Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Zalım

Mk1 147 yapmak için herşeyini vermiş ama yine de olmamış.

Ben o anlamda paylaşmamıştım ama olsun :D
Bence tabiri caizse oldukça çaça.ateshingen aslında.

ÇhaÇhalığa laf yok ama ciddi emek ve nakit var saygı duymak lazım :)

rain man

Sadece zender.ler için bile o saygıyı duyarım ama insanın içinde alfa aşkı varsa başka markayı ona dönüştürerek yaşamaya çalışmasın be.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

ES53

Bu araclar cok cok iyi yuruyor.147 ye donusturmek istedigini nasil anladiniz ? Ben bu aracin sahibinin boyle bir dusunce aklina bile geldigini sanmiyorum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

ozoozo

Bu araclar cok cok iyi yuruyor.147 ye donusturmek istedigini nasil anladiniz ? Ben bu aracin sahibinin boyle bir dusunce aklina bile geldigini sanmiyorum :)

Ne yalan söylim bende anlamadım :D Zaten paylaşma amacım üzerinde ciddi emek ve güç olmasıydı  :)

rain man

Mobilden girdiğimde sadece resimlere bakabildim ve seat ambleminin üzerine zender siena benzeri jantları ve 147 mk1'e benzettiğim ön far görünüşünden sonra gizli bir alfisti olabileceği kanısına vardım.

Araca yaptıklarına şimdi baktım :) Çok fazla emek harcamış gerçekten. Göründüğünden fazlası olduğu belli.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

vieri

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

wolkanku

bedava olsaymış.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

erdem1904

Jantın biri tamir görmüş... 3 ü hatasız.. Bence de bedava  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

erdem1904

Bu da hızlı 159 sahiplerine :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ar.159

Bunu turbo Değişimi sırasında yine görmüştüm cesaret edemedim hep Aklımda kaldı hele ki Özdemir'in olaydan sonra

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Kibitzer

Bunu turbo Değişimi sırasında yine görmüştüm cesaret edemedim hep Aklımda kaldı hele ki Özdemir'in olaydan sonra

Özdemir'in olay? Ne oldu ki?

Lbe

Bilmediğimiz bi olay mı var? :)

ozoozo

Bir olay var benim mi haberim yok :D yoksa sabah başka bravoyla mı geldim :)

OZO..!!!

Doğa Tosun

bence "Özdemir turbo büyütücü kullandı güzel oldu memnun, o yüzden benim de aklımda kaldı" demek istiyor  :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Utku

Ozdemirin olay dedigi turbo buyutmek iste.ama is buyuk turbo takmayla bitmeyecegi icin girisilmedi.

Daha once ornegi varmi acaba 1.9 a 2.4 turbosu takip saglikli yuruten
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

ozoozo

Ozdemirin olay dedigi turbo buyutmek iste.ama is buyuk turbo takmayla bitmeyecegi icin girisilmedi.

Daha once ornegi varmi acaba 1.9 a 2.4 turbosu takip saglikli yuruten

Var abi , alfaowner'da tuning&upgrade başlığında yapan çok var, geceleri falan bilgi alma amaçlı okurken denk geldiğim oldu. Türkiye de yok sanırım ancak yurt dışında güzel güçler alanlar var.

ozoozo

bence "Özdemir turbo büyütücü kullandı güzel oldu memnun, o yüzden benim de aklımda kaldı" demek istiyor  :)

Noktalama falan eksik olunca yanlış anlaşılma ister istemez oluyor kardeşim sanırım ben yanlış anladım , e cevapta gelmeyince öyle mi acaba dedim :)

Kurzuk

Şeytaaan git... Şeytaaan git... Özdemir, aslanım, sen mi saldın bu aklıma girmeye çalışan şeytanı üzerime :)) bi de alfaowner filan referanslı konuşuyorsun.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

ozoozo

Şeytaaan git... Şeytaaan git... Özdemir, aslanım, sen mi saldın bu aklıma girmeye çalışan şeytanı üzerime :)) bi de alfaowner filan referanslı konuşuyorsun.

Şeytan git diyince aklıma eski konular geldi neyse :D

Abi Alfaowner daki şu başlığı mutlaka inceleyin , gerçekten güzel projeler var ;

Boş zamanlarımda falan girip okuyorum , güzel bilgiler var öyle bizde olduğu gibi "sallama" değil "tecrübe" ile sabit bilgiler  :lol:

Dizel motora yüklenmekten korkmayın , dizel motorlar benzinli motorlara göre daha sağlam ve dayanıklıdır yani bir nevi "forged" motor gibidir. Ancak bununda bir limitinin olduğunu unutmamak , Allah ne verdiyse yüklenmemek gerek :) Ben şuanda yeni turbo arayışındayım her şey tamam ancak turbo da daha karar kılamadım daha doğrusu turbonun ne olacağı da tamam da kendisini bulamadım :D aramaya devam ediyorum bulduğum an parasını verip alacağım. Methanol ve water injection kit te izmirde "0" paketli duruyor gidip almam gerekecek :) Dediğim gibi keşke senin araban gibi bir arabam olsa neler yapardım  :p

Ha bu arada yüklenmekten korkmayın dan kastım "tecrübeli" ve "usta" ellerin değmesiyle yapılacak işler tabi kide hasan ali chip tuning de yaptırmak değil kastım.

ar.159

Doğa ile Utku Sağolsun tercümanım olmuşlar
Özdemir istersen sen bunu al bende sana benim turboyu vereyim ikimizinki de büyümüş olsun :))

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ozoozo

Doğa ile Utku Sağolsun tercümanım olmuşlar
Özdemir istersen sen bunu al bende sana benim turboyu vereyim ikimizinki de büyümüş olsun :))

:D canın sağolsun abi ben bunu alayım sana , seninkini de artık duvara asarım :D  senin ki benim işimi görmüyor abi aradığımdan farklı sizinkiler 1749mv ben v arıyorum :'(  :haydi:

delıfısek

türkiyede saklı kalmış bir elmas...

tam istenilen makina. :'( :duvar:

Kurzuk

Şeytan git diyince aklıma eski konular geldi neyse :D

Abi Alfaowner daki şu başlığı mutlaka inceleyin , gerçekten güzel projeler var ;

Boş zamanlarımda falan girip okuyorum , güzel bilgiler var öyle bizde olduğu gibi "sallama" değil "tecrübe" ile sabit bilgiler  :lol:

Dizel motora yüklenmekten korkmayın , dizel motorlar benzinli motorlara göre daha sağlam ve dayanıklıdır yani bir nevi "forged" motor gibidir. Ancak bununda bir limitinin olduğunu unutmamak , Allah ne verdiyse yüklenmemek gerek :) Ben şuanda yeni turbo arayışındayım her şey tamam ancak turbo da daha karar kılamadım daha doğrusu turbonun ne olacağı da tamam da kendisini bulamadım :D aramaya devam ediyorum bulduğum an parasını verip alacağım. Methanol ve water injection kit te izmirde "0" paketli duruyor gidip almam gerekecek :) Dediğim gibi keşke senin araban gibi bir arabam olsa neler yapardım  :p

Ha bu arada yüklenmekten korkmayın dan kastım "tecrübeli" ve "usta" ellerin değmesiyle yapılacak işler tabi kide hasan ali chip tuning de yaptırmak değil kastım.

Söylediklerine harfiyen katılıyorum kardeşim. Dizel turbo bir motor geliştirme için hep daha çok fırsat sunar. Linki dün akşam inceledim gerçekten modifikasyon düşünsün, düşünmesin her alfistinin takip etmesi gereken bir sayfa. "Tecrübeli ve usta eller" tabiri de çok önemli bence parça sorun değil onu doğru takacak usta önemli.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

Kurzuk

türkiyede saklı kalmış bir elmas...

tam istenilen makina. :'( :duvar:

İlan açıklamasını okuyunca nedense "gerçek olamayacak kadar güzel" diyesim geldi...
2008 MY GT Q2