75

tse belgesi önemlidir ve mutlaka kıstasları vardır ama işte o kıstas her neyse, sağlamlık testi neye göre yapılıyosa bunun muhakkak en az şunu karşılamamlı gibi bi değeri vardır.replica orjinale göre o çizginin en az kısmını geçecek ve piyasaya girebilecek şekilde üretilir bence.çünkü replica nın ilk tutturması gereken kıstas fiyat uygunluğu.mesela 8c replicası alacaksınız ve 2 replica buldunuz,biri pdw marka 1200 diyelim biride performa olsun 1900 diyelim.orjinalse 5000 desek iki replica arasından hangisini tercih ederdiniz  ;) bizim piyasa için maalesef replica demek ucuz demek,o yüzdende orjinale yakın replica tr de satmaz