Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm / 34 UZ 6998 / Alfisti'nin Geri Dönüşü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

cepten detaylı yazamıyorum ama benim araba satılık değil zaten en azından bir süre daha. Aklımdaki araba için aradaki farkı tamamlıyamıyorum başka yatırımlardan dolayı.

öte yandan rcz ilginç ve makul fiyatlı bir seçenek bence. rx8 de hep çekici gelmiştir hatta taa rx7 zamanından beri.
ama zaten hem 2012 ve üstü olacak hem fazla bir para konmayacak diyince fazla bir seçenek te yok gibi sanki.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Doğa Tosun

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
330ci  :rock:
Vergi + yaş
Sadece bir fantazi olarak kalır:)

Sent from my iPhone using Tapatalk
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

hi_cazz

Hadi bir 159a daha elveda diyeceğiz desene. Hayırlı olsun şimdiden.

İnsignia 1.6t cosmo paket olursa gidişiyle duruşuyla seni tatmin eder. Yalnız edition elegance pakete bakma derim. Kesinlikle cosmo olsun. Yakıt olarakta yaptığın km den dolayı sana koyacak bir durumu yok.

VW CC 'ye nasıl bakıyorsun?

wolkanku

İnsignia 1.6t cosmo paket olursa gidişiyle duruşuyla seni tatmin eder. Yalnız edition elegance pakete bakma derim. Kesinlikle cosmo olsun. Yakıt olarakta yaptığın km den dolayı sana koyacak bir durumu yok.

Cc standart haliyle çok sıkıcı geliyo bana, 19" ve yayla fena değil
19" yay ile insignia tam ayı oluyor mesela

Bi de cc nin fiyatı hala yüksek

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

Cc standart haliyle çok sıkıcı geliyo bana, 19" ve yayla fena değil
19" yay ile insignia tam ayı oluyor mesela

Bi de cc nin fiyatı hala yüksek

Fiyatlarını bilmiyorum tabiki. İnsignia f/p olarak hep en önde oluyor bu durumda.

FB10ur

Kardeşim öncelikle hayırlısı olsun. İnşallah isteklerine karşılık verebilecek bir araç buluruz.

Astra 1.4t gtc sporlara bakışın nedir. Seçenekler arasında opel görünce yazayım dedim.

Sen zaten ilk olacak seçenekleri belirtmişsin, senin söylediğin seçenekler içerisinde en tarz olabilecek araç VW beetle olacaktır diye düşünüyorum.

Adza

Abi hayırlısı olsun sen de satarsan forumda 159 kalmıyor desem yeri. Bi ben kaldım heralde :P
Yaş sıkıntısı olmasa sana önereceğim tek araba type-R ama yeni model dediğinde bu seçenek eleniyor.
rx8 en marjinal ve eğlenceli seçenek bence :)

wolkanku

Abi hayırlısı olsun sen de satarsan forumda 159 kalmıyor desem yeri. Bi ben kaldım heralde :P
Yaş sıkıntısı olmasa sana önereceğim tek araba type-R ama yeni model dediğinde bu seçenek eleniyor.
rx8 en marjinal ve eğlenceli seçenek bence :)
TypeR falan komik arabalar uğur
O tür gazcı arabası alacak olsam polo gti ibiza cupra r56 coopers mitoqv varken typer hondacıların mastrübasyon malzemesinden öte bişey değil benim için:)

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

master

Ya Volkan napıyosun sen abi :)

Gül gibi 159'u verip yerine düşündüğün arabalar kalbimi kırıyor. Valla üzüleceksin sonra bak, demedi deme. Insignia falan nedir ya, tamam mantıklı araba da, mantıklı, o kadar. Bütün kullanıcıları da it gibi yakıyor diyerek bıkmış durumda. 1.6 180'lik olanı 13-14 lt'leri görüyor diyen az değil.

RCZ de çok mantıklı da TT kullanmış adamsın, orjinali varken çakmasına mı bineceksin :)

İlla ki değiştiririm, marka takıntım da yok diyorsan git bi Hyundai Genesis test et derim. Arkadan itiş, otomatik, Amerika'da öve öve bitiremediler. Üç beş dokunursun, 230-240hp'lere çıkarıp çiçek gibi de binersin. Ama sonra satabilir misin onu bilmem. Apaçi arabası da değil, şekli şemali de yerinde. 200hp gibi gitmiyor diyorlar ama 2lt turbo kurcalayınca illa ki gider.

Al ilk karşıma çıkan örnek :)

Ama son tahlilde satma 159'u derim. Böyle güzel araba yapmışsın, 2-3 bin TL'ye takılma. En azından bildiğin araba, yeni alacağın arabada tasarruf yapayım derken daha beter masraf çıkma şansı her zaman var. Ya da sıfır alacaksın, ki seni tatmin edecek sıfır arabalar da pahalı kalıyor şu aşamada.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Bar35

2008 Manuel Tek kapı S3 düşünmezmisin? Yine Yazılım + dv + dp + yay ile combo yaparsın. Yaşı yeni, tipi güzel, hem spor hem şık. 2.0 TFSI + Quattro ile zaten zevkin doruğunu yaşatıyor. Fiyat konusunda biraz yukarı çıkman lazım.
"12 Audi A1 1.4TFSI Exclusive
"13 / VW Beetle 1.2TSI - Sold
"16 / Infiniti Q50 2.0T
"07 / Alfa Romeo 159 1.9JTS - Sold

wolkanku

2008 Manuel Tek kapı S3 düşünmezmisin? Yine Yazılım + dv + dp + yay ile combo yaparsın. Yaşı yeni, tipi güzel, hem spor hem şık. 2.0 TFSI + Quattro ile zaten zevkin doruğunu yaşatıyor. Fiyat konusunda biraz yukarı çıkman lazım.
Düşünmedim mi sanıyorsun:))
Çok beğendiğim bir arabadır ama fiyat epey yüksek kalıyor

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Utku

Volkan hakkaten ne insigniası, senin araban değil o.. ( Benim arabam  :D )
A5 coupe yada muadili, bu seviyeye gelene kadar 159 la devam et.Gerisi boş macera
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Doğa Tosun

Bence şu an için en iyi rx8, honda crz falan da takipçi iyi seçenekler. fn2 typeR da cok güzel olur. Rcz tasarım ve 200'lük manuel kombinasyonda performanstan başka bişey değil ki zaten Ankara'da KekoCar sınıfına gireli epey oldu. 159'undan sonra insignia ihtimal vermiyorum alacağına abi :)

Bence biraz daha bütçe bekle, yolun sonu 645i'ye ay pardon toyota gt86'ya falan çıksın :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Bar35

RX8 çok müsrif, ve muadil araçlara göre bildiğin yürümüyor. Ama çok zevkli sürüş zevki olarak şahsen ben tercih etmem. Üniversite zamanlarımızda arkadaşımda vardı sıfır aldı İzmir ortalamamız 21lt idi :)
"12 Audi A1 1.4TFSI Exclusive
"13 / VW Beetle 1.2TSI - Sold
"16 / Infiniti Q50 2.0T
"07 / Alfa Romeo 159 1.9JTS - Sold

wolkanku

Ya Volkan napıyosun sen abi :)

Gül gibi 159'u verip yerine düşündüğün arabalar kalbimi kırıyor. Valla üzüleceksin sonra bak, demedi deme. Insignia falan nedir ya, tamam mantıklı araba da, mantıklı, o kadar. Bütün kullanıcıları da it gibi yakıyor diyerek bıkmış durumda. 1.6 180'lik olanı 13-14 lt'leri görüyor diyen az değil.

RCZ de çok mantıklı da TT kullanmış adamsın, orjinali varken çakmasına mı bineceksin :)

İlla ki değiştiririm, marka takıntım da yok diyorsan git bi Hyundai Genesis test et derim. Arkadan itiş, otomatik, Amerika'da öve öve bitiremediler. Üç beş dokunursun, 230-240hp'lere çıkarıp çiçek gibi de binersin. Ama sonra satabilir misin onu bilmem. Apaçi arabası da değil, şekli şemali de yerinde. 200hp gibi gitmiyor diyorlar ama 2lt turbo kurcalayınca illa ki gider.

Al ilk karşıma çıkan örnek :)

Ama son tahlilde satma 159'u derim. Böyle güzel araba yapmışsın, 2-3 bin TL'ye takılma. En azından bildiğin araba, yeni alacağın arabada tasarruf yapayım derken daha beter masraf çıkma şansı her zaman var. Ya da sıfır alacaksın, ki seni tatmin edecek sıfır arabalar da pahalı kalıyor şu aşamada.
Önder genesis güzel araba bence de çok kupon araba, tamam kupon araba seviyoruz da bu kumar olur artık:) bi de dediğim gibi amaç model yükseltip km azaltıp yeni nesil turbo motorla vergi düşürecek bir harekette bulunmak.
İnsignia 15 lt de yaksa haftasonu kullanacağım 50 km yine:)
Sıfır araba hayatta almam boşa para:)

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Alper

Volkan volvo c70 e baktın mı hiç?
Hem Coupe hem cabrio otm. Ve güçlü araç.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ku2

Alper,
2010 üstü olsun istiyor Volkan.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Alper

Alper,
2010 üstü olsun istiyor Volkan.
Benim dediğim model zaten 2009 sonrası abi

admin

Uzun yola Jetta ile gidileceği, şehir içinde de ayda en fazla 200 km yol yapılacağı, gezilen mekanların park sıkıntısı olacağı, verginin önemli olduğu, tarz bir otomobil arayışı olduğu düşünelecek olursa, aşağıdaki seçenek de olabilir.

