Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem1904

Zeki usta ile geçtiğimiz günlerde ilhan abi ile Ankara ya geldiğinde tanışmıştım. Gerçekten çok düzgün ve bilgili görünüyordu. İstanbul da olsam tercihim olurdu. Onur ustanında burada çok methini duymuştum. Özellikle trim sesleri konusunda. Haklarında hayırlısı olur umarım...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login
Ozel servisler icinde bulnan ist anadolu yakasi carium adli servis artik ihsan usta ve zeki usta olarak hizmet vermektedirler arkadaslar. Onur usta bu hafta itibari ile cariumdan ayrilmistir.

Herkes icin hayirli olmasini dilerim.

İnşallah herkes sevdiği ve gönlünde olan işi bulur ve yapar. Bu araçlarla ve sahipleriyle uğraşmak teknik bilgi ve ustalığın yanında biraz da meslek aşkı gerektirir. Sevmediğin araçlarla uğraşmak demek ki aşkı öldürüyormuş.

Çok sevdiğim ustalardan biri olan Zeki usta'nın artık forumdan daha çok ilgi göreceğine inanıyorum. Çok eski ve sevdiğim bir arkadaşım olan Onur'a da Alfa'dan uzak, sessiz ve sıkıntısız araçlarla dolu  mutlu bir hayat diliyorum.
nokta atışı :yukari-ok:
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

OnurCangir

Izmir Alfa teknik ile Alfa milano izmir birleşti mi acaba? dün kapalı gördüm adliye karşısındaki alfa teknik dükkanını

HTC Desire HD A9191 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Evet, 3.Sanayi'de yerleri.

DOĞAN ANIL

Değerli arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için hepinize çok teşekkür ederim. Bende artık 2006 model 1.6 Dıstıncıve sahibi oldum çok şükür. Bursa' da ikamet etmekteyim, ama servis olayı için İstanbul' a gidip gelmem gerekecek sanırım. Hepinizi saygı ile selamlıyorum. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin inşallah.

universeee

Değerli arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için hepinize çok teşekkür ederim. Bende artık 2006 model 1.6 Dıstıncıve sahibi oldum çok şükür. Bursa' da ikamet etmekteyim, ama servis olayı için İstanbul' a gidip gelmem gerekecek sanırım. Hepinizi saygı ile selamlıyorum. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin inşallah.
Bursa'da galiba Orhan Usta var diyorlardı ama adını yanlış yazmışta olabilirim. Bursa'dan arkadaşlar daha net bilgi verecektir sizlere.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

DOĞAN ANIL

Universeee verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Acaba Bursa' da bu servise Alfa' larını götüren arkadaşlar oldu mu? izlenimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
Saygılarımla...

universeee

Universeee verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Acaba Bursa' da bu servise Alfa' larını götüren arkadaşlar oldu mu? izlenimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
Saygılarımla...
Rica ederim. Bu arada şu konuyu okumanızda fayda olabilir: You are not allowed to view links. Register or Login
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

erd

arkadaşlar istanbul içi kaliteli alfa romeo ustası bilen varsa paylaşabilirmi?

Bandırmalı

Ben kişisel tercihimi PM gönderdim. :)
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

erd

bende aldım :))sadece isimi You are not allowed to view links. Register or Login da arıyorum o faili ustayı map tan bulurum sanırım:)

erd

ya arkadaş bu foruma bakıyorum.Vallahi herkes te bir sorun panik atak oldum :S

Gouki

ya arkadaş bu foruma bakıyorum.Vallahi herkes te bir sorun panik atak oldum :S

Aklınızdaki her şey için konu açmayın lütfen.

rain man

Arkadaşlar merhabalar. Konu başlığını önceden okumuştum ama yakın zamandaki tecrübeleriniz önemli. Antepteki 1 yetkili ve 2 özel servis ile ilgili yorumlarınızı nelerdir. Araçtan özellikli olarak anlayan birisini bulup temiz bir göstermek istiyorum. Sırf bu ve benzer sorunlarım için İstanbula dahi gelmeyi düşünmüyorum değilim ama 1200km yolu gelmek bir yana bir sorun dahilinde çok fazla beklemek gerekebilir öyle bir opsiyonum yok henüz.

