Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rain man

Şu büyük turbo işi tek turboyu almakla biter mi ki?bilmişlik yapmak için değil meraktan soruyorum.altyapıda değişiklikler yapmadan önce donanımsal olarak neleri değiştirmek tedarik etmek gerek?bunu hakkıyla yapacak yer neresidir total maliyetlerle ne kadar olur?

Gerçi konu farklı imiş şimdi farkettim, soruyu başka bi yerde sorsam daha iyi olur gibi
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
Şeytaaan git... Şeytaaan git... Özdemir, aslanım, sen mi saldın bu aklıma girmeye çalışan şeytanı üzerime :)) bi de alfaowner filan referanslı konuşuyorsun.

Şeytan git diyince aklıma eski konular geldi neyse :D

Abi Alfaowner daki şu başlığı mutlaka inceleyin , gerçekten güzel projeler var ;

Boş zamanlarımda falan girip okuyorum , güzel bilgiler var öyle bizde olduğu gibi "sallama" değil "tecrübe" ile sabit bilgiler  :lol:

Dizel motora yüklenmekten korkmayın , dizel motorlar benzinli motorlara göre daha sağlam ve dayanıklıdır yani bir nevi "forged" motor gibidir. Ancak bununda bir limitinin olduğunu unutmamak , Allah ne verdiyse yüklenmemek gerek :) Ben şuanda yeni turbo arayışındayım her şey tamam ancak turbo da daha karar kılamadım daha doğrusu turbonun ne olacağı da tamam da kendisini bulamadım :D aramaya devam ediyorum bulduğum an parasını verip alacağım. Methanol ve water injection kit te izmirde "0" paketli duruyor gidip almam gerekecek :) Dediğim gibi keşke senin araban gibi bir arabam olsa neler yapardım  :p

Ha bu arada yüklenmekten korkmayın dan kastım "tecrübeli" ve "usta" ellerin değmesiyle yapılacak işler tabi kide hasan ali chip tuning de yaptırmak değil kastım.

Özdemir'im, bizde olduğu gibi sallama diye yazınca her yazılan bu sınıfa giriyor, e o zaman da ayıp olmuyor mu biraz?

ozoozo

Şeytaaan git... Şeytaaan git... Özdemir, aslanım, sen mi saldın bu aklıma girmeye çalışan şeytanı üzerime :)) bi de alfaowner filan referanslı konuşuyorsun.

Şeytan git diyince aklıma eski konular geldi neyse :D

Abi Alfaowner daki şu başlığı mutlaka inceleyin , gerçekten güzel projeler var ;

Boş zamanlarımda falan girip okuyorum , güzel bilgiler var öyle bizde olduğu gibi "sallama" değil "tecrübe" ile sabit bilgiler  :lol:

Dizel motora yüklenmekten korkmayın , dizel motorlar benzinli motorlara göre daha sağlam ve dayanıklıdır yani bir nevi "forged" motor gibidir. Ancak bununda bir limitinin olduğunu unutmamak , Allah ne verdiyse yüklenmemek gerek :) Ben şuanda yeni turbo arayışındayım her şey tamam ancak turbo da daha karar kılamadım daha doğrusu turbonun ne olacağı da tamam da kendisini bulamadım :D aramaya devam ediyorum bulduğum an parasını verip alacağım. Methanol ve water injection kit te izmirde "0" paketli duruyor gidip almam gerekecek :) Dediğim gibi keşke senin araban gibi bir arabam olsa neler yapardım  :p

Ha bu arada yüklenmekten korkmayın dan kastım "tecrübeli" ve "usta" ellerin değmesiyle yapılacak işler tabi kide hasan ali chip tuning de yaptırmak değil kastım.

Özdemir'im, bizde olduğu gibi sallama diye yazınca her yazılan bu sınıfa giriyor, e o zaman da ayıp olmuyor mu biraz?

Canım abicim mesaj sen ve senin tanıdığın hiç bir üyeye değildi :) öyle bir terbiyesizlik yapmam kaldı ki bu işlerle uğraşırken başını ağrıttığım o kadar bilgi ve tecrübesine inandığım insan varken :)

OZO..!!!

Alfadanadam

Öyle de canımı ye  >:D

sarpgrey

Adam Q2 147 yi modifiye ile 272 hp e yükseltmis Subaru impreza sti ile kapisiyor hatta daha seri gibi.  Bu yapilan modifikasyon gt Dizelde daha bir güzel olurdu.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

ozoozo

Adam Q2 147 yi modifiye ile 272 hp e yükseltmis Subaru impreza sti ile kapisiyor hatta daha seri gibi.  Bu yapilan modifikasyon gt Dizelde daha bir güzel olurdu.

Aynen öyle :) o adamın sadece upgrade konusu sayfalar dolusu :D ve yukarıda yazdığım gibi 272 hp yi motor içine girmeden aldı. :)

OZO..!!!

TRSemih

Mk2 156 1.9jtd 16v

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

erdem1904

Çok güzelmiş Semih...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Deniz

Çok güzelmiş Semih...

Fiyatıda güzelmiş Erdem abi gereksiz fazla o kondisyona göre.

