Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2008 GT ss / 34 kz 2115

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EscC

maaşallah yere yapışmış canavar :nazar:

Tolga033

:yukari-ok: Maşallah,10 numara 5 yıldız olmuş.  :nazar:

erkan

İstediğim görüntüye ulaştım artık 18 gt jant+yeni lastik takımlarıyla yiğidin hakkını verdik :D

You are not allowed to view links. Register or Login

ssg

Kuşadasında görmüştüm bu jant ve füme rengiyle efsane duruyordu. Kırmızı renkle ayrı bir efsane olmuş. Güle güle kullanın :)
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

blackgear

Jantlar harika, kırmızıya ayrı bi güzel olmuş maşallah 😊 :nazar:

EscC

Kurzuk

Çok yakışmış. Basıklıkla birlikte 18"'ler çok şık durmuş. İyi günlerde kullanın.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

iskoc

yok ki şöyle bir GT miz  :D güle güle kullan abi  :nazar:
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

Gouki

Çok beğeniyorum bu jantları. Mükemmel olmuş :clover:

Alfadanadam

Eskibhali güzeldi zaten şimdi daha da güzel olmuş kırmızı kız :)

Tapatalk

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

tayfun

İşte bu, Gt'nin hakkı tamda bu abartısısz çok çok güzel olmuş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koful

wolkanku

hayalimdeki GT'yi yapmışsınız, kazasız belasız :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ealprsln

Gayet güzel olmuş, hayırlı olsun. Kazasız belasız  :nazar:
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

erkan

İyi dilekleriniz için teşekkürler... yay+18 jantlı gt görüntü olarak güzel olsa da günlük kullanımda can sıkıcı olabiliyor, gt sahiplerine duyurulur :yukari-ok:

blackgear

Bu jantı en çok beğenen ve isteyenlerdenim, ama talep etmeme sebebim tam olarak bu. Süspansiyon dinamikleri zaten sert. Bu jantla az çok sonucu tahmin edebiliyorum.

Sizin canınızı sıkan nedir?

Ama görüntüsü kesinlikle bir harika... Şu an değil ama, 2 yıl sonra düşünebilirim :)

erkan

You are not allowed to view links. Register or Login  215 45 17 lastik + H&R yay = alçaklık olarak spor bir sürüş sağlarken konfordan kesinlikle ödün verdirmiyor, 225 40 18 ile araç yükseliyor bununla beraber kasislerde, çukurlardaki salınımı arttı gibi geliyor bana

blackgear

Yükselmesi için bir şey diyemem, ama stock değerlerin bir tık üstü biraz riskli bence Alfalarda. Bence H&R yaydan vaz geçmeniz gerekebilir :yukari-ok:

Tabi alışma evresi de var, bir süre daha test edin derim :) Bu görüntü için daha sakin bir kullanım da sizi mutlu edebilir  :nazar:

master

İyi dilekleriniz için teşekkürler... yay+18 jantlı gt görüntü olarak güzel olsa da günlük kullanımda can sıkıcı olabiliyor, gt sahiplerine duyurulur :yukari-ok:

Aylardır yay alsam mı almasam mı diye düşünürken bu yorum düşündürdü beni :) Zaten 18"'lerle gidiyorum ve süspansiyon ziyadesiyle sert. Benim sertlikle ilgili sıkıntım yok ancak maalesef bu haliyle bile aracın altını vurduğum 1-2 yer oldu. O yüzden alçaklık nasıl olur emin olamıyorum. Çamurluk boşlukları bazı açılardan beni rahatsız ettiği için yay alasım var, ancak sürüş çok zor hale mi geliyor yükseklik olarak?
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Kurzuk

Aylardır yay alsam mı almasam mı diye düşünürken bu yorum düşündürdü beni :) Zaten 18"'lerle gidiyorum ve süspansiyon ziyadesiyle sert. Benim sertlikle ilgili sıkıntım yok ancak maalesef bu haliyle bile aracın altını vurduğum 1-2 yer oldu. O yüzden alçaklık nasıl olur emin olamıyorum. Çamurluk boşlukları bazı açılardan beni rahatsız ettiği için yay alasım var, ancak sürüş çok zor hale mi geliyor yükseklik olarak?

Tamamen, harfi harfine +1 Önder sağol :)
Benim ince yanak yaylı arabalarımın tamamında sürüş daha zor hale geldi bu arada. Alt takımları Alfa kadar nazlı ve pahalı da değildi bu arabaların.Ama hepsi de daha güzel durdu.
Bengünde ortalama 40km yapıyorum ve Adana gibi yağmurlu bir memlekette sürüş zaten zor.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

erkan

You are not allowed to view links. Register or Login yukseklikk konusunda sıkıntı yaşamadım hiç 18jant+3.5 yayla cok ta alcalmiyor araç  geçmiş resimlere bakarsan fikir verebilir sana ama 17+3.5 yay+spacerlı hali günlük kullanımda en ideali diyebilirim kendi adıma (görüntü,konfor) yoksa 18 leri takarken yaylarla beraber gt de konforlu bir sürüş beklentim yoktu  :)   

EscC

18 çok kollu jantlar ve yay lar görsel olarak inanılmaz güzel bi görüntü sergiliyor fakat istanbul gibi yolları rezil rögar kapakları dahil çukurdan farksız hemen hemen her yeri yamalı yollarda ve avrupanın hiç bir yerinde görmediğim kasis çeşitleri ile  bu yay ve jantlar oldukça risk teşkil eder düşüncesindeyim .....benim gt de bu jantlar var ve 18 inç 40 yanak lastik ile çukurlara  çok dikkat etmeme rağmen en ufak bozuk yolda darbeyi hissettiriyor birde yayı taksam ne olur bilemiyorum....... keyifli sürüşler diliyorum gt yakmış ortalığı... :nazar:

Tolga033

En sevdiğim jantlardan. Maşallah. :nazar:

erkan

Uzun zamandır aklımda olan katalitik konvektör revizyonunu hafta sonu  halletik,  ikiside tamamen dağılmıştı ve zırıltılı bir ses çıkartıyordu , tüplerin içi açıldı euro 4 metal konvektörler içine oturtulup tekrar kapatıldı oldukça zahmetli ve hassas çalışılması gereken bir işlem... daha sonra forumdan denk getirdiğim  supersprint son susturucuyuda taktırarak aracın bence standartta kötü  olan egzoz sesi, tatlı ,homurtulu bir tınıya dönüştü :serefe:. Alfa romeo para yemeyi seviyor ayrı konuda gt maşallah daha bir iştahlı :clover: Son yapılan işlemlerle gt istediğim kondisyona geldi mekanik ve görsel olarak daha iyileri sizlerin olur inşallah.