Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İşlerimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adalı35

You are not allowed to view links. Register or Login
Züccaciye ve hediyelik eşya ithalatında Türkiye de hatırı sayılır bir firma da bölge müdürlüğü yapıyorum. Aynı zaman da ulusal zincir mağaza tedarik sorumlusuyum.Rahmetli kayinpeder beni tanitirken damat da seyyar satıcı demişti bi dostumuzla ilk tanismamizda ki takım elbise vardı üzerimde. O yüzden seyyar satıcılıgı da seviyorum. Kimsenin almaya kalkısmayacagi 179bin km de iken motor yakmış ve yenileme yaptirdigim 2005 model 147im var. Yeni kasa parasına mal olan masrafına rağmen seviyorum onu. Eşim oğlum ve 147im mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz. Allah bozmasin ☺

Kayınpederin çok mütevazi insanmış Hasan abi, allah rahmet eylesin :))
Allah razı olsun. Abicim o son ana kadar benim tam olarak ne iş yaptığımı anlamak istemedi. Onun gözünde seyyar satıcı kaldık :)
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

rain man

Züccaciye ve hediyelik eşya ithalatında Türkiye de hatırı sayılır bir firma da bölge müdürlüğü yapıyorum. Aynı zaman da ulusal zincir mağaza tedarik sorumlusuyum.Rahmetli kayinpeder beni tanitirken damat da seyyar satıcı demişti bi dostumuzla ilk tanismamizda ki takım elbise vardı üzerimde. O yüzden seyyar satıcılıgı da seviyorum. Kimsenin almaya kalkısmayacagi 179bin km de iken motor yakmış ve yenileme yaptirdigim 2005 model 147im var. Yeni kasa parasına mal olan masrafına rağmen seviyorum onu. Eşim oğlum ve 147im mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz. Allah bozmasin ☺

Abi neden bilmiyorum ama ben seni ve yazdıklarını çok seviyorum :D
Bu arada inşallah bi şekilde tanışma fırsatı buluruz. Is icin geldiğim adanadan bi kaçamak yapar gelirim yanına Nemrut a götürürsün beni olmaz mi
Köpeğin olsun abi Nemrut :) başım gözüm üstüne.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

aytcblgn4

Bankacı varmı aramızda?konut kredileri hakkında bir bilen lazım.
Bankacıyım  (yeni başladım ama olsun :) 1 ay önce filan iyiydi 0.83 lerdeydi şimdi 0.9 lara çıktı ayrıca diğer arkadaşa katılıyorum kredi çekme durumunda bankalar karşılaştırılırken yıllık maliyet oranına göre hareket edilmeli

ar.159

Tek tek yazmak bu konuda olmuyor yeni Katılan arkadaşlar cümleten hoş geldiniz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Recep Küçük

merhabalar. Ben yapı Öğretmeniyim. şimdilik bir yapı denetim firmasında tekniker pozisyonunda çalışıyorum. aynı zamanda kocaeli üniversitesi inşaat mühendisliğini bitirmeye çalışıyorum.

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

escape

Arçelik Beko Yetkili Servisinde elektronik teknisyeniyim,kendi işiminizin işçisiyiz  :D
I ♥ YOU ALFA ROMEO

Brabus

Merhaba,
Bilgisayar Mühendisiyim. Bilişim sektöründe Proje Yöneticisiyim. Ağırlıklı Satış Dağıtım, Pazarlama sektörlerine Proje yaptığımız için TR'deki çoğu firmanın Projelerini yapıyoruz. IVR üzerine de yaklaşık 1 senelik iş tecrübem ve eğitimim var.
Aile işlerimiz de İnşaat Malzeme satışı. Çocukluğumdan bu yana bu işlerle ilgilendim babam sayesinde de Ticareti, Esnaflığı öğrendim.
İstanbul ve İzmir'deyim. Buralarda bildiğim konularda bir şeye ihtiyacı olan seve seve yardımcı olabilirim.
156 1.6. 05.10.04 - 05.10.09, 100K

master

4 seneyi geçen Tuborg macerası Mayıs başında sona erdi. Uzun süredir arkadaşlar şirkete ortak olmam konusunda bastırıyorlardı, bu süreçte kendilerine boş vakitler ve haftasonlarında destek veriyordum, ancak işyerimden istifa ettikten sonra ben de tam ortak oldum ve artık oradan devam ediyoruz.

Pazarlama danışmanlık firması olan Rigel&Crew'ın kurucu ortaklarındanım, ortaklar ve ekibimizle birlikte pazarlama desteğine ihtiyacı olan firmalara danışmanlık yapıyoruz.

You are not allowed to view links. Register or Login üzerinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

ar.159

İyiymiş

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

fevkalbeser12

4 seneyi geçen Tuborg macerası Mayıs başında sona erdi. Uzun süredir arkadaşlar şirkete ortak olmam konusunda bastırıyorlardı, bu süreçte kendilerine boş vakitler ve haftasonlarında destek veriyordum, ancak işyerimden istifa ettikten sonra ben de tam ortak oldum ve artık oradan devam ediyoruz.

Pazarlama danışmanlık firması olan Rigel&Crew'ın kurucu ortaklarındanım, ortaklar ve ekibimizle birlikte pazarlama desteğine ihtiyacı olan firmalara danışmanlık yapıyoruz.

You are not allowed to view links. Register or Login üzerinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz :)
Telefonda da söylemiştim, hadi hayırlısı olsun kardeşim. Allah bol kazanç hayırlı müşteriler nasip etsin.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Alfadanadam

Özgeçmiş'ten gurur duydum :)

master

You are not allowed to view links. Register or Login teşekkürler :)

You are not allowed to view links. Register or Login Amin cümlemize :)

You are not allowed to view links. Register or Login çok sağolasın abi, gençlik dönemimden bu yana sizlerle bir yere geldik :) Şu aralar pek görüşemediğim neanderthal Tufan Abi'yi bol bol rahatsız etmişliğim vardır mesela yol danışırken :)
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

ozoozo

@master CV ateş ediyor abi :) maşallah.  Bol kazançlar , hayırlı uğurlu olsun.

OZO..!!!

master

You are not allowed to view links. Register or Login Özdemircim çok sağolasın, gözümsün :)
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Tolga033

Adalı35

Tek tek yazmak bu konuda olmuyor yeni Katılan arkadaşlar cümleten hoş geldiniz

Peki uyarı için teşekkürler

Kurzuk

Önder tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Tüm tecrübelerin ve aldığın eğitimlerle birlikte büyük bir markada kazandığın saha ve pazar deneyimin eminim güncel yaklaşımlar ve yeni yöntemlerle birlikte ülkemizdeki firmaların ufkunu açacak ve onlara yol gösterecek ipuçlarına dönüşecektir.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

erdem1904

Tebrikler Önder, bol kazanç ve başarılar :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

master

You are not allowed to view links. Register or Login Burak abi çok teşekkürler :) Kotler ve Keller bu konuda ne demiş bi bakalım :)

You are not allowed to view links. Register or Login Erdem abi çok sağolasın, cümlemize :)
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Kurzuk

You are not allowed to view links. Register or Login Burak abi çok teşekkürler :) Kotler ve Keller bu konuda ne demiş bi bakalım :)

You are not allowed to view links. Register or Login Erdem abi çok sağolasın, cümlemize :)

Ya şimdi Kotler ve Keller (Pazarlama ve marka konularında en bilinen teorisyenlerden ikisi) bu konularda çok şey söylemişler. Kitaplarımda, tezlerimde de yazdım  >:D
Amaa, işletme ve pazarlama teorilerinin geliştirilmesinden yüzyıllarca önce, bizde, yani ticaretin daha milattan önce başladığı bu topraklarda neler denmiş o da çok önemli.

Yeni işe başlayana: "Allah malına/hizmetine satı pazarı versin", "Hayırlı pazar bulasın", "İyi mal kendini sattırır.",

İşini iyi yapma hakkında: "Senin malın hayır etmezse alana, bir daha zor yatarsın yatağa",

Müşteri odaklılık ve empati  :) "müşterinin yediği yemekten yemeden, oturduğu koltukta oturmadan ona birşey üretemezsin, satamazsın"

Bir son söz daha "Ürünlerin değil müşterilerin geri döndüğü işler başarılı olmuş demektir."

Şimdi Keller de Kotler de bunları 1960'larda söylemeye başladılar ama bizler, atalarımız bunları 3000 yıldır uyguluyoruz.

O yüzden hepimizin genlerinde var :))
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

fevkalbeser12

Baktım siyah arabayla başa çıkılmıyor. Bende oto yıkama açayım dedim:) Şaka bir yana ne zamandır aklımda olan bi ek işti. Arkadaşımla beraber oto yıkama dükkanı açtık.  Çok yeni bi firmayız açılalı 3 hafta falan oldu. Allah'a şükür işler beklediğimizden iyi gidiyor şimdilik. Yolu düşen herkesi bekleriz. Bu da broşürümüz [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Adalı35

Hayirli olsun Kemal. Allah bol kazanç versin. Yeni arabayı getireyim artık sana :)

ByCruise

Manavgat/Antalya, 5 yıldızlı bir otelde insan kaynakları yöneticisiyim.  :alfisti:

fevkalbeser12

Hayirli olsun Kemal. Allah bol kazanç versin. Yeni arabayı getireyim artık sana :)
Çok sağolasın. Artık alfaları bekliyoruz mekana. Candoğan'dan devraldığımız bayrağı devam ettireceğiz inşallah:)
                         jeremy clarkson

rain man

Hayırlı olsun, bol kazançlar. Yolumuz izmire düşerse yolun tozunu attırırız artık.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009