Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

11 MiTo QV (ealprsln)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ealprsln

Teşekkür ederim beyler. Gönül ister downpipe+krom düz boru+ freeflow  -  BMC CDA ister+ Magneti modül ister ; daha neler neler ister. You are not allowed to view links. Register or Login  bi aralar lastik yanağını boyamayı düşünüyordun, siyah araçta gayet güzel duruyormuş canlı canlı gördüm gayet güzel duruyor. Ama senin arabanın ağırlığını bozar mı bilmiyorum. İstersen akşama çekip paylaşabilirim.

You are not allowed to view links. Register or Login abi sahibinin gerginliği araca geçmiş  zannedersem.

You are not allowed to view links. Register or Login seninkinin yanında benimki cücük kalır.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

ealprsln

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadan çok tatlı Durmuş maşallah  :nazar:

Teşekkür ederim, downpipe komple egzozdan sonra seninkinin sesi de çok güzel oldu. Gidişi nasıl fark edilir bir rahatlama sağladımı üst devirlerde.

wolkanku

Teşekkür ederim beyler. Gönül ister downpipe+krom düz boru+ freeflow  -  BMC CDA ister+ Magneti modül ister ; daha neler neler ister. You are not allowed to view links. Register or Login  bi aralar lastik yanağını boyamayı düşünüyordun, siyah araçta gayet güzel duruyormuş canlı canlı gördüm gayet güzel duruyor. Ama senin arabanın ağırlığını bozar mı bilmiyorum. İstersen akşama çekip paylaşabilirim.

You are not allowed to view links. Register or Login abi sahibinin gerginliği araca geçmiş  zannedersem.

You are not allowed to view links. Register or Login seninkinin yanında benimki cücük kalır.

valla sevinirim.
ben bir türlü boyayamadım. daha doğrusu arabayı hep hızlıca yıkayıp çıkmam gerekiyordu.
benim lastiğin üstünde kat kat parlatıcı olduğu için önce onları söküp, iyice durulayıp kurulayıp, üstüne uygulama yapmam lazım..kısaca 1-2 saat zaman lazım sırf o iş için..
güzelse yaparım ama :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ealprsln

valla sevinirim.
ben bir türlü boyayamadım. daha doğrusu arabayı hep hızlıca yıkayıp çıkmam gerekiyordu.
benim lastiğin üstünde kat kat parlatıcı olduğu için önce onları söküp, iyice durulayıp kurulayıp, üstüne uygulama yapmam lazım..kısaca 1-2 saat zaman lazım sırf o iş için..

Abi pazar günü lastik kalemi adı altında satılan ürünler ile bu işi arkadaşın PZERO larına yaptık, pazartesi işe gittiğinde lastikte hiçbirşey kalmamıştı  :)) birkaç saatlik uğraş boşuna gitti anlıyacağın. Pazartesi günü "industrial waterproof marker" adı altında satılan bir ürün ile yaptık çok daha dayanıklı ama lastik dönüp yazı olan alana yük bindikçe hafif çatlamalar oluyor; kısacası onda da haftada bir üstünden geçmek gerek.

Ben bu işin aslı astarı nedir diye araştırdığımda bu uygulamanın hakkını veren kalıcı olan tek birşey var abi o da; asfalt çizgi boyası diye geçiyor. Bu işi hakkı ile yapanlar karayollarının şeritleri çektikleri boyayı bir yerden edinip onun ile yapıyorlar ve  birçok forumda gerçekten kalıcı olduğunu belirtmişler. Ben Eskişehirde TCK'da bir tanıdık bulamadığımdan boyayıyı da edinemiyorum, internette satılanların hakkında da hiçbir fikrim yok. Tanıdığın yada edinebileceğin biryer var ise 50-100 ml arası birşey 4 lastik için gayet yeterli oluyormuş.

ozoozo

Arkadan çok tatlı görünüyor maşallah :) normal mito ya göre daha bir basık daha bir koca popolu görünmüş :nazar: :nazar:

Dün Oğuz ile yemek yerken rocco yada benzettik :p

Kazasız belasız inşallah.

OZO..!!!

OğuzCanAlantor

Arkadan çok tatlı Durmuş maşallah  :nazar:

Teşekkür ederim, downpipe komple egzozdan sonra seninkinin sesi de çok güzel oldu. Gidişi nasıl fark edilir bir rahatlama sağladımı üst devirlerde.

Yazılımdan sonra downpipe yaptırıp aradan birkaç haftasonra düzboru yaptırdım . Downpipe yapıldığında gerçekten hissedilir bir Fark oluştu , düzboruda üst devirlerde daha hissedilir yaptı . Downpipe bence kesinlikle yapılmalı ama düz boru biraz kişiye kalmış durum diye düşünüyorum . Ses olarak bu sistem qv de daha tatlı bir ses veriyor :)

wolkanku

valla sevinirim.

Abi pazar günü lastik kalemi adı altında satılan ürünler ile bu işi arkadaşın PZERO larına yaptık, pazartesi işe gittiğinde lastikte hiçbirşey kalmamıştı  :)) birkaç saatlik uğraş boşuna gitti anlıyacağın. Pazartesi günü "industrial waterproof marker" adı altında satılan bir ürün ile yaptık çok daha dayanıklı ama lastik dönüp yazı olan alana yük bindikçe hafif çatlamalar oluyor; kısacası onda da haftada bir üstünden geçmek gerek.

Ben bu işin aslı astarı nedir diye araştırdığımda bu uygulamanın hakkını veren kalıcı olan tek birşey var abi o da; asfalt çizgi boyası diye geçiyor. Bu işi hakkı ile yapanlar karayollarının şeritleri çektikleri boyayı bir yerden edinip onun ile yapıyorlar ve  birçok forumda gerçekten kalıcı olduğunu belirtmişler. Ben Eskişehirde TCK'da bir tanıdık bulamadığımdan boyayıyı da edinemiyorum, internette satılanların hakkında da hiçbir fikrim yok. Tanıdığın yada edinebileceğin biryer var ise 50-100 ml arası birşey 4 lastik için gayet yeterli oluyormuş.
işte acaba biraz lastik parlatıcı kalmış olabilir mi lastiklerde? o yüzden tam tutunamamış olabilir diye düşünüyorum.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ealprsln

You are not allowed to view links. Register or Login sana sadece fikir vermesi adına. Siyah araçta oldukça güzel gözüküyor. Goodyear yazı karakterlerini ve yanaktaki yerleşimini bilmediğim için senin lastiklerinde nasıl olur tahmin edemiyorum.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login sana sadece fikir vermesi adına. Siyah araçta oldukça güzel gözüküyor. Goodyear yazı karakterlerini ve yanaktaki yerleşimini bilmediğim için senin lastiklerinde nasıl olur tahmin edemiyorum.

gayet güzel olmuş bence.
uzaktan da çekimi varsa müthiş fikir verir :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ealprsln

Bugün, yarın çekerim Volkan, buradan paylaşırım.

orhantrman

Siyah 'ın duruşu, ağırlığı bi başka ya keyifli sürüşler Allah kaza bela vermesin  :nazar:

ealprsln

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Biraz kirli olsakta idare eder

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ealprsln

Siyah 'ın duruşu, ağırlığı bi başka ya keyifli sürüşler Allah kaza bela vermesin  :nazar:

Çok teşekkürler, size de kaza bela vermesin.

LUCI0

Kesinlikle siyah bir çok araç için en güzel renk.Ancak bakımı çok zor :( Aracı yıkıyorsunuz daha kurularken tozlanıyor :) Kazasız sürüşler...

wolkanku

yaylı ve gunmetal jantlı mito çok iyi duruyor. normal mito duruşu ile alakası yok :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ealprsln

Kesinlikle siyah bir çok araç için en güzel renk.Ancak bakımı çok zor :( Aracı yıkıyorsunuz daha kurularken tozlanıyor :) Kazasız sürüşler...

Aynen öyle. Makam araçlarının neden siyah olduğu belli, oldukça güzel duruyor ama saat başı temizliycek birisinin olması lazım  :D  Bagajı kurulamaya başladığınızda kaput tozlanmış oluyor.

ealprsln

yaylı ve gunmetal jantlı mito çok iyi duruyor. normal mito duruşu ile alakası yok :)

Teşekkür ederim You are not allowed to view links. Register or Login . Gel senin dünyalar güzelini de aynı kombinasyona getirelim. Sadece BBS'leri gunmetal yapsan dahi efsane olacak eminim. Hele ki dün paylaştığın M3 üzerindeki BBS'ler olsa, onlar nedir abi nasıl bir güzelliktir.

wolkanku

Teşekkür ederim You are not allowed to view links. Register or Login . Gel senin dünyalar güzelini de aynı kombinasyona getirelim. Sadece BBS'leri gunmetal yapsan dahi efsane olacak eminim. Hele ki dün paylaştığın M3 üzerindeki BBS'ler olsa, onlar nedir abi nasıl bir güzelliktir.

pazartesi günü (18'i) izinli olacağım, o esnada arabayı bırakayım da jantlar boyansın diye düşünüyorum aslında ama araba bırakma olayını gerçekten sevmiyorum, çok tedirgin oluyorum. kapısına kapı açacaklar, bir yere tıklayacklar, başka bir müşteri gelip aa boyası ne parlak diyip parmağıyla boyanın üzerinde gezinecek vs... bilemiyorum belki pazartesi bırakıp boyatırım.

bbs fi 5x112 19" kovalıyorum sahibindende. 2.ele düşerse alacağım. sıfırı gereksiz pahalı 2500..o fiyata çıktıktan sonra biraz daha koyar Ti jant alırım :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ealprsln

Abi senin zevkin iyi zaten bu konularda FI bulursan ne alâ çok yakışacağına eminim. Ama mevcutları boyatsan da çok güzel olacak hertürlü. İzin gününde başında durup günü orada harcamak zor gerçekten ben de istemezdim. Ama için o şekilde rahat edecekse başında durmak en iyisi.

ealprsln

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Montaj yapilali yaklasik 3 hafta oluyor. Modeli SONY-XAV602BT.  Ben gayet başarılı buldum,

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hderin4069

cok ıyı olmus  kaca mal oldu
147 mk2
Sari Mito
Mito QV
Giulietta

Alfadanadam

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Bu aralar benimkini sökmem gerekiyor. Bluetooth ile görüşme kalitesini arttırmak için orjinal bluetooth harici mikrofon aldım ve teybin arkasına takmam gerekiyor. Dış kaplamayı bir iki kastırdım ama pek çıkacak gibi görünmüyor. Teyp adaptörünün arkasının bir fotosu var mı? Yada sökmeniz gerekse nasıl sökülebilir teyp ve dışındaki çerçeve?

Tolga033

Güzel olmuş,hayırlı olsun. :yukari-ok:

ealprsln

cok ıyı olmus  kaca mal oldu

Hasan Bey,

Sorularınız için PM attım.

ealprsln

Güzel olmuş,hayırlı olsun. :yukari-ok: