Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cem meric

You are not allowed to view links. Register or Login

Alın size bomba  :haydi:

TRSemih

Plaka da yeni bir boyut..

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Kurzuk

Plaka da yeni bir boyut..

Oy oy oy oy oooyyyy...Bu bi bizim aklımıza gelmedi.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

TRSemih

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ilbey666

Serkan Usta canavarı satıyor
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

milano 75

bunu adam etmeye baya uğraştılar sanırım maxi ile beraber,imkan olsa hemen 75 le takas teklif edrim.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ali kaynak

bunu adam etmeye baya uğraştılar sanırım maxi ile beraber,imkan olsa hemen 75 le takas teklif edrim.
Motora farklı bi mod mu uygulanmış arac fabrika verileri187 hp ama 230hp olmuş
Lancia delta III

milano 75

yaa o tam 230 değildir,dynoda falan ölçüm yapılsa bile net güvenilir verileri alamazlar sanmam.egzoz işlemi ekstra bişeyler vermiştir muhakkak

ali kaynak

yaa o tam 230 değildir,dynoda falan ölçüm yapılsa bile net güvenilir verileri alamazlar sanmam.egzoz işlemi ekstra bişeyler vermiştir muhakkak
Bak Üstadım Bursa daki 155 de aynı sekilde 225hp bunlarda muhakkak farklı bi işlem var galiba.  güzel araclar valla gecen hafta Antalya'da ki 155 i kullandım araba bitmiş ti ama o hali ile bile yol tutuşu gaz a dokununca uçuşu cok keyifli idi 
Lancia delta III

milano 75

araba alttaki videoda,kar gören masum q4  :)) onun bi altındakide maxihakan ın q4 ü,beraber çıkmışlar sanırım geçtiğimiz kışda, subarucular,evo cular da hep bu yoğun yağışları bekler.en alttada yine serkan ustanın topladığı ve sattığı şu an izmitte ilanda olan 75.

milano 75

bunların en dirisi sanırım maxideki,o zaten q4 konusunda bayağı tecrübe sahibi olmuş,yaptığı işlemler falan motor,yürür konusunda pro

ilbey666

Valla Honda'ya geçeceğim diyordu geçen, K18 almış bi tane :)

Ama 155 gerçekten harika, birkaç işlem var, dyno'da 230 almış
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

coyote

Salyalarım aktı be, çok güzel araba, fotolar tiril tiril çıkmış. Gördüğüm kadarıyla sadece ön tampon kötü boyanmış, onun dışında çok hoşuma gitti.

64k'da...Evladiyelik....TS olması da cabası.

şu an satılık olduğu galeri zaten sadece Jeep-Alfa Romeo satıyor. Sattığı araçların çoğu ya sıfır km, yada 1.000-3.000 km civarında oluyor. Akota ile bir bağlantılarının olduğundan eminiz. GTV'yi de canlı gördüm bu galerinin önünde. Bayağı hoş ve düzgün duruyor. Ön tamponda biraz kusur var ama gerisi cımbız gibiydi hatırladığım kadarıyla.
30000 deyin alan ve tüm işlemleri yaptıran kişi Yeni Oto Azmi Çolak , her ne kadar genel anlamda Alfa sever olsada gereksiz işlemler yaptı. Zamanında 35 bin teklif gördü 40 dan aşağı vermem diye diretti. Şimdiki fiyatını görünce kaca verdiğini üç aşağı beş yukarı anlıyoruz.

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

araç satıldı

Hayırlı olsun kim aldıysa..
Arabayı 2005 te fln Turan Güneş civarında çok sık görüyordum...
ilanda görünce heyecanlandım...
Ama baktım Benzin + LPG olmuş ..
LPG olmasa ciddi ciddi düşünüyordum....
Hayırı olsun yeni sahibine..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yine satılık...

