Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Hangi Motor Yağı?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfun

You are not allowed to view links. Register or Login
aracınızın motoru ne? ts ,tb ,v6 .hangisi?
99, 20, ts. 166.

halil

motor yağı   10w60   selenia racing

sanzıman ve dferansiyel yağı tutela 75w85

fren sistemi için tutela top 4

dreksiyon için tutela transmission gı/a

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

tayfun

motor yağı   10w60   selenia racing

sanzıman ve dferansiyel yağı tutela 75w85

fren sistemi için tutela top 4

dreksiyon için tutela transmission gı/a

Teşekkür ederim ilginiz  için.

pallas00

Lukoil 10/40 ı denedinizmi hiç.aracım 2bin km sonra 1 lt yağ yaktırdı.normalmidir acaba?

ali kaynak

ciddi yağ eksiltme yoksa gereksiz atraksiyon bence mobilin 10-60 yağı,performans kullanım için düşünüyosanızda 10-60 ı mobil değilde castrol,valvoline shell in racing 10-60 yağını kullanın derim.
yag eksiltme durumu fazla yok bi yerde valvoline buldum 156 2.0ts a uygun olursa  onu alayım 5lt satılıyor fiyatı de mobilden %50 daha uygun hafta sonu değiştiricem teşekür ederim
Lancia delta III

milano 75

valvoline şu an jen-oil satıyo tr de,10-60 ı 5 lt ,yanılmıyosam 100 civarıydı ben aldığımda
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

110 tl şu an sitesinde,aynı sitede mobil 10-60 4 lt de 110 tl

ali kaynak

valvoline şu an jen-oil satıyo tr de,10-60 ı 5 lt ,yanılmıyosam 100 civarıydı ben aldığımda
bugün yerinden aldım 5litre ve 100tl teşekkürler
Lancia delta III

milano 75

bende bi maxlife 10-40 siparişi geçip hazırlıyım yağı,rodaj sonrası değişcek,dursun hazırda

Alfadanadam

Ben QV için n11'den MOTUL 5-40 X-Clean aldım. 5'lik ambalajda. 135 liraya maloldu kargo dahil.

Gouki

Ben QV için n11'den MOTUL 5-40 X-Clean aldım. 5'lik ambalajda. 135 liraya maloldu kargo dahil.

Abilerin kralı sayesinde ben de aldım.

ar.159

Orijinalliğinde sıkıntı yoksa bende bu sefer motul denmek istiyorum yada volvaline

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Alfadanadam

Hatta pardon 122 liraya maloldu. Aldığımız kişi yetkili satıcı motul'un.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

aurora

Selenia Racing 10w60 hakkında düşünceleriniz.

halil

10w60 selenia racing fabrika tarafından sportif kullanımlar için tavsiye edilen bir yağdır.özellikle ts motorlarda.

DcD-Semih

Hiç şaşmadan 3 Alfamda da Selenia Gold 10w40 tam sentetik yağ kullandım. En sonunda yağ tüketimi hakkında bir veri elde edebildim.

Beyaz 156 da rektefiye göreli 15.000km oldu, 10k kilometrede 600 gr tüketti, kalan 5k kilometrede çok çok daha agresif kullandım hatta çok uzun soluklu koşturmasamda 2 defa piste girdim. 5k da da 450gr tüketti. 50gr eksildiği anda tamamlıyorum :) Bakalım henüz hiç rektefiye görmemiş Sele de aynı yağ ile durum ne olucak.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

misket

yağ değişim zamanı yaklaşıyor, halihazırda cast.magnetic 10-40 kullanıyorum aşağıdaki alternatif olarak alınır mı

1.6 ts 156 için.

K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

halil

yağ değişim zamanı yaklaşıyor, halihazırda cast.magnetic 10-40 kullanıyorum aşağıdaki alternatif olarak alınır mı

1.6 ts 156 için.

bu yağ için castrol magnatec yağdan vazgezilmez bence .bu yağın avrupada extra modeli varmış sm-sn sınıfında.bulabilirseniz onu alın

Erdinc küflü

Castrol :edge 10/60  tavsiye ediyor :ok

a-y-k-u-t

147 için en iyi motor yağı hangisi fiyatına bakmadan tak alıcam :D iyi olsun yeterki  :D
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

Incablue

147 için en iyi motor yağı hangisi fiyatına bakmadan tak alıcam :D iyi olsun yeterki  :D

Castrol magnatec 10w-40 kullanıyorum. Filtreler ile birlikte değişimine 230 tl vermiştim.

universeee

Araban 100k km üzerindeyse valvoline 10w-40 tavsiyemdir. Yağ eksiltmeyi azalttığını bizzat tecrübe ettim. Konunun önceki sayfalarında biraz araştırırsan bulabilirsin.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

blueoyester

Araban 100k km üzerindeyse valvoline 10w-40 tavsiyemdir. Yağ eksiltmeyi azalttığını bizzat tecrübe ettim. Konunun önceki sayfalarında biraz araştırırsan bulabilirsin.

merhaba yağ değişimi yaklaştı valvoline kullanacağım ama sitedeki 4lt maxlife yağın kutusunda dizel  yazıyor. 1lt  ise bişey yazmıyor satıcıyıda aradım kullanabilirsiniz sorun olmaz dedi.acaba sizin aldığınız yağda da kutuda dizelmi yazıyor. kafam karıştı
you are my desire alfa romeo
[url="http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg"]http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg[/url]

antihero

Mobil 10-60 tan Mobil 5-50 ye geçiş yaptım. Bakalım nasıl olacak?
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

universeee

merhaba yağ değişimi yaklaştı valvoline kullanacağım ama sitedeki 4lt maxlife yağın kutusunda dizel  yazıyor. 1lt  ise bişey yazmıyor satıcıyıda aradım kullanabilirsiniz sorun olmaz dedi.acaba sizin aldığınız yağda da kutuda dizelmi yazıyor. kafam karıştı

Ben alırken fotoğrafta ne vardı hiç hatırlamıyorum ama bana teslim ettiklerini You are not allowed to view links. Register or Login linkine basıp 339 numaralı mesaja bakarsanız görebilirsiniz. Dizel falan yazmıyor üstünde.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...