Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

depeche101

Sıfırı 110k € .
18 ay beklemek istemiyorsanız 2. eli 130k €  :rock:

You are not allowed to view links. Register or Login

Incablue

Mk1 147 25K tl den efsaneler arasına katılıyor... :rock:

OğuzCanAlantor

Sıfırı 110k € .
18 ay beklemek istemiyorsanız 2. eli 130k €  :rock:

Yıllarca ilanda bekler :) dünde muhabbetini yapmıştık .

You are not allowed to view links. Register or Login  100 bin teklif ediyorum ?

Erdinc küflü

Belli olmaz Oguz 4-5 aracı olan arkadaşlarım var , sonuçta TEK!!  110 veren 125 binide verip kolleksıyonda dursun  diye alıcı cıkakabilir ...Yada,
Alıp pembeye kaplatıp hediye edeceklerde olabilir ,
Sahibi tok  Yazmış alan alır gibi ,!!!

Rotweiler

Bugün 3.2 nin sahibi koymuş ilana.
Üzerine de 20bin TL eklemiş.
Allah sabır ihsan eylesin.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

hi_cazz

Bugün 3.2 nin sahibi koymuş ilana.
Üzerine de 20bin TL eklemiş.
Allah sabır ihsan eylesin.

Satar beklesin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

rain man

Hem 159 q4 hem de brera q4 ben aracımı alırken bu kadar pahalı değillerdi. Herkes kendi aracına istediği fiyatı biçmekte özgür ama direk bir aracı alıp bir hafta sonra 10 bin 20 bin hatta daha fazla koyarak ilana koymak ne derece etik..
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

agucba

Valla kimlerin hangi arabaları hangi fiyatlara sattığını gördükten sonra...
Ayrıca eğer farklı aksesuarları ve ilaveleri varsa 110.000 €'dan fazladır belki.
Sahibinin halinin iyi olduğu aşikar. Satmak için acelesi olmayacaktır muhtemelen. O yüzden istediği fiyatta diretecektir. Kaldı ki belli bir kesmin fiyat ve satışlara bakış açısı tamamen farklı oluyor. Bunu da kiracısı olduğumuz eski ofisimizin sahibi ve yeni ofisimizin bulunduğu rezidansın hem toprak sahibi hem de site yöneticisi ile yaptığımız uzun sohbetlerden sonra anladım. Ayrıca daha önce bulunduğum farklı ortamlardaki izlenimlerimin de bu fikrin oluşmasına erken oldu.

///////////////

Incablue

Gördükçe 30.000 TL den ilan veresim geliyor.

DcD-Semih

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama birisi kurtarsın şu aleti şu adamdan.

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

ES53

Siz boyle soyleyince ilani acarken bende ya apaci isine cevrilmis ya da bitik bi arac bekliyodum ama oyle gozukmuyor

DcD-Semih

Siz boyle soyleyince ilani acarken bende ya apaci isine cevrilmis ya da bitik bi arac bekliyodum ama oyle gozukmuyor

İlan başlığı ve açıklamasını geçtim o jantlar benim için yeterli. :kahve:
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

ES53

İlan başlığı ve açıklamasını geçtim o jantlar benim için yeterli. :kahve:

İlan verip aciklama yazmaya usenenlere bende uyuz oluyorum :) Jantlar giu janti galiba fena da durmuyo

ByCruise

bekar olsam çoktan almıştım ya neyse, avradı boşayamam şuan :duvar:

Gouki

Ben görmüştüm bu Gt'yi Alanya Gürses'te. Arkadan iyi bir kazası vardı öncesinde sanırım 5-6 parça boya-değişenli. Jantları replika şirokko jantı. Şimdiki sahibi 3. vitesine aşık olduğu için almıştı diye hatırlıyorum :lol:

Orhanga

Bu aracin tek seferde 16.000 tl küsür kazasi vardi aynen Gouki'nin dedigi gibi Alanya gurseste satilikti fiyat 46.000 tl'ydi ama adamlar son 42.000 tl'ye birakabileceklerini telefonda soylemislerdi

erdem1904

Karıştırmıyorsunuz değil mi? Bu araç öncesinde Mersin'de satılıktı... Arkadan kazalı olan ve kazalı olarak da bir dönem satılmaya çalışılan araç geçtiğimiz aylarda sahibi tarafından kazalı aldım ve topladım diyerek, kazalı resmi paylaşılarak satılıktaydı ve orijinal Q2 jantlıydı diye hatırlıyorum.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ozoozo

bekar olsam çoktan almıştım ya neyse, avradı boşayamam şuan :duvar:

Hahahaha kahkaha attım  :lol:

max-ime

159'umuzu an itibariyle sattık, alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun.

Konu kilit.

ES53

Konu kilit.

Ucuza bile gitmis bence,cok guzel arac.Hayirli olsun alana da satana da

max-ime

Konu kilit.

Ucuza bile gitmis bence,cok guzel arac.Hayirli olsun alana da satana da

Teşekkür ederim, alan arkadaş da çok düzgün birisiymiş, hayrını görsün inşallah.

Kurzuk

Karıştırmıyorsunuz değil mi? Bu araç öncesinde Mersin'de satılıktı... Arkadan kazalı olan ve kazalı olarak da bir dönem satılmaya çalışılan araç geçtiğimiz aylarda sahibi tarafından kazalı aldım ve topladım diyerek, kazalı resmi paylaşılarak satılıktaydı ve orijinal Q2 jantlıydı diye hatırlıyorum.

Yaklaşık bir yıldır GT ve özellikle de Q2 gündemimde olduğundan her arabayı her ilanı görmüşümdür sanıyorum. Ben dediğiniz gibi bir Q2 hayırlayamadım. Kırmızı arkadan kazası olan ve yapılan bir GT var sahibi de foruma üye ama araba Q2 değil. Mersinde de bir kırmızı GT var o da hala satılık ve o da Q2 değil. Bu araba 2014 Kasım ayında ve 2015 Ocak ayında aynı sahibinden ve Antalya'dan ilana girip çıkıyor bu üçüncü girişi.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

Kurzuk

Sevgili You are not allowed to view links. Register or Login geçmiş olsun kardemiş. Bir süredir giremiyordum foruma, yeni gördüm, neyse ki ucuz atlatmışsın... Aman dikkat.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

erdem1904

Yaklaşık bir yıldır GT ve özellikle de Q2 gündemimde olduğundan her arabayı her ilanı görmüşümdür sanıyorum. Ben dediğiniz gibi bir Q2 hayırlayamadım. Kırmızı arkadan kazası olan ve yapılan bir GT var sahibi de foruma üye ama araba Q2 değil. Mersinde de bir kırmızı GT var o da hala satılık ve o da Q2 değil. Bu araba 2014 Kasım ayında ve 2015 Ocak ayında aynı sahibinden ve Antalya'dan ilana girip çıkıyor bu üçüncü girişi.

Bu arabayı yanlış hatırlıyor olabilirim... Diğer kırmızı kazalı Q2 de hayal ürünüm ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Kurzuk

Bu arabayı yanlış hatırlıyor olabilirim... Diğer kırmızı kazalı Q2 de hayal ürünüm ;)

Dediğim gibi benim hatırlayabildiklerim bunlar. Faydası olur diye söyledim. Öyle bir kazalı kırmızı Q2 hatırlamıyorum.
2008 MY GT Q2