Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

169 olamazdı çünkü  16X tanımlaması orta üst sınıfı temsil ediyordu Alfa Romeo'da.
Giulia ise orta sınıf. :)

///////////////

saskuran

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SAS....

saskuran

You are not allowed to view links. Register or Login
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]sanki biraz hayal kirikliği ? .... arka stoplar fokus !

SAS....

SAS....

NeyzeN

Aracın arkası maserati grantursimo...
Olmuş mu? Evet olmuş.

Beklenti çok yüksekti beğenmeyen Superb e bile benzeten çıkabilir... Saygı duyarım ama diğer markalari da göz önüne alalım matruskaya döndü resmen :) 

Bu haliyle bile bu fotolarla bile giulia D segment in en yakışıklısı ilan edilebilir...

sbk0655

Valla orasi oyle burasi boyleyi birakalim , adamlar yapmis ben gayet begendim.Yarin veriyoruz 1 tane deseler istemem diyecek var mi ? 156 yada 159 ciktigi zamanda bir suru sey soylenmistir ama ikiside neler basardi biliyoruz.

ar.159

Benim için ön belirleyici olacak tabi birde içindeki kalite algısını çok merak ediyorum ne kadar kötü olursa olsun Alfanın scuettosu tel başına fark açmaya yetiyor o Yüzden ben kokpit tasarımını ve kalite algısını çok merak ediyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

chao

Bu arabanin sinifinin A4-3.20-C oldugunu dusunerek bakarsak daha mantikli olur. Bence hepsinden daha guzel, scudettoyu gorunce herkesin heyecani ve begenisi artacaktir. Kilit nokta ici bence, orada ne var ne yok acaba :)
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Tolga033

Valla orasi oyle burasi boyleyi birakalim , adamlar yapmis ben gayet begendim.Yarin veriyoruz 1 tane deseler istemem diyecek var mi ? 156 yada 159 ciktigi zamanda bir suru sey soylenmistir ama ikiside neler basardi biliyoruz.
Ben demem.

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rikizlerli

Arabayi bir butun olarak gormek degerlendirmek gerekir.  Ghibli nin kasasindan kotu birsey cikmasi mumkun degil.
Bmw' den daha guzel olacagini umuyorum. Arka cam bmw nin arka camindan daha kucuk ve yan camlari daha bombeli. Buda daha sportif durus veriyor arabaya.

Resul Ikizlerli/Giulietta

agucba

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

///////////////

rain man

Bugün gördüğüm bütün resimler fazlasıyla güzel benim için. Sizler söyleyene kadar eksisi olarak gördüğünüz şeyleri bile farkedemeyecek kadar beğendim tasarımı. Neye ne kadar benzerse benzesin yazısından farlarına stoplarına ön arka çizgisine kadar ben hayran kaldım. Vay arkadaş :) Şaka maka geliyor. Aşağı yukarı bi haftadır yeni araba alacak arkadaşları tutuyorum bekleyin gulia geliyor diyorum.

Kısmetse binmek isteyeceğim sedan olacak kendileri :) Haydi yarın olsun çabucak

edit: konudaki ziyaretçi sayısı merağımızın ciddiyetini gösteriyor olsa gerek :D
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

leonheart

Arka stoplar, yandan görünüş, yanyana çift çıkış egzozlar, spor difüzör, ince bagaj üstü spoiler, ön çamurluktaki spor hava boşlukları...Alfa Romeo ciddi anlamda sportif ruhunu Giulia üzerine üflemiş. Arka tasarımdaki agresiflik ön tasarımın merakını bende çok daha fazla arttırdı. Yarın arabanın tamamını görmek adına heyecanlıyım, bir o kadar da yolda giderken canlı görmek için sabırsızlanıyorum.
159 JTDM Distinctive

rikizlerli

Dizaynerların çizdiği hiçbir taslak yada fotoşop tahminleri tutturamadı.tabiki arka dizayn için söylüyorum.
Ön dizayn için henüz bilmiyoruz:))

Sent from my iPad using Tapatalk

Tolga033

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ar.159

Bence ön buna çok yakın

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

TurboBenzina

Kia optimaya benzer stoplara sahip. Ancak biran once o yukseklikte offsetli jantlardan kurtulmaz ise ankara taksilerine benzer giulia lar piyasada dolanacak :)

iNtEGrAL

Araba çok güzel fakat yandan bakınca hakikaten bir çok araca benzetilecektir... Özgünlük konusunda tamamını gördükten sonra fikirlerin değişeceğini düşünüyorum. (umuyorum, Bir alfa farkı olacaktır sonuçta... ) Ama bence bu kadar ertelenen bir araç için ilk izlenim olarak "beklentilerimi karşıladı" cümlesini tam  olarak söyleyemiyorum.
-= Alfa Romeo Giulietta =-
-67 TC 644 -

iceberg156

Arka gayet başarılı ve agresif olmuş.Bende beklentileri karşıladığı kanaatindeyim.Scudetto olan herhangi bir ön tasarımında kotu olamayacağını duşunuyorum. Beni de şu anda en çok meraklandıran iç tasarımı..

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

Sportivo

Yalnız her kim şu fotoğrafları sızdırdı ise işin büyüsünü kaçırdı bence, kaç aydır saklanıyorken lansmana 1 gün kala bence bu foto işi olmadı , 7 senedir bekleniyor pekala 1 gün daha beklenir. Şu iki titrek fotodan Alfistiye böyle eziyet mi çektirilir ya!!!

Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Tolga033

Yalnız her kim şu fotoğrafları sızdırdı ise işin büyüsünü kaçırdı bence, kaç aydır saklanıyorken lansmana 1 gün kala bence bu foto işi olmadı , 7 senedir bekleniyor pekala 1 gün daha beklenir. Şu iki titrek fotodan Alfistiye böyle eziyet mi çektirilir ya!!!

:yukari-ok: :alkis: :alkis:

Turkay33

169 olamazdı çünkü  16X tanımlaması orta üst sınıfı temsil ediyordu Alfa Romeo'da.
orası öylede :) 166 dan büyüktür bunun kasası , ha orta sınıf mı orta sınıf ..  aslında belirtmek istediğim ,,bu Guiletta , mito , gulia yerine ,, yine eskisi gibi 147 , 156 , 159 lu sayılar daha hoş olabilirdi belki ,,  :clover: sadece düşünce :) .. vardır bildikleri tabi
1994  33  1.5 ie / 2001 Başlangıç
2004 156 1.6 TS
2006 159 1.9 Jtdm
2005 156 2.0 Selespeed White
1998 156 1.6 TS
2003 156 1.6 TS
2000 156 2.4 JTD
2006 156 1.6 TS
2004 156 2.0 Selespeed
2001 156 1.9 JTD
1998 156 2.0 TS
2006 159 1.9 Jtdm
2000 156 2.0 TS
2006 147 1.6 TS
2001 156 2.0 TS

Tolga033

O değilde,bugüne kadar çok iyi sakladılar ,bilmem kaç tane fotoşop yapıldı ama tanıtımdan 1 gün önce çıplak bir halde casus fotoğraf çıktı.Nasıl izin verdiler ilginç veya ''hayır Giulia bu değil sadece heyecan olsun diye bunu koyduk,asıl Giulia yarın'' gibisinden bir şey demesinler.  :haydi: Şaka bir yana ama tanıtımdan bir gün önce böyle bir fotoyu nasıl çekebildiler,tuhaf.  :D

TurboBenzina

orası öylede :) 166 dan büyüktür bunun kasası , ha orta sınıf mı orta sınıf ..  aslında belirtmek istediğim ,,bu Guiletta , mito , gulia yerine ,, yine eskisi gibi 147 , 156 , 159 lu sayılar daha hoş olabilirdi belki ,,  :clover: sadece düşünce :) .. vardır bildikleri tabi

Kesinlikle katiliyorum rakamlar ve model devami bence cok spesifik bir durus sergilerdi :)

depeche101

Bu çizimlerin son renderlardan olduğu söyleniyor . Yine de koyalım  :yukari-ok:

canselmo

Valla efsane bence arka stoplar vs bence cok güzel bir araç olucak. Cok cok begendim .. Yalnz bu araç en güçlü versiyonu qv yani diğer 1.8 ler falan at kelebek  gibi lastikler jantlar inş kötü durmaz.
2.memleket  = İtalya