Özellikle baktırmak istediğim özellikler;

trim seslerinin halledilmesi

debriyaj-vites-direksiyon kontrolü

turbo-motor elden geçirilmesi.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

fatihmehmet

@ozoozo Gaziantep hakkında yorumlarını alalım :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

ozoozo

Kardeşim Topçuoğlu yani yetkili servis en mantıklısı. Antepte özel alfa servisleri var ancak ne gittim nede öneririm açıkcası birazda bakıma bağlı eğer periyodik bakımsa zaten herhangi bir yerde yaptırabilirsin ama değişecek ağır parçalar varsa yada ağır bir bakımsa direk topçuoğluna git derim , antepte kaç tane alfa var ki güvenilir özel servis olsun. (giulietta hariç diğer modellerden bahsediyorum , giulietta sahipleri zaten servise gidiyor)

OZO..!!!

fatihmehmet

Kardeşim Topçuoğlu yani yetkili servis en mantıklısı. Antepte özel alfa servisleri var ancak ne gittim nede öneririm açıkcası birazda bakıma bağlı eğer periyodik bakımsa zaten herhangi bir yerde yaptırabilirsin ama değişecek ağır parçalar varsa yada ağır bir bakımsa direk topçuoğluna git derim , antepte kaç tane alfa var ki güvenilir özel servis olsun. (giulietta hariç diğer modellerden bahsediyorum , giulietta sahipleri zaten servise gidiyor)

OZO..!!!

Eyvallah abi.
@preacher Ilk ağızdan aldık yorumları :)

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

ozoozo

Hıı ben sen sordun sandım yukarıda ki mesajı görmemişim :) debriyaj,turbo,vites,direksiyon kutusu vs bu tip şeyler varsa ben olsam Yetkiliye giderdim , ustalar iyi ve ilgili fiyatta da ben çok uyguna periyodik bakımlarımı yaptırıyordum ama bu tip parça değişimlerinde falan durum ne olur bilgim yok.

OZO..!!!

rain man

Hıı ben sen sordun sandım yukarıda ki mesajı görmemişim :) debriyaj,turbo,vites,direksiyon kutusu vs bu tip şeyler varsa ben olsam Yetkiliye giderdim , ustalar iyi ve ilgili fiyatta da ben çok uyguna periyodik bakımlarımı yaptırıyordum ama bu tip parça değişimlerinde falan durum ne olur bilgim yok.

OZO..!!!
Üstad eyvallah sağolasın.bir sorun olması durumunda yine en mantıklısı yetkili servisi yani.şu an bir sıkıntı yok.trim sesleri eğer halledilebilirse kısa zamanda tek sorunum ama rutin kontrol diyelim

@ fatihmehmet kardeşim eyvallah sağolasın.bir ara aracı tümden elden geçireyim gelicem o taraflara
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

EBMimarlık

Ben bugün bostancı sanayiideki Alfist 'e gittim . Hem Durmuş usta hemde Ecevit usta
ilgilendi . Hem ilgililer hemde tok gözlüler , memnun kaldım :yukari-ok:

ulash

Merhaba Arkadaşlar,

benim 1.6 JTD Giulietta'm var 2011 model. dün aldım arabamı. Üyeliğim de yeni  :) 90.000 bakımı yaklaşmış. ortalama ne kadar bir maliyet çıkar? desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

galipulusoy

Merhaba 2000 Model Alfa 156 araç sahibiyim. Bostancı oto sanayi harici Özel servis arıyorum. Bugüne Kadar hatırladığım kadarı ile son bir yıl da aşağıdaki işlemler yapıldı. Fiyatlar makul mü sizce Özellikle Radyatör değişimi ve cam hizmetinden sonra bu arayışa girdim. Tabi bir de yaygın bir kanı var "Allah kimseyi Bostancı sanayi esnafının eline düşürmesin" diye. Konuyla ilgili fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

En son yaptırdığım hizmetler ;  Radyatör değişikliği(220 TL) +İşçilik(150)+Antifiriz(30)
ABS sensör Tamiri (200 TL)Burada yazılım falan bişey yapaıldı, Hız kadranı çalışmıyor, ABS uyarı ışığı yanıyordu.
Marş BAsmıyordu, bir kablo değişti  (100 TL)
Far Fıskiyemden biri eksik tanesi için 130 Lira dendi.
Arka cam düşüyordu, camcıya gittik söktü temizledi 100 TL aldı

Motor yağ sızdırıyordu, komple motor söküldü ve genel bakım yapıldı (polen hava filt. ve yağ değişimi gibi 450 TL)
klima Gazı 100 TL

Yaptıracağım işlemler ise Ön üst salıncak (2*110+ İşçilik)
Sağ alt marşpiyelde göçük var, kaporta masrafı+Boya 500TL

krm1983

Merhaba 2000 Model Alfa 156 araç sahibiyim. Bostancı oto sanayi harici Özel servis arıyorum. Bugüne Kadar hatırladığım kadarı ile son bir yıl da aşağıdaki işlemler yapıldı. Fiyatlar makul mü sizce Özellikle Radyatör değişimi ve cam hizmetinden sonra bu arayışa girdim. Tabi bir de yaygın bir kanı var "Allah kimseyi Bostancı sanayi esnafının eline düşürmesin" diye. Konuyla ilgili fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