Şekil olarak kişiye göre güzel veya değil, ancak küçük olması sebebi ile özellikle hafta sonu İstanbul keşmekeşinde atik, gerektiğinde enlemesine park ederek her yere sığabilen, şu anki yıllık vergi toplamı 591 TL olan, iki kişinin rahatça şığacağı, iki kişinin alışverişini bagajına alabilen, küçük olması sebebi ile çarçabuk yıkanıp 159'un yarısı bir zamanda cilanabilen, kaporta hacmi bakımından küçük olması sebebi ile boya bakım maliyetlerini azaltan, direksiz kapıları ile Alfa GT esintisi olan, 33 litrelik tankı tamamen boşalsa bile 150 TL'ye dolan Smart For2 var.

Aşağıdakiler sadece örnek.

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Sercan Keklik

Volkanım 2-3 saat öncede ilettiğim gibi aradığın tüm özellikler;

:arkadasim:
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ar.159

Uzun yola Jetta ile gidileceği, şehir içinde de ayda en fazla 200 km yol yapılacağı, gezilen mekanların park sıkıntısı olacağı, verginin önemli olduğu, tarz bir otomobil arayışı olduğu düşünelecek olursa, aşağıdaki seçenek de olabilir.

Şekil olarak kişiye göre güzel veya değil, ancak küçük olması sebebi ile özellikle hafta sonu İstanbul keşmekeşinde atik, gerektiğinde enlemesine park ederek her yere sığabilen, şu anki yıllık vergi toplamı 591 TL olan, iki kişinin rahatça şığacağı, iki kişinin alışverişini bagajına alabilen, küçük olması sebebi ile çarçabuk yıkanıp 159'un yarısı bir zamanda cilanabilen, kaporta hacmi bakımından küçük olması sebebi ile boya bakım maliyetlerini azaltan, direksiz kapıları ile Alfa GT esintisi olan, 33 litrelik tankı tamamen boşalsa bile 150 TL'ye dolan Smart For2 var.

bence olayı yanlış anlamışsınız..
bildiğim kadarı ile volkan haftasonları da zaten şirket aracını kullanabiliyor yani onunla tüm ulaşım ihtiyaçlarını son derece konforlu ve ekonomik giderebiliyor hemde vergi vb hiç bir masraf yapmadan adamın derdi
kız arkadaşı ile hafta sonu italyan takımını giyip şık bir otele gittiğinde yada tarz giyinip iyi bir clube gittiğinde yada eş dost toplantısına gittiğinde tarzını yansıtacak çaça olmayan karizmatik bir duruşu olan kendini temsil edecek bir araba ihtiyacı ancak sorun araç tüm bunları verirken 50-60 bin bandını geçmeyecek yıllık vergiside düşük olacak
tüm bunları tr de yegane tek karşılayan araba 159 ancak 159 tüm bu kriterleri karşılarken 2. fasılda takılıyor yani 2012 model ve üstü olacak yürütme gideri makul olacak
burada benim anladığım vokanın derdi şu evet 159 tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor ama esasında benim bir arabaya ihtiyacım yok çünkü şirket arabası var ama diğer taraftan da 50-60 bin lira param var bu parayıda boşta tutmak istemiyorum bana zevk verecek bir arabam olsun istiyorum ama bir yandan da o araba değer kaybetmesin vergi ve masraflarıyla bana gider çıkarmasın istiyorum yani ünlü bir Türk deyimiyle hem karnım doysun hemde ekmeğim bütün kalsın istiyor bu sebepten 159 hem yaşı gereği değer kaybederken hem de vergi vb yürütme maaliyetleri ile volkanın sermayesini eritecek.
diğer taraftan maalesef 50-60 bin bütçe ile hem karizmatik hem 2012 üstü hem tarz hem vergisi düşük bir araba bulmak pek münkün değil aslında tüm ihitiyaçlarını karşılayacak bir çok arkadaşın dediği Alfa gt ama onuda model yılından dolayı elemek zorundayız
onun dışındaki alternatifler scirocco falan bence çok basit kalıyor 18 yaş arabası gibi geliyor bana megane coupe gibi diğer alternatifler her ne kadar mantıklı olsa da beklenen karizmaya sahip araçlar değil direk markadan kaybediyorlar.
aklındakine yakın hiç mi araba yok elbette var ama bunlarda piyasada 3-4 tane olan ve değer kaybetmeye hatta elde patlamaya mahkum araçlar.
her ne kadar özellikle arkasını hiç beğenmesemde bence olabilecekler
belki biraz uğraşla bekleneni verebilirler

ama bütçeyi zorlayabilirsen bence nokta atışı araban bu
yalnız vergi ve yıllık bakım olarak tatmin etmeyeceği kesin

başkada aklıma gelen bir araç yok maalesef bunların dışındaki en akla yatkın tabiki insignia turbo ama model yılnı yenilemene rağmen ve çok da güzel bir araba olmasına rağmen hiç bir zman bi 159 etkisine sahip olamayacaksın

