Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login



MiTo (34MIT0 5)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga033

Fatih,Mito'nun 270 Litrecik bagajına çözüm bulmuş.  :D

Fatihob

Ilk defa 3 kisi binmek durumunda kaldik. Kardesim bagajdan girdi, sanki Palio Van'a biner gibi :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

..

KUY65

Dışardan görenlerin yaşadığı şoku izlemeye para veririm  :D
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Gouki

Ahah bir tabure verseydin panpa.

ealprsln

THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Fatihob

Ahaha tabure isi aklima gelmedi, van arac kulturunu yeni yeni ogreniyorum :)
Disaridan goren olmadi diye umuyorum :D

Ona kotu davranip, kapali kasa arac muanelisi yaptigin icin uzuldum ve h.sonu GTA ile bulusturdum.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]




HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

..

Tolga033

Vay arkadaş. GTA mi o .

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatihob

Aynen Tolga Gta, eskiden Fer plaka olan. Sanayide onu her gorusumde senin o ydisindan koydugun fotolari yasiyorum.

4 gun falan oldu istisnasiz kullandim MiToyu, kafam sisti, belim agridi. Eskiden sikilirsin egsozdan dediklerinde guluyordum, hayatta diyordum. Haklilarmis :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

..

Tolga033

O jantlari gorunce benim de aklima o gelmisti.

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


OğuzCanAlantor

#909
Mitodan ses yok mu özledik  :D You are not allowed to view links. Register or Login

Fatihob

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login by You are not allowed to view links. Register or Login, on Flickr

En son Temmuzda koyduğum foto zamanı kullandım. Silindirin 1 veya 2 tanesinde ateşleme yok, sanayiye götüremiyorum falan derken 3 aydan fazla zaman geçti otoparkta yatıyor. 2 hafta içinde falan halledicem, niyetliyim. Özledim çünkü.

Şu aralar DS2500 fren balatası bakınıyorum. Bu haftaiçi siparişimi vericem gibi. En iyi fiyatı yine Polonya sitelerinden buluyorum ama onlarda eşşeğe cevap verir gibi yazıyorlar beni deli ediyorlar. Fransız sitelerine yoğunlaştım şimdi, oralardan bakınıyorum :)
4 Pot Brembolar için Ferodo DS2500 kodu: FCP 1667H
İleride belki birisine lazım olur. Uyumlu araç listesi falan bu linkte.
You are not allowed to view links. Register or Login
..

OğuzCanAlantor

Geri Dönüşü bekliyorum  :)

Kaputtaki sticker  :rock: :nazar:

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login
Geri Dönüşü bekliyorum  :)

Kaputtaki sticker  :rock: :nazar:
aynen öyle, " cızzzzz " olmuş :D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic


"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Fatihob

Çarşamba günü Yılmaz ve Zeki usta bonus olarakta Sercan ile bizim otoparktaydık. Yeni bobbin taktık, buji yerlerini değiştirdik ama sonuç alamayınca aracı sanayiye götürmem gerektiği kararına vardı veeeeee bugün tekrardan çekici üstünde sanayi yollarına düştüm 8)

4 aydan sonra ilk defa haraket ettirdim. Debriyajın kavrama noktasını, direksiyonun yumuşaklığını bile unutmuşum.

Gelen çekici abi, " Senin araba Alfa mı? Bunu kimse yapamaz tepkisi verdi " Alfa zor araba sonuçta, oda haklı. Neyse yükledik, gittik.

You are not allowed to view links. Register or Login

Kapalı otoparktan çıkarmak ve çekiciye bindirmek zor oldu aracı, ben 1 silindirde sorun var sanıyordum meğerse 2 silindirdeymiş.

Sanayiye vardırktan sonra tipik Cumartesi goygoyu yaptık Oğuzla. Akşam saat 5 gibi Yılmaz abi kompresyon testi yaptı. 1. silindirde kompresyon yok. 3 var-yok arası :)
Sıkıntı büyük bu sefer. P.Tesi tekrardan motor indiriyoruz. Bakalım sorunun kaynağı neden kaynaklanıyor.
MiTo'nun motorunu bir sorun olupta indireceğimiz fiktrik hiç aklıma gelmemişti. Moralim bir iyi, bir kotü, kafam karman çorman. Bi 1.4 Tjet'te stroker yapan var mı diye bakıyorum, bi sahibinden.comda Mini GP R53 ilanlarına. Halbuki Ferodo DS2500 almak için çabalıyordum, forge dump valve bakıyordum. Nerden çıktı şimdi bu. Belkide trafikten çekerim bu bahane ile.

Eskileri karıştırırken 2012den eğlenceli video buldum.


Sanayideki günlerim her zaman eğlenceli :)



..

milano 75

geçmiş olsun fatih.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Gouki

Bu sefer gol olucak gibi panpa.

Alfadanadam

Fatihim trafikten çekmek niye o kısmını anlamadım.  Bezdirdiyse satarsın gider.  Özel bir ilişki mi var aranıza?

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login
Fatihim trafikten çekmek niye o kısmını anlamadım.  Bezdirdiyse satarsın gider.  Özel bir ilişki mi var aranıza?
+1

MİT 05 satışa çıkarsa satılır diye düşünüyorum  , trafikten çekmek yazık olur.

İlk müşterinde ben olabilirim Fatih  :D

Sercan Keklik

Stickerları söktügümü yazmayı unutmuşsun kanka :))
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Fatihob

Mehmet abi teşekkürler.

Özgüncüm olcak işallah.

Bülent abi, MiToyu seviyorum, trafikten çekip sadece pist odaklı bişimi yapsam diye düşünüyorum. Tabi trafikten çektikten sonra heryere çekici ile gitmem lazım. Kaçakta giderimde, olurda bir kaza yaparsam sonuçları çok sorun yaratır.

Oğuz, bir süre daha benimle MiTo :)

Sercan, benim stickerları söktün tamamda, Oğuz'unkileri neden söktün. kalıntılarını camdan temizleyene kadar kollarımız koptu :)

Yunanistanda Tjetlerle içli dışlı olmuş Fotis var. Tekrar onunla konuştum fikir aldım. Hiç bir şeyi ellemeyeceğim, yada sadece C&B dereceli egzantrik alıp devam edeceğim.
Zaten piston ve kol almak aşırı maliyetli olacak. Onları alırsam turboyu büyütmem lazım ki aldığıma değsin. Güç 300Hp gibi olursa inanılmaz lag ve debriyaj sorunu başlayacak. Ben piste çıkıp keyif almak istiyorum ve 300hp MiTo'nun kontrolü zor olacak benim için. O yüzden 250hp civarını stok motoriçi ile deneyeceğim. Yazılımı tekrardan Dr. Ecuya yaptıracağım için, onun dynodaki hedefim 230Hp üzerinde olmak. Şuan 210Hp çıkmıştı. Yani kısacası bütün sorunlarımı halledip ve C&B egzantrik alıp +20-30 hp kazanmaya çalışacağım.

Örnek alacağım liste RT250+ yazan: You are not allowed to view links. Register or Login
Listedekilerden 100 oktan benzin ve C&B dereceli eksik.
..

Fatihob

Motor açıldı. Subaplarım eğilmiş, üsteki tırnakları kırılmış falan filan. Sübap ve arkasındaki parçalar değişecek.
Tabi ben boş durmayıp, y.dışı siparişlerini veriyorum. Şubatta falan tekrar yazılıma giderim heralde.
..

ku2

Geçmiş olsun Fatih..!!!
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

The Schuey

Geçmiş olsun.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Fatihob

Teşekkürler :)

Facebook hatırlattı. 5 Yıl önce bugün

Stickerlerin ilk günü. Coilleri takmadan önceki son foto. 3 Aralıkta Coilleri takmıştık. Fotoda üzerinde 35mm Vogland yaylarım var.

..

ku2

Hey gidi günler hey..!
Bu jantları seviyorum :)) Tekrar söyliim :)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785