Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bu sefer de Giulietta 35 LDK 13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevkalbeser12

You are not allowed to view links. Register or Login
Kemal yeme milleti, baskin yapar gibi geldim gordum herseyi arkadasina yaptiriyodun :)
Bu arada, pek zaman geciremedik ama bi tesekurde buradan ediyim.
On numara isiniz ve mekaniniz var valla
Ya sorma adam canını dişine taktı. Kendi arabasıymış gibi uğraşıyor. Hakkını ödeyemem. Sen öyle bi vakitte geldin ki misafirim vardı sende tam onların üstüne geldin. Bütün alet edavat adamın elindeydi. Ben seni bırakıp arabayla mı uğraşsaydım:) Seninde geldiğin araba 10 numaraydı. En kısa sürede tekrardan bekliyorum. Hatta bir daha geldiğinde seninkine de izolasyon yapalım:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

blackpearl

Yeniden bir Alfa aldığımda herşeyden önce ilk yapacağım iş. Ellerinize sağlık. 147me yapmıştım zahmetli ve yorucu bir iş fakat sonrası çok keyifli :)
2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

koroglubrk

Elinize sağlık. Güzel is cikmis ortaya. Bende bir ara girişeyim bu ise. Bilgi almak icin rahatsız ederim  :)
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

fevkalbeser12

Teşekkür ederim. Bugün sağ arka kapıyı bitirdik. Bu sefer baya pratiktik çok uğraşmadık. Yarın ön kapıları bitirmeye niyetliyiz. Perşembe gününe kısmet olursa bagajı yapıcam sonra detaylı şekilde foruma yazıcam zaten. Bir karede bugünden [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

wolkanku

abi taşlama makinesi ile napıyorsun arabanın sacına :o
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

alperuzi

Gereksiz yerleri keserek hafifletme :D

Perçinleri mi kesiyorsun? Yoksa dış saca da mı yalıtım geçildi?

agucba

Mühendisler bilememişler, fazladan parça koymuşlar. Onlardan kurtulunuyor galiba.  :lol:

///////////////

fevkalbeser12

Perçinleri kesiyoruz:) Şu an ön kapıya başladım. Fazlalıklar için şöyle bi çözüm buldum; malzemeyi tarttım içindeki karton rulo ile 5 kilo. İş bittikten sonra hedefim 5 kilo vermek:)
                         jeremy clarkson

alperuzi

Bende bitüselfin biraz daha kalını var, Erkurt izolasyondan alınma. Muhtemelen kapıların tamamı yapılsa 30 kiloya yakın eklenmiş olur. O kadar da kilo veremem :D

Baskan

Hocam matkab'la iyi delemiyormusun perçinleri :)
Ne düşünüyorsun vidamı atıcaksın yoksa yine perçinmi ? Bence vidalaman daha yerinde bir karar olur.

wolkanku

abi bu kesme işini aklım hiç almadı, fabrikanın koyduğu vidayı kesip biçmenin ne manası var bitüself için  :o
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Baskan

abi bu kesme işini aklım hiç almadı, fabrikanın koyduğu vidayı kesip biçmenin ne manası var bitüself için  :o

Volkan o kestiği yer perçinin kalan parçası, normalde o boşluğu kapatan bir saç levha var kapıya perçinli. Matkap ile iyi delinmediği için perçin şişmiş çıkmıyor yerinden :)
Yoksa saç vs. kesilmesi söz konusu değil.

wolkanku

Volkan o kestiği yer perçinin kalan parçası, normalde o boşluğu kapatan bir saç levha var kapıya perçinli. Matkap ile iyi delinmediği için perçin şişmiş çıkmıyor yerinden :)
Yoksa saç vs. kesilmesi söz konusu değil.
hmm
ben de orda metal bir vida var onu kesiyor sandım , patron çıldırdı dedim :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Baskan

Yok bildiğimiz perçin. Üst mesajda yazmıştım iş bittikten sonra yine perçinlemi takıcaksın levhayı yoksa vida ilemi diye. Ben vidalanmasının daha iyi sabitleyeceğini düşünüyorum.

aurora

fevkalbeser12

Fotoğraf biraz korkutucu itiraf ediyorum:) Matkap perçini deliyor o saç kısmı yerinden çıkartıcak kadar işe yarıyor ama muhakkak metal kısmı kalıyor o yüzden o kısmı kesmek gerekiyor sipiralle.
Baskan vidalamak için arkasının karşılığının olması lazım. Arkasına müdahelede bulunamadığımdan vidalama işi olmadı. Gittim perçin makinası aldım perçinliyorum hatta daha büyük perçin aldım daha sağlam oldu. Bitüself 4 kapıya anca yetti. Tekrardan sipariş verdim bagaj için. Bakalım yarın erken saatlerde gelirse sanırım bitiririz. O zaman ayrıntılı yazıcam. Desibel sesi olarak şöyle bi ölçüm yaptım; telefona soundmeteri yükledim. Kolçağa koydum parkeli yolda 50-60 km hızla 70-75 desibel arası ölçtü. Bakalım hepsi bitince ne olucak. Birde izolasyon selfisi paylaşayım:)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
                         jeremy clarkson

Passione

Abi benimkine de yapar misin   zamaninda az ugrasmadim pasta cilaya senin
"centocinguantanove"

alperuzi

Perçin vidadan daha sağlam oluyor, her eve lazım bir alet perçinleme aleti :P

fevkalbeser12

Ayıp ediyorsun Candoğan:) karşılığında bi hafta takas ederiz 159 la giuyi:)
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Perçin vidadan daha sağlam oluyor, her eve lazım bir alet perçinleme aleti
Keyifli bi aletmiş. Bu işler bitince evde nereleri percinlerim diye düşünüyorum:)
                         jeremy clarkson

ar.159

yap bizede refarans olur ben aldım bagajda duruyor ustanın gözü benim ise toto yemedi yapmaya
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Passione

yap bizede refarans olur ben aldım bagajda duruyor ustanın gözü benim ise toto yemedi yapmaya
Ben kapi iclerinden ziyade davlumbazlar ve kapi fitillerine el atmayi dusunuyorum. Bence daha mantikli olur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"centocinguantanove"

ar.159

Ben kapi iclerinden ziyade davlumbazlar ve kapi fitillerine el atmayi dusunuyorum. Bence daha mantikli olur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onları hallettim ben ;) şimdi sadece kaput altı ve olursa kapı içleri kaldı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

koroglubrk

Harika olmuş. Sessiz sedasız sürüşler :D
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

ATA

Kapilar daha tok kapanir artik :)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts