Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06 AS 7510 Giu & Arese'nin Halefi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sbk0655

Merhaba sevgili dostlar ;

Uzun zamandır niyetleniyordum ama bir türlü konuyu açmak nasip olmamıştı.En nihayetinde fırsat bu fırsat deyip şu an itibariyle konuyu açabildim.Birçoğunuzun bildiği gibi 1.6. mk 2 156 dan sonra kısa bir ayrılık evresini takiben Arese V6 ile geri dönmüştüm.Bugüne kadar en keyif aldığım araç oldu 2.5. Cidden keyfi bambaşkaydı.Çok keyif alarak binmeme rağmen biraz da borca girerek aracı yenileme fikri oluştu zaman içinde.Aile içinde konuyu netleştirmek için yaptığımız görüşmelerde benim aklımda olan 159 için fikir birliği sağlayamadık.Benim niyetim 45-50 bin lira civarında bir arac almaktı.Eşim ile yaptığımız görüşmelerde kendisi madem kredi çekeceksin o zaman en fazla 3 yaşında bir araç alalım ya da hiç değiştirme deyince 159 için kapılar kapandı bir anda.İkna edebilmek için 2011 model 159 bakındım ama fiyatlara görünce o noktada da anlaşma sağlayamadık. Bir şekilde alfa dışında bir markayı da  listeye almaya başladık.Araştırmalar sonucunda 2 arac arasından birini tercih etmeye karar verdik.Bunlar Skoda Superb ya da Gıulietta.Anlaşmış olduğum bir Skoda sahibinin son anda vazgeçmesi ve baktığım 2014 model dizellerin hiçbirinin içimize sinmemesi sonucu bir anlık sinirle gidip bayiden sıfır Gıu yu aldık.Tabi bunların hepsi Mayıs ayın da oluyor.O günden bugüne konu açamadan binmeye devam ediyoruz.Lafı daha fazla uzatmayalım.Yavaş yavaş resim eklemeye başlayalım.Sırasıyla geçen zaman içinde yaptığımız değişikliklerden de resimler ile bahsedelim.

DarknessHero

V6'da çok emeğin var abi ne zaman istersen al istediğin gibi  :) Kırmızı gui de çok güzel duruyor. Kazasiz belasız bin abi :nazar:

TRSemih

Plakayı not aldım müdür :p görürsem selam ederim =)

Kazasız belasız..
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ssg

Kazasız, belasız, keyifle sür abi :) :nazar:
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

blackgear

Tekrar hayırlı uğurlu olsun Serkan  :nazar:

sbk0655

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

sbk0655

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

sbk0655

Bayiden aldigimiz gun ki fotolar di bunlar

alperen08

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde binin yalnız superb ve gui çok ayrı dünyaların insanların nasıl böyle bir ikilemde kaldınız :d :d

sbk0655

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde binin yalnız superb ve gui çok ayrı dünyaların insanların nasıl böyle bir ikilemde kaldınız :d :d
Bende oyleyim ayri dunyalarin insaniyim

sbk0655

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Teslim aldiktan sonra App paka ve pleksi plakaligimizi yaptirdik.

sbk0655

V6'da çok emeğin var abi ne zaman istersen al istediğin gibi  :) Kırmızı gui de çok güzel duruyor. Kazasiz belasız bin abi :nazar:
Sagol kardesim sende gule gule kullan , keyfini cikar arese nin.

sbk0655

Plakayı not aldım müdür görürsem selam ederim =)

Kazasız belasız..
Senin yuzunden actim konuyu zaten , yok selam verdi , kimdi , bilmemne falan.

sbk0655

Kazasız, belasız, keyifle sür abi :) :nazar:
Sagol Sercanim , sende gule gule kullan.

sbk0655

Tekrar hayırlı uğurlu olsun Serkan  :nazar:
Sagol Kadir im , ikimizde sifir aldik.

sbk0655

Akyarlar da tatile gitmisken kirli de olsa foto cektik.

sbk0655

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Abi , kardes yan yana.

sbk0655

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Yagmur da ayri guzeller.

sbk0655

Malum kis geldi , kaucuk paspaslarimizida aldik .

sbk0655

Cakma yoncalarimizi da taktik , ilgili arkadaslar saten krom yonca hediye edebilir

sbk0655

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bugun itibariyle yeni jantlarimizi ve kislik lastiklerimizide taktik.

sbk0655

Ustunede banyomuzu da yaptik

sbk0655

Ara sira baskin yedigimizde oldu

halil

You are not allowed to view links. Register or Login  araç güzel.hayırlı uğurlu olsun.güle güle bin serkan. ne zaman şerefe yapıyoruz :serefe: :serefe: :D :D
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

sbk0655

Ohooooo emmi serefe yapali yil oldu , disleri cikicak yasina girecek neredeyse.