En son yaptırdığım hizmetler ;  Radyatör değişikliği(220 TL) +İşçilik(150)+Antifiriz(30)
ABS sensör Tamiri (200 TL)Burada yazılım falan bişey yapaıldı, Hız kadranı çalışmıyor, ABS uyarı ışığı yanıyordu.
Marş BAsmıyordu, bir kablo değişti  (100 TL)
Far Fıskiyemden biri eksik tanesi için 130 Lira dendi.
Arka cam düşüyordu, camcıya gittik söktü temizledi 100 TL aldı

Motor yağ sızdırıyordu, komple motor söküldü ve genel bakım yapıldı (polen hava filt. ve yağ değişimi gibi 450 TL)
klima Gazı 100 TL

Yaptıracağım işlemler ise Ön üst salıncak (2*110+ İşçilik)
Sağ alt marşpiyelde göçük var, kaporta masrafı+Boya 500TL

Bildiğim kadarıyla nitelikli (Alfa'yı tanıyan/aşina olan) özel servisler/ustalar İstanbul Bostancı veya Maslak sanayide.

Bilinmedik yerlerde daha ucuz diye macera aramaya gerek yok bence. Çünkü Alfayı bilmeyen ustaların elinde araçlarımız sorunlu araç yaftalamasına maruz kalıyor.

Edit: İMLA

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Turtur_GT

İstanbul anadolu yakası tek geçiceğim servis herşeyiyle hemde Alpin alfa bu güne kadar alınabilecek en iyi hizmet ve en uygun fiyatı doğru ustalığı birtek burda buldum tüm arkadaşlara tavsiye ederim bostancıdaki diğer servislerden mağduriyet yaşamış olan arkadaşlarada.. :yukari-ok:

admin

İstanbul anadolu yakası tek geçiceğim servis herşeyiyle hemde Alpin alfa bu güne kadar alınabilecek en iyi hizmet ve en uygun fiyatı doğru ustalığı birtek burda buldum tüm arkadaşlara tavsiye ederim bostancıdaki diğer servislerden mağduriyet yaşamış olan arkadaşlarada.. :yukari-ok:

Türker Bey, hoşgeldiniz.
Sitemizdeki ilk iki mesajınız Alpin Servis ile ilgili, ayrıca Alpin Servis ile ilgili de Özel Mesaj gönderdiniz.
Diğer servisleri kötü göstererek tek doğrunun onlar olduğunu göstermeniz doğru değil. Alfa Romeo camiasında az, çok kimin kim olduğu biliniyor. İstanbul'da adı bilinen servislerin sahiplerinin çıraklık ve kalfalık dönemlerini geçirdiği yer Sadık Yılmazer'in yanıdır.
Neticede reklam kokan mesajlarınızı hoş karşılamadığımızı bilmenizi isteriz.
Başka konularda, site üyelerine katkı sağlayacak şekilde de katılımınızı bekleriz.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ahmetali

Ya arkadaşlar esenyurt fatih oto sanayide Oto Sur Salih Usta var (bir de ortağı var ama adını hatırlamıyorum). Salih Usta Esenyurt'ta Fiat servisinde uzun yıllar çalışmış ve ayrılmış. Beni tanıştıran kişi de Salih Usta'nın aslen Alfa Romeo ustası olduğunu söylemişti.  Kaç kere gittiysem önünde 145,166,156,159, gui her türlü Alfayı gördüm. Hatta bir çok kez Fiat servisinden Salih Usta'ya araç getirdiklerini de gördüm.

Küçük bir dükkan deyim yerindeyse tamirhane. Dükkanın yarısı alfa yarısı Fiat Ducato ağırlıklı olmak üzere iş/okul servisi araçları dolu.

Bu arada benim henüz Alfa'm yok ama Citroen'imi 3 kere götürdüm. 2'sinde memnun kaldım 1'inde bayram arefesiydi çok yoğundu memnun kalmadım.

Bu Salih Usta'yı yada Oto Sur'u tanıyan, Alfa'sını götürmüş denemiş olan var mıdır? Eğer iyi bir ustaysa Küçükçekmece'den Büyükçekmece'ye kadar bir çok Alfa sahibi için büyük kolaylık olacağı kanaatindeyim.
R.I.P. Ayrton Senna
Respect Niki Lauda