Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Serkan ve '97 145 QV

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Dün Moda dan Fenere doğru inerken bir ara sokak da park halinde görür gibi oldum. Yine dün geç saatlerde Sahil den Maltepe ışıklarda görür gibi oldum . İkisinde de tereddütte kaldım ya sen ya Kerem diye ama , araba çok şık duruyordu. Güzel olmuş

agucba

Teşekkürler. Biraz tereddütlerim vardı ama hoşuma gitti.

Yavuz Abi, ikisi de bendim Bir arkadaşa sözüm vardı, sonra da eve bırakırken sahil yolundan gittim.

///////////////

Tufan

güle güle kullan serkan.
valla gaz vermek için değil ama, 16" jant olmayınca yayı pek göstermiyor sanki:)

BARLAS

Çok güzel olmuş Serkan, güle güle kullan..

alfistihrn

maaşallah. Güzel oturmuş. Hayılı olsun.

n/a

gerçekten hem ön hem arka çok çok güzel inmiş  gerçekten güzel gözüküyor,hayrlı olsun serkan iyi günlerde kullan..jant konusunda ise ,bence 16 'lara gerek yok çünkü bu jantlar 145 'e gerçekten çok güzel gidiyor şahsen ben çok yakıştırıyorum bu modeli.. :)

Sercan Keklik

wuw erken gelmiş :) hadi hayırlısı :D
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Jakomo

Serkanım; vallahi çok ii olmuş, acaip beğendim... Güle güle ii günler'de kullan....
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

n/a

harika olmuş..
ayrıca jantları kesinlikle DEĞİŞTİRMEYİN derim..
çnkü çok güzel ve orjinal jantlar bence..

hayrlı olsun :)

babi

Serkan bey yaylarla güzel olmuş güle güle kullanın,tek eksik film kalmış onunla dahada güzel duracağına eminim .
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

n/a

Hayırlı olsun serkan abi güle güle kullan...

n/a

Yaylar hayırlı olsun Serkan bunlarla beraber 17 jantlar tam süper olur kanımca

agucba

Teşekkürler Arkadaşlar. Yapılan işin hoşa gitmesi çok keyifli oluyor.

Hakan Bey, cam filmlerini değiştirmeyi de düşünüyorum. Onun da araştırmasını yaptım ve bir aksilik olmazsa önümüzdeki ay en açık tonundan olacak. Ayrıca bir de bütçeyi ayarlayabilirsem Xenon'da düşünüyorum ve ikisi aynı yerde olacak.

Bu arada sizlere bir şey danışmak istiyorum. Cam filmi yaptırırken arka yan camlar ve köşedeki camları orta tonda yaptırıp arka cam, ve ön kapı camlarını açık tonda yaptırırsam çok mu abes olur?

Edited by - agucba on 25/06/2007  13:06:52

///////////////

n/a

bence tonlar arasında çok fazla fark olmadığı sürece problem olmaz, gayet güzel gözükür..
Xenonda güzel olur, yalnız başka biryerden alsan bile mutlaka aracı bilen bir yere (servise) montajını yaptır ve özellikle ballastları korunaklı ve suyla fazla haşır neşir olmayacak biryerlere monte ettir abi..

Alfadanadam

Çok güzel olmuş dostum, güle güle kullan. Aman ha aracın limitlerini olur olmadık yerlerde denemeye kalkma :)
Jant olayı zevk işi, bence gayet şık bu hali ama sen bilirsin tabi :)

agucba

Limitlerde kullanmam zaten. Benim amacım abartıya kaçmadan, benim zevklerime hitap eden, göze hoş gelen bir Alfa'nın sahibi olmak.

O yüzden aldığım teyp en iyisi değil ama bana yetiyor. Sercan'dan aldığım anfi ve bas kutusu bana yetiyor. Aldığım Dunlop lastikler en iyileri değil ama benim kullanım amacıma yetiyor ve benim için önemli olan göze hoş gelen bir deseni var.
Aldığım yaylar da öyle. Alçak ve tatlı sert.
Jantları da değiştirmeyi düşünmüyorum. Türkiye'de bulunur mu bilmiyorum, ama 156'larda kullanılan ve 2000'den sonra üretilen 145 2.0 16V'lerde de olan 5 delikli 16" jantlardan olursa "belki" değiştirebilirim. Belki ama. Gerçi mevcut jantların şu anda tek eksiği parlaklığının azalmış olması. Onlar elden geçti mi üstüne tanımam. :))
Ayrıca Bülent, senin fikirlerin benim için önemli olduğundan özellikle jant konusunda onları değiştirmeyerek seni hayal kırıklığına uğratmayacağım. :)

Camlar için de baktığım yerde tonları benziyordu. Arka camların biraz koyu olmasını istememin nedeni, tümü orta tonda olursa polisle ilgili sorun çıkabilir ama sadece dört cam orta olup diğerleri açık ton olursa sorun olmaz diye düşünüyorum.

Erhan, Xenon için de o duruma gelirsem senden tüyoları alırım. :)

///////////////

n/a

ben cam filmi konusunda şöyle bir yorum yapıcam serkan...Benim aracımda arka cam,arka kapılar ve ön kapılar hepsi aynı tonda..Fakat aynı tonda olmasına rağmen, arka camdan dolayı arka kapı camları önlere göre daha fazla koyu görünüyor,ön camdan ışık gelmesinden dolayıda ön kapı camları arkalara göre daha açık tondaymış gibi gözüküyor...:)

bugra

hayırlı ugurlu olsun cok sık durmus gercekten yaylar ile...

Alfadanadam

Serkan'cım bahsettiğin jantlar sanırım Buğra'nın jantlarından ve gerçekten de inanılmaz güzel oluyorlar.

Hatta Buğra'njın bir arkadaşı satıyordu bir takım, almayı düşünürsen Buğra bişiler yapar artık diyorum :)

Edited by - Alfadanadam on 26/06/2007  09:49:54

babi

quote:

ben cam filmi konusunda şöyle bir yorum yapıcam serkan...Benim aracımda arka cam,arka kapılar ve ön kapılar hepsi aynı tonda..Fakat aynı tonda olmasına rağmen, arka camdan dolayı arka kapı camları önlere göre daha fazla koyu görünüyor,ön camdan ışık gelmesinden dolayıda ön kapı camları arkalara göre daha açık tondaymış gibi gözüküyor...:)

benimkilerde aynı ama ahmetciğim senin ve benim arabanın rengi açık serkan beyin arabası siyah olduğu için dahada koyu kalabilir gibime geliyor.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 1.6 TS

agucba

Bahsettiğim jantlar bunlar.

Register or Login" border=0> Register or Login" border=0>

///////////////

babi

Evet serkan bey bu jantlar güzel durur.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 1.6 TS

AlfistiKerem

Yakışır be kardeşim...Hemde çok iyi olur...Kanıma girme Serkan girmeee

BARLAS

Alfa'nın en sevdiğim jantlarından biri bunlar..

n/a

Serkan yaylar hayırlı olsun senin Q yu artık 17 ler paklar:)