Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm / 34 UZ 6998 / Alfisti'nin Geri Dönüşü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

Volkan senin Borusan geçmişin var oradan bi Z4 düşmez mi uygun fiyata

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

since1910

Üstad 2011 model Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT beklentilerinizi karşılayacak, gittiğiniz bir ortamda, trafikte sizi ayrıcalıklı hissettirecek, kesinlikle sorunsuz, ayırdığınız bütçeyi de zorlamayan bir seçim olacaktır. Bir bakın derim.

:yukari-ok:

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Volkan senin Borusan geçmişin var oradan bi Z4 düşmez mi uygun fiyata

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alper z4 fiyatları aldı başını gitti..bi de 2.0 üstü bir motor hacmi düşünmüyorum..z4'de 2.0 da bir keyif yok açıkçası yeni nesil turbo olmadığı sürece.

Üstad 2011 model Mitsubishi Lancer 1.8 INTENSE CVT beklentilerinizi karşılayacak, gittiğiniz bir ortamda, trafikte sizi ayrıcalıklı hissettirecek, kesinlikle sorunsuz, ayırdığınız bütçeyi de zorlamayan bir seçim olacaktır. Bir bakın derim.

:yukari-ok:

teşekkür ederim ama 159'dan sonra tercih edebileceğim bir klasman değil.

Hızlı olsun diye düşününce typeR gelmişti aklıma :) ama bi mekana gittiğinde 159 un ağırlığı yok biraz p*ç arabası oluyor :D

1.6 st görünümlü focus da olabilir. aslında direkt ST olabilir ama vergisi çok.
bu tarz farklı araçlar yazmamın sebebi ilk aklıma gelenlerin halihazırda yazılmış olması abi  :haydi:

uğur 159'dan inip focus'a biner misin gerçekten :)

Üstad o zaman benden tavsiye. Madem elde bir tane aracın her türlü olacak ve oradan buraya taşıyacak, ben yeriniz de olsam 159'u ilana koyarım. İyi 159'lar iyi fiyatlara güzel alıcılar da buluyorlar. Kıştan önce satarım sonra da aklıma gelen markayı kovalarım.

İstediğiniz fiyat aralığında değil belki ama aradığınız profile a4- özellikle a5, bmw 3 ve mercedes c serileri deli gibi uyuyor :) Belki piyasa biraz daha rahatlar öyle bir seçim yaparsınız. Şu an araç alma değil satma mevsimi gibi çünkü.

öyle olacak gibi gözüküyor bakalım hayırlısı olsun.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Adza

Abi ben 159 dan inmem.. 😂 bizde de 2. Dizel sedan olduğu halde bazen şeytan 1.4 giu için dürtse de kıyamıyorum... 159 un üstüne 30-40 eklemeden de güzel birşeyler alınmıyor😊
Şu an 159 u değiştirirsem tbi 159 için değiştiririm o da senin hiç bir kritrine uymuyor 😄

admin

Görüldüğü üzere bir çok tavsiye edilen marka ve model, Volkan'ın talep ve beklentilerinden çok tavsiye edenin kendi arzu ve beklentileri... :lol: 
Tabi bu tüm yorum ve tavsiyeler için geçerli bir durum değil.  ;)
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

coyote

Görüldüğü üzere bir çok tavsiye edilen marka ve model, Volkan'ın talep ve beklentilerinden çok tavsiye edenin kendi arzu ve beklentileri... :lol: 

Benim 159 TBI tavsiyem kesinlikle öyle.  ;)

Bar35

VAG Grubunda 2.0TFSI altı seni kesmez, 1.8TSI da Passat ve A4 haricinde yok ama Passat saman gibi tat vermez gerçi uygun fiyata 1.8TSI CC ler var onları düşünebilirsin yüksenince keyifli oluyor. Bütçeni 10-15 yukarı çekebilsen Audi lerde güzel seçenekler olurdu.

159dan sonra araba seçmek çok zor aynı durumu bizde yaşıyoruz, araba yok alıcak hepsi saman gibi Cülyada gelmedi Jaguar-Landrover a yöneldik mecburen.
"12 Audi A1 1.4TFSI Exclusive
"13 / VW Beetle 1.2TSI - Sold
"16 / Infiniti Q50 2.0T
"07 / Alfa Romeo 159 1.9JTS - Sold

Doğa Tosun

Benim 330ci önerim de kesinlikle kendi arzu ve beklentim :D
Hala da Volkan Abi'nin yerinde olsam kahvemi alır bilgisayarı açar 330 ilanlarında dolanırdım.

E46 gerçekten farklı bi araba. Yukarıda kendisinden daha yeni ve daha pahalı arabalara birçok konuda ders verebilir. Ha ama model yılı ciddi düşük kalıyor Volkan Abi'nin kriterine göre.

46 olmayacaksa ben insignia falan asla düşünmez rx8 alırdım. Ne zaman bütçem biraz daha artar, o zaman gt86 tam Volkan Abiye göre bence. Ve muhteşem keyifli.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

coyote

Hala da Volkan Abi'nin yerinde olsam kahvemi alır bilgisayarı açar 330 ilanlarında dolanırdım.

E46 gerçekten farklı bi araba. Yukarıda kendisinden daha yeni ve daha pahalı arabalara birçok konuda ders verebilir. Ha ama model yılı ciddi düşük kalıyor Volkan Abi'nin kriterine göre.

46 olmayacaksa ben insignia falan asla düşünmez rx8 alırdım. Ne zaman bütçem biraz daha artar, o zaman gt86 tam Volkan Abiye göre bence. Ve muhteşem keyifli.