Şu sıralar ikinci el fiyatlarda salak saçma artışlar söz konusu 33000 verip almadığımız q2 147ler 37000 38000 yazıyor
19000 lira bile vermediğimiz mk1 156 lar 23000 bandına çıkmış. Acaba diyorum biz mi ucuza satıyoruz yoksa alnımızda enayi falanmı yazıyor anlamış değilim. 159 u sattım hanıma otomatik corci aldım kendime de 156 alırım diyordum ama yayan kaldım.

erdem1904

Piyasa yüksek. Bende 156 almaya yola çıktım, baktım fiyatlar yüksek 159 aldım işte :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ALP

ALFA ROMEO 2.5 V6
İlan No: 206297602

Alp Çalıkoğlu
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

vieri

Piyasada anormal ve saçma bir artış var orası kesin.Yaz kış yükselen bir 2.el piyasasına sahibiz.Ancak diğer araçların fiyatları alfalara göre çok daha fazla artıyor.Mk1 palio bile 15 bin bandına yaklaştı.Bu yüzden alfaların fiyatının artmasından şikayetçi değilim.

misket

Arabalar filminden fırlamış nevi şahsına münhasır bir buick, bir amerikan bu kadarmı sempatik olur (en azından önden)  :))

K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

ES53

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Guzelmis

Sent from my iPhone using Tapatalk

THG

birisi mk2 166 satıyordu 30-35 arasında bir fiyatı vardı. Acaba o 166 bu 166 mı ?
2008 - Alfa Romeo 147 (02.09.2014 - 22.06.2017)
2007 - Subaru Forester (03.07.2017 - 29.07.2019)
2011 - Audi A3 Sportback S-Tronic (07.08.2019 - ...)

OnurCangir

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Guzelmis

Sent from my iPhone using Tapatalk

Milano güvencesi yazısını görünce tüylerim diken diken oluyor...

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login  abi kırarsan sıfır motor yaptırırsın çok güzel değil mi   :haydi:
ay lav hawkeye
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login  abi kırarsan sıfır motor yaptırırsın çok güzel değil mi   :haydi:
ay lav hawkeye

Doğa bu arabayı biliyorum zaten bayılıyorum bu kasalara , aynı kasanın siyahı arkadaşım da var geçen gece çıktık 100-200 alacaktı 11 sn civarı bir şey çıktı :) aklım gitti resmen. Hemde 2 kişiydik süre gayet başarılı :) fiyatlara bakıyorsun 50-55 lira falan bu bile 49 belki daha uyguna alınır şeytana uymamak için kendimi zor tuttum hala o gecenin etkisindeyim , ancak yakıttan bahsetmek bile istemiyorum direk can yakıyor. Yakıtı düşünmesem çoktan almıştım bir tane subaru neyse 1 sene daha sabretmem gerekecek artık kısmet İstanbul yollarına subaru ile başlamak :)

belki görmüşsündür 06 ALP plaka siyah sti

Ha bu arada bundan 3-4 ay önce bir çılgınlık yapıp Ankara da galeri de olan 2008 veya 2009 kasa wrx hb subaru ya takas teklif ettim , gelin görüşelim dedi ancak gitmedim :D bir an gaza gelmiştim. İlanlarda bakarsan görürsün yine mavi renk , recaro deri , ekran zart zurt baya bir şey vardı dolu bir araçtı.

milano 75

Çok güzelmiş Semih...

Şu sıralar ikinci el fiyatlarda salak saçma artışlar söz konusu 33000 verip almadığımız q2 147ler 37000 38000 yazıyor
19000 lira bile vermediğimiz mk1 156 lar 23000 bandına çıkmış. Acaba diyorum biz mi ucuza satıyoruz yoksa alnımızda enayi falanmı yazıyor anlamış değilim. 159 u sattım hanıma otomatik corci aldım kendime de 156 alırım diyordum ama yayan kaldım.
bu sene ikinci ellerin genelinde artış var,binek ticari farketmeksizin.geçenlerde pejo boxer aldım 2003 model,1 ay ducato aradım, adam gibi bişi bulamadım düşündüğüm rakamlara.geçtiğimiz sene 13-14 yazılan ducato-boxerlar 16-18 bandında,16 ya aldım mecburiyetten
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Incablue

2. eldeki yüksek fiyatlara bir örnek daha. Mk1 24-25 etmez demiyorum ama bu araba etmez yani.

Burak

Çok güzelmiş Semih...

bu sene ikinci ellerin genelinde artış var,binek ticari farketmeksizin.geçenlerde pejo boxer aldım 2003 model,1 ay ducato aradım, adam gibi bişi bulamadım düşündüğüm rakamlara.geçtiğimiz sene 13-14 yazılan ducato-boxerlar 16-18 bandında,16 ya aldım mecburiyetten
bizimde 2004 ducato vardı satılık 1 ay ilanda durdu 1 kişi aradı geçen hafta bayiye verdim 14,500'e , çok temiz arabaydı  :(
1997 Gtv V6 TB

ozoozo

Ozdemirin olay dedigi turbo buyutmek iste.ama is buyuk turbo takmayla bitmeyecegi icin girisilmedi.

Daha once ornegi varmi acaba 1.9 a 2.4 turbosu takip saglikli yuruten

OğuzCanAlantor

Ozdemirin olay dedigi turbo buyutmek iste.ama is buyuk turbo takmayla bitmeyecegi icin girisilmedi.

Daha once ornegi varmi acaba 1.9 a 2.4 turbosu takip saglikli yuruten

270 hp 147 q2 de duman bile yok :) adam Subaruya kafa tutuyor ayrıca Arabası 200 küsür binde

ykpogutcu

1 saatte satılan 156, 5 bin tl üstüne konularak yeniden ilanda.

αℓƒα яσмєσ ιѕ ℓιƒє ѕтуℓє... HIZLI ARABALAR İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAHIM.

Deniz

1 saatte satılan 156, 5 bin tl üstüne konularak yeniden ilanda.

Ben yolda alamaya giderken satıldı hemde bu galericilere uyuz oluyorum