Bu gidişle bu araç sahibinden'de gerçekten "efsane" olacak. Daha da ilginci "ilk sahibinden" yazıyor. ;)

coyote

Elbette zevkler ve renkler tartışılmaz ama "pasha"nın koltukları, bana "arkası çeplikli" koltuk kılıfları ile aynı hissiyatı yaşattı.

Koful

Elbette zevkler ve renkler tartışılmaz ama "pasha"nın koltukları, bana "arkası çeplikli" koltuk kılıfları ile aynı hissiyatı yaşattı.

:) hahaha "arka çeplikli" çok iyi yaa...
Yalnız ben bazı durumlarda zevkler ve renklerin tartışılabileceğini düşünmeye başladım.. Bir Alfa sevdalısı orjinallikten bu kadar uzağa gidemez, gitmemeli diye düşünüyorum. Tabi bunun için hakikaten Alfa sevdalısı olmak lazım herhalde, demek ki bu arkadaş tam değilmiş.

ku2

Ön ve arka ayrı lastik ebadı..!!!
BMW'mi oğlum bu..!! Hey Allahım..!
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ES53

Zonax boya koruma 250 ₺

Koful

Ön ve arka ayrı lastik ebadı..!!!
BMW'mi oğlum bu..!! Hey Allahım..!

:) bari önleri 245 arkaları 235 yap değil mi? hahaha

milano 75

arkadaş alfa sevdalısı olabilir,kendince bişeyler yapmak istemiş bence ama yanlış araç,159 a orjinallik dışında yakışacak eklentiler belli.bu tip kasa modlarını severim ben ama aracına göre,mod dediğin ya dibine kadar olmalı yada jant+yay.156 olsa gta replika hatta abartıp wtcc replika bile yapılır,yakışır ama 159 da tutmaz.döşeme konusuda muhakkakki bi para harcanmış,biraz boşa olmuş,o paraya sade şık bişey olabilirdi.en iyi 159 orjinal 159

Doğa Tosun

yahu kim bulaştırdı şu apaçiliği 159'lara ? 3-5 tane bordo 3-5 tane de siyah 159 var birbirinden apaçi ara sıra face'de görüyorum. DÜNYALILARDAN TİSSKİNİYORUM.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

blackgear

%100 oto diye lanet bir program var... Onu izleyen zivanadan çıkıyo işte böyle...  :duvar:

milano 75

yahu kim bulaştırdı şu apaçiliği 159'lara ? 3-5 tane bordo 3-5 tane de siyah 159 var birbirinden apaçi ara sıra face'de görüyorum. DÜNYALILARDAN TİSSKİNİYORUM.
hakkaten yakışmıyor 159 a.benim anlamadığım bişey daha var,genel kullanıcı maddi durumu ne kadar iyi olursa olsun araç bakımlarıyla kendi takip edip ilgeniyorsa eğer, yılda bir değiştirdiği yağı 3 kuruş nasıl ucuza alırım,ön takım yapılcak muadilini nerden bulurum,ustaya 50 kaat nasıl kesik atarım modunda fakat gereksiz işe para harcamaya gelince göz hiçbirşeyi görmüyor.misal 159 un turbo hortumu problemli deniyor,değiş o paraya slikon hortumla,mobil kullanma,motul bilmemne kullan gibi.

Jrnecmi

Maalesef... Al benden de o kadar..

Eskiden 2000 li yıllara kadar bu markanın, hakkaten çok kaliteli bir kullanıcı profili vardı.
Şimdi ise neler neler görüyoruz.. Ahh ahhhh...

tunerviper

Arkadaş yeni almamış mıydı bu 2.5 i ?
Turbo Twin Spark

Fatihob

bunların en dirisi sanırım maxideki,o zaten q4 konusunda bayağı tecrübe sahibi olmuş,yaptığı işlemler falan motor,yürür konusunda pro

Hakan abinin araba 10+ senedir onda biliyordum, şimdi edevletten baktım 15,5sene olmuş :)
..