Görüyorum ve arttırıyorum ...  :)

Doğa Tosun

Görüyorum ve arttırıyorum ...  :)

Çok iyi geldi :)
E90 320si bile düşünülebilir ama model yılını tam karşılamıyor yine :)

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

wolkanku

Beyler naptınız ya:) fantezilerinizi konuşturuyosunuz burda da iki büyük gerçek var

1) 159 her parçasıyla e90dan daha estetik, model yılı kurtarsa bile e90 a gözümün ucuyla bakmam ben:)

2)3.0 4çekerler falan , biraz daha zorlayıp corvette zr1 de bakarız yani:)

Sent from my iPhone using Tapatalk
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

coyote

Sedan formunda olup da 159 kadar yakışıklı olan başka bir otomobil bulmak zor. BMW 3 kasa sedan da istisna değil. Ama 3 kasanın coupesini oldum olası sevmişimdir. E36, E46, E90 coupe güzeldir  ;)

ku2

Beyler naptınız ya:) fantezilerinizi konuşturuyosunuz burda da iki büyük gerçek var

1) 159 her parçasıyla e90dan daha estetik, model yılı kurtarsa bile e90 a gözümün ucuyla bakmam ben:)

2)3.0 4çekerler falan , biraz daha zorlayıp corvette zr1 de bakarız yani:)

Hakkaten ha...:)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ar.159

Walla Volkan seni (ve beni) tatmin edecek arabalar belli ama onlarda çok uçlarda
Jaguar xf
Audi a5-oynanmış A6
BMW 645 yada 4 grandcoupe
Merco e Coupe cla bile 159 da sonra hafif kalıyor
Yani çaresizsin maalesef
Bence sat 159 U bulduğum en uygun fiyatlı gt yi al usul usul oyna paranın arta kalanını dolara yatır şansın yağver giderse dolar çıkar gt yi iyi fiyata satarsın a5 alırsın ;)

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

wolkanku

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Nasıl sataym:(

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

sabrican

Arkasındaki ve önündeki arabalar çok daha pahalı fakat hangisi daha güzel :)
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

rain man

Şu arabayı satmak istediğin zaman sattığında edeceğin zarar ne kadar olacak abi :)

Zaten kriterlerini karşılayan bir arabaya çözüm olarak ne sunulduysa farkındaysan tatmin etmiyor.

İşin nicelik kısmını konuşmaya gerek yok ama bu aracı bir sene sonra satmak istesen edeceğin zarar seni ne kadar üzecek? Hem aracın fiyatı üzerinden kaybedeceği (varsa o da) miktara hem de o sürede yapmış olacağın masraf seni ne kadar etkileyecek? Eğer ikisinin cevabı da az veya hiçse bence satma kararı ertelenmeli gerçekten daha yukarılara çıkana kadar.

147'yi nedense çok seviyorum ama 159'un ihtişamı gerçekten başka. Ve bu ihtişamı parasını da bir kenara bırakın çevrenizde az bulunacağı için bence çok özleyeceksiniz.

dipnot: biraz akıl vermeye çalışmak gibi duruyorsa yazdıklarım affola, bazen karşı düşünceye de ihtiyacı oluyor insanın karar verirken :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Reha

Şu caddede park edecek yer bulanlara çok imreniyorum :alkis:

admin

Arkasındaki ve önündeki arabalar çok daha pahalı fakat hangisi daha güzel :)

Güzellik kavramı kişiden kişiye göre değişir. Herkes için üç marka içerisinden en güzeli Alfa Romeo olmayabilir.  ;)
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ar.159

kara kedi gibi girmiş alamanların arasına  :yukari-ok:
şuan o klasmanda en yakın rakibi bence öndeki f30 bmw gerisi yalan
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Bırak abi ya F30 bildiğin tırt. Sadece motor şanzumandan ibaret değil arabalar etme gözünü seveyim.

Doğa Tosun

Bırak abi ya F30 bildiğin tırt. Sadece motor şanzumandan ibaret değil arabalar etme gözünü seveyim.

Motor-şanzıman konusunda en iyisi, sürüş konusunda da rahatlıkla 159'a kafa tutar. tasarımı fiyatı vs kişiden kişiye değişir ama :)
Bence tek problemi etrafta çok bulunması. Aşırı tutuldu. Öyle olmasa estorili, fümesi, kırmızısı M paket ile çok iyi.

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

muğlalı

motor-şanzımanın iyi olması beraberinde sürüş keyfini getiriyor işte önemli olan konu bence  bu adamların sürekli bunun reklamını yapıyorlar , borusanın son yaptıgı kampanya büyük sükse yaptı kriz seçim vs hak getire, 3 yıl kasko ve servis bedava, 1 yıl ek garanti, sabit kur ve üstüne %5-7 indirim adamlar c sınıfı sedan bir araç kadar satış yapıyorlar ankarada her yer zibil gibi 3 kaynıyor premium markaların eskisi kadar prestiji kaldığına inanmıyorum, volvo-jaguar-alfa romeo bu konuda her zaman daha iyi benim gözümde.

hi_cazz

Sürüş keyfi için sadece motor ve şanzuman diyorsanız ne diyim. Sürüş zevki bana göre direksiyonla başlar ki f30 kasanın direksiyonu bildiğiniz hissizin önde gideni. Kullanmadığım bir araç için hayatta yorum yapmam. F30u ciddi ciddi test etmiş tabiri caizse ağzına .... birisi olarak bunu söylüyorum. Direksiyon konusunda e90dan sonra büyük hayal kırıklığı. Buda benim için şanzuman ve motoru gölgede bırakıyor.

wolkanku

Antrasit tavanı yaptırmak için artcardayım:)

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia