Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İşlerimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

Hayırlı olsun Tufan, umarım yeni işinde çok mutlu olursun. :)

Tufan

Çok teşekkürler arkadaşlar.

Bir yerden sonra insan huzur arıyor işinde, parayı filan da boşveriyor. Para illa ki kazanılır bir şekilde ama huzur her yerde yok. Kıymetini biliniz...

BARLAS

quote:

Çok teşekkürler arkadaşlar.

Bir yerden sonra insan huzur arıyor işinde, parayı filan da boşveriyor. Para illa ki kazanılır bir şekilde ama huzur her yerde yok. Kıymetini biliniz...

9 seneden sonra benzer söylemlerle iş değiştiren biri olarak söylediklerindeki derin anlamı anladım..

murat

Darısı başıma diyorum
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

agucba

Hayırlı olsun Tufan. Umarım yeni işinde tüm beklentilerin en kısa sürede gerçekleşir ve madem para pul önemli değil, bu yeni işinin şerefine bir Alfa Romeo 159 3.2 V6 24V JTS Q4 görürüz kapının önünde

///////////////

Tufan

quote:

Hayırlı olsun Tufan. Umarım yeni işinde tüm beklentilerin en kısa sürede gerçekleşir ve madem para pul önemli değil, bu yeni işinin şerefine bir Alfa Romeo 159 3.2 V6 24V JTS Q4 görürüz kapının önünde

Tam tersine bir yıl içinde arabayı satacağım sanırım:)

agucba

quote:

quote:

Tam tersine bir yıl içinde arabayı satacağım sanırım:)

Satıp 159 alacaksın yani :))

///////////////

n/a

hayırlı olsun tufan,

cuneyt

teksitlciyim. istanbulda aile şirketimizi yönetiyorum.
2000 den beri alfa kullanmama ragmen aranıza yeni katıldım. umarım herkes için hayırlı olur :)

n/a

profesyonel ses-ışık sistemleri satışı ve imalatı.

Alfadanadam

Aramıza hoşgeldiniz dostlar.

Cem

Aramıza yeni katılan tüm Alfistilere hoşgeldiniz diyoruz,aktif bir forum ümidiyle : )

n/a

merhabalar bende aranıza yeni katıldım
otomotiv sektöründe faliyet gösteren bir firmada otomobil elektroniği ve servis ekipmanları satış ,kurulum ve eğitimini veriyorum
şuan 145 1.7 kullanıyorum

krm

yaw bu kadar çok yıllarca nasıl çalışıyorsunuz ben 3 ayda sıkılıyorum, boğuluyorum, istifa ediyorum

sonunda avukatlığı bırakıp sanırım café falan açacağım

Cem

Yapma Kerem,daha 3 ay olmuş.YOlun başı bile değil bu süre.
Ben avukatlığa başlayalı 3 sene oldu yaklaşık. BEzdim ama pes etmedim daha:)

krm

quote:

Yapma Kerem,daha 3 ay olmuş.YOlun başı bile değil bu süre.
Ben avukatlığa başlayalı 3 sene oldu yaklaşık. BEzdim ama pes etmedim daha:)

yok abi bu memurlarla (bilhassa icra) bu iş gitmez valla.. yoksa iş zevkli ama dediğin gibi bezdiriyorlar :)

omeroguz

Tufan yeni işin hayırlı olsun, inşallah beklentilerine karşılık bulursun.

BARLAS

quote:

yaw bu kadar çok yıllarca nasıl çalışıyorsunuz ben 3 ayda sıkılıyorum, boğuluyorum, istifa ediyorum

Günümüz çalışanlarının tamamının hayali de bu değil mi zaten??

babi

quote:

quote:

Merak etmeyin 3 ay sonra ondanda sıkılırsınız insan psikolojisi
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

Tufan

quote:

quote:

aynen. benim idealim de ileride bir gün bir kitapçı açmak.

BARLAS

quote:

quote:

quote:

aynen. benim idealim de ileride bir gün bir kitapçı açmak.

Kitapçıya da cafeye de ortak olurum..

Daha sadece 33 yaşında olmama rağmen bu şehrin keşmekeşine, stresine, yaptığım işin stresine vs maksimum maksimum 10 sene daha dayanabilirim gibime geliyor ki o da bir miktar birikim yapmak için zorunlu olarak dayanmam gereken süre. Ama esas amacım, en iyimser 5 sene sonra, en kötümser 10 sene sonra pılımı pırtımı toplayıp, ev araba ne varsa nakte dönüp İzmir'e, Antalya'ya, Bodrum'a vs gidip hayatıma orda devam etmek..

master

Hepiniz hoşgeldiniz.

Tufan Abi yeni gördüm , hayırlı olsun yeni işin. Tesadüf , ailem de tam aynı tarihte , yanılmıyorsam 18 senedir çalıştığı yerden tayin olup yeni işe başlıyor :)

Çoğu kişinin idealleri ile kariyerleri çok alakasız oluyor maalesef , şanslı olup da istediği alanda çalışabilen çok az sanırım :) Benim imkanım olsa ralli pilotu veya DJ olmak isterdim :) Ya da en azından ekstrem sporlardan herhangi birisini iyi yapabilen , bunu iş haline getirebilmiş birisi olmak isterdim. Ama görünüşe göre sahip olabileceğim en sıradışı meslek insan kaynaklarıyla , satışla , pazarlamayla veya onlarla alakasız bir alan olan finansla ilgili bir iş olacak :) Bazı insanlar 50'li yaşlarına kadar hayatını oluşturup ondan sonra kendi hobilerine vakit ayırıyorlar ya , sanırım ben de öyle olacağım :)

Barlas Bey İzmir gerçekten muhteşem bir şehir , iş imkanları İstanbul'a oranla çok kısıtlı , ancak yaşamak için süper bir yer. İstanbul'un kalabalıktan , karmaşadan uzak küçük versiyonu diyebiliriz :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Tufan

Sağol Önder:)

Kendi adıma konuşayım, ben işimi seviyorum. Ama bir yerden sonra insan aynen dediğin gibi kendine ve hobilerine zaman ayırmak istiyor. ŞU tempo ile bunu yapmak olanaksız. O yüzden Barlas gibi, bir 10 yıl daha çalışayım, kenara 3-5 birşeyler atayım, sonra daha küçük bir şehre yerleşirim hayalimiz var.

Kimbilir belki de bankacı hayalidir bu Barlas, ne dersin?

krm

valla ben de hobilerini meslek haline getiren insanlara hayran oluyorum ama zannetmiyorum ki 50 yaşına kadar mesleğini icra edip daha sonra farklı bir alana yönebilmek kolay olsun.

n/a

Öncelikle herkese merhaba.
Bendeniz Bekir Şahintaş. Yaş 27, evliyim, çocuk yok henüz, Trabzonluyum:=)
Akdeniz Üniv.Turizm ve Otelcilik ve Anadolu Üniv.İşletme Bölümü mezunuyum.
10 yıldır faaliyette olan tekstil şirketimizin 6 yıldır tüm Muhasebe-Finans işlerini yürütüyordum. Fakat tekstildeki malum krizden dolayı 2006 sonu itibariyle tekstili işimizi maalesef sonlandırmak zorunda kaldık:=(((
Şimdi ise 20 yıllık baba mesleği olan, bildiğim fakat bugüne kadar fiilen uğraşmadığım Emlak Komisyonculuğu alanında çalışıyorum. İşyerimiz Merter'de buraya yolu düşen arkadaşlarımızı misafir etmek isterim.
2005,yeni kasa,kırmızı,tek kapı 147 sahibiydim.
Herkese sevgi ve saygılarımı sunarım.