Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sonunda Kavuştuk 147 Rosso :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escape

Merhaba arkadaşlar,aranıza Kocaeli den katılıyorum,ismim Aykut,aslında foruma Alfa Romeo virüsü kanıma bulaştığından beri üyeyim :)

Çok fazla paylaşım v.s yapmadım şimdiye kadar ama sıkı bir takipci olarak aranızdaydım.Alfa Romeo macerası Sitede diğer marka araçlara bakarken sürekli es geçtiğim Alfa Roemo kısmına bide Alfalara bakayım burda nasıl araçlar varmış deyip birkaç ilana bakmamla başladı,tabiki daha sonra araştırmalarım detaylandı ve işte bu diyebileceğim araç nihayet karşıma çıktı.

Evet o araç Alfa Romeo 147 mk2 ydi,agresif duruşu,sportif yapısı kendine hayran bıraktı beni,teknik olarak daha detaylı bilgi alabilmek için foruma üye oldum ve şuan hayalimdeki araca sahibim ve bunu sizlerle paylaşmak istedim

Yaklaşık 1 yıl düşük kilometreli,bakımlı temiz bir kırmızı 147 aradım,gerçekten çok sabır gerektiren bir iş temiz ve bakımlı bir 147 bulmak.Çok daha iyileri belirlediğim fiyat aralığında karşıma çıktı ama onlarda çok kısa sürelerde satıldı,sözün kısası bu 147 de bize nasip oldu,2006 Distinctive  şuan 51.000 km de.

Daha bir çok şey yazmak isterim ama değerli zamanınızı da daha fazla çalmak istemiyorum :) Sizlerinde tecrübelerinden faydalanmak ve tavsiyelernizi dinlemek isterim.Aracı aldığımdan beri herhangi bir bakım v.s yaptırmadım sizce bi check-up yaptırmalımıyım,istanbula yakınım tavsiye edebileceğiniz servis ve usta varmıdır,zamanla bu tür sorularla başınızı biraz ağrıtabilirim :) ilk aldığım günkü fotoğraflarını paylaşıp yazımı sonlandırayım,detaylı bir temizlikten sonra yeni fotoğraflarınıda paylaşacağım.

I ♥ YOU ALFA ROMEO

quzman

Gerçekten yakışıklı  :nazar:
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Serkesh

vieri

a-y-k-u-t

hayırlı olsun adaş...sana tavsiyem triger kayışına falan baktırman olacak bende 52 000 km de aldım ama iyiki bakıma sokturmuşum kayış istanbul dan sakarya ya getirmeyecekmiş beni  :D usta olarak bostancı oto sanayi de zeki ustaya gitmiştim ve memnun  kaldım  :yukari-ok:
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

koroglubrk

10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

Recep Küçük

Kardeşim allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. Bende kocaelide oturuyorum 2004 model 147 var bendede. Alfa virüsü bana da bulaştı. Servis konusunda bende bostancı oto sanayi de carium zeki usta diyorum sana. Hatta benim yakışıklı şuan onda bakımda triger varyatör falan değişiyor. Triger bitmiş onu öğrendim. Tavsiye ederim zeki ustayı. Görüşmek ümidiyle.

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

Adalı35

Büyük şans. Güle güle kullanın. Maşallah kırmızıya :)
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

ademirtas

Maşallah , Kazasız belasız binmek nasip olur inşallah , keyifli forumlar dilerim.
1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS
2006 - Alfa Romeo 159 JTDm
1999 - Alfa Romeo 156 2.5 V6

Gouki

Murad

DcD-Semih

Hoşgeldiniz, güzel bir 147. Arma kampanyalarından birinden yararlanıp ön arka logoyu Birmot'da hallettirmek ilk iş olabilir. Tabiki bir de bir yada iki beden büyük jant  :) Hayırlı olsun.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

harunk

Ford Focus 1.6ecoboost 180hp
Alfa Romeo 159 1.9jdm  10 HK 757  & Regal Raptor E350-6
Polo 2011 1.6tdi            10 HK 216
A4 2010 1.8tfsi             10 HR 358
A3 2010 1.4tfsi             10 HR 355 & Borelli Ledow 250cc
Golf 6 2011 1.4tsi         34 GT 5151

Kaler

Hayırlı olsun yeni 147 yedin gerçekten güzel duruyor . Aracın ben de en az 2 aydır bakıyorum da bulamadım kafama yatan bi 147 . İnş ben de senin kadar Şanslı olurum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ar.159

Cok güzel duruyor hayırlı olsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

francobaresi

Hayirli olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

fahri44

Hadi hayırlı olsun. Mükemmel karar vermişsiniz. Bir gün bilmediğiniz bir viraja hızlı girer alfa mükemmel yol tutuşu ile o virajda çıkar sizde Allah ım sana hamdolsun iyiki alfaromeo almışım. Diyeceksin.

ByAKINCI

hayırlı uğurlu olsun.Maşallah :nazar:  :)
147 Blackline Red

escape

You are not allowed to view links. Register or Login
Gerçekten yakışıklı  :nazar:
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
TEŞEKKÜRLER  :)
I ♥ YOU ALFA ROMEO

escape

hayırlı olsun adaş...sana tavsiyem triger kayışına falan baktırman olacak bende 52 000 km de aldım ama iyiki bakıma sokturmuşum kayış istanbul dan sakarya ya getirmeyecekmiş beni  :D usta olarak bostancı oto sanayi de zeki ustaya gitmiştim ve memnun  kaldım  :yukari-ok:
Sağol adaş :) tavsiyelerin için teşekkür ederim zaten hep aklıma takılıyor şu triger işi o yüzden en kısa zamanda götürücem,zeki ustanın namını çok duydum sanırım bende oraya götüreceğim aracımı
I ♥ YOU ALFA ROMEO

escape

Kardeşim allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. Bende kocaelide oturuyorum 2004 model 147 var bendede. Alfa virüsü bana da bulaştı. Servis konusunda bende bostancı oto sanayi de carium zeki usta diyorum sana. Hatta benim yakışıklı şuan onda bakımda triger varyatör falan değişiyor. Triger bitmiş onu öğrendim. Tavsiye ederim zeki ustayı. Görüşmek ümidiyle.
Teşekkürler Recep inşallah sorunsuz kullanırız,kocaelide neredesin yakınsak görüşelim  :yukari-ok:
I ♥ YOU ALFA ROMEO

escape

Hoşgeldiniz, güzel bir 147. Arma kampanyalarından birinden yararlanıp ön arka logoyu Birmot'da hallettirmek ilk iş olabilir. Tabiki bir de bir yada iki beden büyük jant  :) Hayırlı olsun.
Hoşbuldum  :) biraz araştırdım ama arma kampanyası şuan yok sanırım yada ben rastlayamadım,jant konusunuda yakıtı artar dediler konforu düşer dediler diye sanırım erteledim,aslında bende istiyorum ama kararsız kaldım biraz o konuda
I ♥ YOU ALFA ROMEO

escape

Hadi hayırlı olsun. Mükemmel karar vermişsiniz. Bir gün bilmediğiniz bir viraja hızlı girer alfa mükemmel yol tutuşu ile o virajda çıkar sizde Allah ım sana hamdolsun iyiki alfaromeo almışım. Diyeceksin.
Bu yorumlarınızla zaten iyiki Alfa Romeo almışım demeye başladım bile şimdiden  :)
I ♥ YOU ALFA ROMEO

escape

Paylaşımımı incelediğiniz ve güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar,inşallah zamanla bende tecrübelerimi sizlerle paylaşıp foruma faydalı bir üye olurum,çok sağoulun tekrar  :)
I ♥ YOU ALFA ROMEO

Recep Küçük

You are not allowed to view links. Register or Login merkezde oturuyorum abi sen nerelerdesin? Görüşelim tabikide inşallah

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K