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

wolkanku

bence olayı yanlış anlamışsınız..
bildiğim kadarı ile volkan haftasonları da zaten şirket aracını kullanabiliyor yani onunla tüm ulaşım ihtiyaçlarını son derece konforlu ve ekonomik giderebiliyor hemde vergi vb hiç bir masraf yapmadan adamın derdi
kız arkadaşı ile hafta sonu italyan takımını giyip şık bir otele gittiğinde yada tarz giyinip iyi bir clube gittiğinde yada eş dost toplantısına gittiğinde tarzını yansıtacak çaça olmayan karizmatik bir duruşu olan kendini temsil edecek bir araba ihtiyacı ancak sorun araç tüm bunları verirken 50-60 bin bandını geçmeyecek yıllık vergiside düşük olacak
tüm bunları tr de yegane tek karşılayan araba 159 ancak 159 tüm bu kriterleri karşılarken 2. fasılda takılıyor yani 2012 model ve üstü olacak yürütme gideri makul olacak
burada benim anladığım vokanın derdi şu evet 159 tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor ama esasında benim bir arabaya ihtiyacım yok çünkü şirket arabası var ama diğer taraftan da 50-60 bin lira param var bu parayıda boşta tutmak istemiyorum bana zevk verecek bir arabam olsun istiyorum ama bir yandan da o araba değer kaybetmesin vergi ve masraflarıyla bana gider çıkarmasın istiyorum yani ünlü bir Türk deyimiyle hem karnım doysun hemde ekmeğim bütün kalsın istiyor bu sebepten 159 hem yaşı gereği değer kaybederken hem de vergi vb yürütme maaliyetleri ile volkanın sermayesini eritecek.
diğer taraftan maalesef 50-60 bin bütçe ile hem karizmatik hem 2012 üstü hem tarz hem vergisi düşük bir araba bulmak pek münkün değil aslında tüm ihitiyaçlarını karşılayacak bir çok arkadaşın dediği Alfa gt ama onuda model yılından dolayı elemek zorundayız
onun dışındaki alternatifler scirocco falan bence çok basit kalıyor 18 yaş arabası gibi geliyor bana megane coupe gibi diğer alternatifler her ne kadar mantıklı olsa da beklenen karizmaya sahip araçlar değil direk markadan kaybediyorlar.
aklındakine yakın hiç mi araba yok elbette var ama bunlarda piyasada 3-4 tane olan ve değer kaybetmeye hatta elde patlamaya mahkum araçlar.
her ne kadar özellikle arkasını hiç beğenmesemde bence olabilecekler
belki biraz uğraşla bekleneni verebilirler

ama bütçeyi zorlayabilirsen bence nokta atışı araban bu
yalnız vergi ve yıllık bakım olarak tatmin etmeyeceği kesin

başkada aklıma gelen bir araç yok maalesef bunların dışındaki en akla yatkın tabiki insignia turbo ama model yılnı yenilemene rağmen ve çok da güzel bir araba olmasına rağmen hiç bir zman bi 159 etkisine sahip olamayacaksın

Ne güzel özetlemişsin abi:)
Clc de bi ara baktım ama çok mantıklı gelmedi
80.000 bandına çıktığım anda a5 tek tercihim olur ama oralar şu an benim için uZak:)
Araştırmaya fikir cimnastiğine devam:)

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

rain man

Üstad o zaman benden tavsiye. Madem elde bir tane aracın her türlü olacak ve oradan buraya taşıyacak, ben yeriniz de olsam 159'u ilana koyarım. İyi 159'lar iyi fiyatlara güzel alıcılar da buluyorlar. Kıştan önce satarım sonra da aklıma gelen markayı kovalarım.

İstediğiniz fiyat aralığında değil belki ama aradığınız profile a4- özellikle a5, bmw 3 ve mercedes c serileri deli gibi uyuyor :) Belki piyasa biraz daha rahatlar öyle bir seçim yaparsınız. Şu an araç alma değil satma mevsimi gibi çünkü.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Adza

Hızlı olsun diye düşününce typeR gelmişti aklıma :) ama bi mekana gittiğinde 159 un ağırlığı yok biraz p*ç arabası oluyor :D

1.6 st görünümlü focus da olabilir. aslında direkt ST olabilir ama vergisi çok.
bu tarz farklı araçlar yazmamın sebebi ilk aklıma gelenlerin halihazırda yazılmış olması abi  :haydi: