Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gta jant arayanlar baksın bence.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sarpgrey

Arkadaşlar sahibindede bakarken gördüm, 17 gta jant satılıyor sanırım eleman polo sunda kullanmış. Benim ekonomi iyi olsa ilgilenecektim ama malesef sartlar kötü şu an. İyi birşey ise site içinde kalmasını isterim.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

iskoc

2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

Muratözdemir

Orjianal olmama ihtimali ? Sormak lazım

sarpgrey

You are not allowed to view links. Register or Login
Orjianal olmama ihtimali ? Sormak lazım
Orijinal veya değil eğer jantlar saglamsa alınır bence su sıralar piyasada bulunmuyor gta lar. Imkanim olsa kesin ilgilenirdim.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Muratözdemir

Replikası bulunuyor hocam. Lastik ölçüsü de pek uygun degil gib (ayrıca markası ) . Birde lastikleri satıp dogru ebatta güvenilir bir lastik almak gerekecek.

vieri

Ben ilanı You are not allowed to view links. Register or Login varsa paylaşırsanız bir sakıncası olmaz sanırım.

sarpgrey

Mustafa Kemal ATATÜRK

vieri

Bijon aralığı uymuyor maalesef.Rengi de güzelmiş. :)

milano 75

bijon aralığı 5x98 dir,o jantın 5x100 yokturki.eleman kendi arabasının ölçüsünü yazmış  ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

sarpgrey

bijon aralığı 5x98 dir,o jantın 5x100 yokturki.eleman kendi arabasının ölçüsünü yazmış  ;)
Bencede aynen öyledir, bu jantlar sonuçta alfa için uretildi polo için değil :)
Mustafa Kemal ATATÜRK

vieri

Bencede aynen öyledir, bu jantlar sonuçta alfa için uretildi polo için değil :)

Aklıma geldi aslında. Biz jant ararken adamlar alıp poloya takıyorlar güzelim jantları.  :)

alfacan

Jantlar geçen sene 700-800 lira arasında satılıyordu . Şimdi altın oldu :)

Polocu arkadaş lastiksiz jantları satmıyor , lastikte benim işim göremeyeceği için şimdilik bekliyorum .

vieri

Malum arkadaşa dün mesaj attım.Bana saygısızca bir karşılık verdi.Bu tip insanlar bedavaya mal verse yine almam.Talip olacak kişilere bilgi olsun.

Fatihob

Ne yazdınız ki mesajda da öyle bir cevap verdi?
..

vieri

Düzgün bir şekilde bijon aralığından emin misiniz? 5"98  oluyor bu jantlar genelde bilgi verirseniz sevinirim yazdım.O da sen önce aracının bijon aralığını öğren öyle gel dedi.Ben de film koptu ondan sonra.  :)

Fatihob

..

sarpgrey

Wos woscuya bak sen.. zaten jantlari takmış poloya jantlara hakaret etmiş :)
Mustafa Kemal ATATÜRK

alfacan

Vay artiz vayy :D

corsa ya da MiTo jantı koyuyorlar You are not allowed to view links. Register or Login  :D

kuti147

Bende bakıyordum bu janttan ama adam olmayanın malı da adam gibi olmaz.. satamasında evde sehpa yapsın artiz.. mesaj yağmurunami tutsak yoksa yanlış bilgi içeriyor diye şikayetmi etsek ilanı :)

Düzgün bir şekilde bijon aralığından emin misiniz? 5"98  oluyor bu jantlar genelde bilgi verirseniz sevinirim yazdım.O da sen önce aracının bijon aralığını öğren öyle gel dedi.Ben de film koptu ondan sonra.  :)
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 - Jarama Mk2 147
34 KT 159 - Grigio Titanio 159 Sw 2.4

vieri

Bende bakıyordum bu janttan ama adam olmayanın malı da adam gibi olmaz.. satamasında evde sehpa yapsın artiz.. mesaj yağmurunami tutsak yoksa yanlış bilgi içeriyor diye şikayetmi etsek ilanı :)

Düzgün bir şekilde bijon aralığından emin misiniz? 5"98  oluyor bu jantlar genelde bilgi verirseniz sevinirim yazdım.O da sen önce aracının bijon aralığını öğren öyle gel dedi.Bende film koptu ondan sonra.  :)

Hiçbir şey yapmaya gerek yok.  :) Bence de sehpa olarak daha kullanışlı olur kendisi için.   :D

sarpgrey

Mustafa Kemal ATATÜRK