Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 99 156 2.0

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nanotechmilas

Şu farları bi değiştiremedik :) Şimdiden Hayırlı olsun umarım yeniden bir alfada görüsüz sizi...

shadycome

Henüz satılmadı da kısmet Bakalım satılırsa ins yine alfaya bineriz. Bu farlar pek aydınlatmıyor genelde hep sisleri ile beraber geziyorum :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

nanotechmilas

Manisan bir 156 mk1 müsterimede mercek montajı yapmıştım fiyat konuşurken bu farlardan gösterdi 750 lira 850 liraya bu var bunu alayım diye... bende hep savunurum bunların mercekli cin malı bu farı almayın diye ama alınırsada yapılacak tekşey var mercekleri değişmeli, depo sonar veya birkaç marka var bu şekilde far üreten neden kaliteli mercek alıp takmıyorlar anlamıyorum...

tolga_ozhan

depo, tyc neyi kaliteli üretiyor ki kullanacağı merceği kaliteli seçsin. Tek üretim prensipleri en uygun fiyata mal edip ucuz satmak. Yoksa 100 küsür TL'ye far mı olur. Arada ithalatçı kazanıyor, toptancı kazanıyor, yedek parça satan kazanıyor ama son kullanıcı fiyatı 200 TL bile olmuyor.
Ucuz et ve yahni ilişkisinin güzel bir örneğidir.

shadycome

Araç satılmıştır.Konu kilitlenebilir.

Gouki