Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

defrost

Selespeed keyfi bir başka tüm risklerine değer bence...

octinum

Selespeed +1 de benden. O kadar büyük risk de görmüyorum şahsen, yoksa kendime de almazdım. :) Kötü bir şey olursa da şans artık.

OnurCangir

You are not allowed to view links. Register or Login Zaten araç kardeşinin değil mi, bilinmedik bir araç değil yani. Çok mu sorun çıktı SSle ilgili? Bence keyifli bir değişiklik olur, beyaz daha bir güzel duruyor gerçi :)

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login
Hiç düşünmeden selespeed. Sebebi sadece ss olması :)
Hemde hiç düşünmeden ha :D
abi gt'den iniyorum 159'a binince hep aynı şeyi düşünüyorum.. Ah q tronic yerine ss olsaymış, bide şöyle karakteri aynı jts gibi ama daha kuvvetli bi benzinli motoru olsaymış :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

sbk0655

Bende koltuklari beyaza takar mis gibi binerdim , beyaz 156 favorim.

h.t

Kar artık yurdumuza geldi  iyice..
Sabah Çankırıya zor geldim vallahi..
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bakalım dönebilecek miyim :D

Edit: yine kış lastiği takmayan cengaverler ya yolda kalmış yada bankete düşmüşlerdi.. Vallahi şu mevsimde özellikle baykuşboğazı gibi bir yere yaz lastiğiyle gelmenin cesareti mi diyim cahilliğimi diyim bilemedim :duvar:

Sent from my iPhone using Tapatalk

milano 75

tüm zorluğu çilesine rağmen kar gördümmü hala çocuk gibi acaip bi mutluluk dolar içime.keşke burayada yağsa.bizim memlekete de(reşadiye) gelmiş beyaz örtü
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

radar54

Sabah Etlik-kardeşler bu haldeydi  :)
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

admin

Haber ve haberde kullanılan fotoğraf.

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

blackgear

Kar artık yurdumuza geldi  iyice..
Sabah Çankırıya zor geldim vallahi..

Bakalım dönebilecek miyim :D

Edit: yine kış lastiği takmayan cengaverler ya yolda kalmış yada bankete düşmüşlerdi.. Vallahi şu mevsimde özellikle baykuşboğazı gibi bir yere yaz lastiğiyle gelmenin cesareti mi diyim cahilliğimi diyim bilemedim :duvar:

NAsıl canım çektiiii :) En keyif aldığım şeylerden biri karda araba kullanmak :) You are not allowed to view links. Register or Login ve İsmet bilir :)

Not: Araç seyir halinde iken 4' lü flaşörler yakılmaz diye biliyorum. Far ve sisleri kullanmak daha doğru. Duruyorsan 4' lü okey. Ama hareket halinde iken sadece far ve sis ;)

h.t

@blackgear vallahi abi Çankırıya gidiyordum oranın adamı baykuşboğazına yaz lastiğiyle geliyor , far sis dörtlü ne varsa açarım anlamıyorlar ki bişeyden :)
Ayrıca karlı sisli durumlarda bazen 4lü yakarım , yasak olduğunu hiç duymadım.

Not : Ana tarafımda Çankırılı , sakın Çankırılı hemşerilerim alınmasın :)

rain man

Yarın sabahtan adıyamandan çıkıp istanbula yolculuğum olacak kısmetse :D Pek güzel bir havayı seçtiğim söylenemez ama tın tın gidicez artık :)

Kış lastiği takamadık. Michelin crossclimate taktık yokluktan. Bakalım memnun kalacağımız söyleniyor falan filan, şimdi karlı fotoları da görünce bir irkildim ama kaza bela getirmez inşallah.

Bu arada, geçeceğim iller kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Ankara, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve İstanbul şeklinde olacak. Eşlik edecek alfisti arkadaşlar olursa seve seve yerim var tek gideceğim.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Recep Küçük

You are not allowed to view links. Register or Login  üstad ben Kocaeli'deyim. Yemek, çay, çorba ne istersen misafir ederim bilesin  :arkadasim:

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

rain man

You are not allowed to view links. Register or Login  üstad ben Kocaeli'deyim. Yemek, çay, çorba ne istersen misafir ederim bilesin  :arkadasim:

Abi çok teşekkür ederim :) Teklif etmen yeterli benim için. Keşke bir toplantı gününe denk gelsem de geçerken her ilin alfisti grubuyla tanışmış olsam :)

Recep Küçük

Ne demek lafı olmaz başımın üstünde yerin var. Kocaeli'deki alfistiler pek buluşmuyorlar. Ya da ben denk gelmedim. Yine de beklerim tanışmayı bende çok isterim. Bu arada lütfen dikkatli gelin allah kazadan beladan korusun inşallah

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

Doğa Tosun

Yarın sabahtan adıyamandan çıkıp istanbula yolculuğum olacak kısmetse :D Pek güzel bir havayı seçtiğim söylenemez ama tın tın gidicez artık :)

Kış lastiği takamadık. Michelin crossclimate taktık yokluktan. Bakalım memnun kalacağımız söyleniyor falan filan, şimdi karlı fotoları da görünce bir irkildim ama kaza bela getirmez inşallah.

Bu arada, geçeceğim iller kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Ankara, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve İstanbul şeklinde olacak. Eşlik edecek alfisti arkadaşlar olursa seve seve yerim var tek gideceğim.
Abi ankara'da misafir edelim :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

rain man

Abi ankara'da misafir edelim :)
Kardeşim sağol varol. Çok teşekkür ederim düşünmen teklif etmen yeter.

Rotweiler

Teklifi bırak abi. Gel yiyelim.içelim yat kalk öyle devam et yola. Ciddiyim bak. Doğa haklı.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

rain man

Abi sanırım ankarada durmam gerekecek zaten yolda iken motor control system failure hatası aldım tekrar, ankaraya 200kusur km var nereye geçeyim alfin açık mıdır?

Rotweiler

Cumartesi açık alfin.
You are not allowed to view links. Register or Login ile görüş.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ArtemiS

Abi sanırım ankarada durmam gerekecek zaten yolda iken motor control system failure hatası aldım tekrar, ankaraya 200kusur km var nereye geçeyim alfin açık mıdır?
Hocam tahminim, Termostat ya da ısı müşürü denilen parçadır. Hatayı ilk calıştırmada verdi sanırım, istop edip çalıştırınca uyarı siliniyor. Aynısı yapmıştı benım araç, can sıkıcı bir problem olmasa gerek, kazasız belasız.

Kubilay

İstanbul'da önerebileceğiniz pasta cila yaptırabileceğim bir yer var mı?

ES53

İstanbul'da önerebileceğiniz pasta cila yaptırabileceğim bir yer var mı?

Tuzla yakinsa cok iyi bir yer var.Kendim kefilim

rain man

Cumartesi açık alfin.
You are not allowed to view links. Register or Login ile görüş.
Buradan hem size hem de oğuz beye teşekkür ederim. Tanıştığıma ayrıca çok memnun oldum.Çok sağolun. Sapık ve anlamı olmayan bir mcsf hatası daha. İki oldu bu, bunu racechipin kaynaklı olabilecegini düşündük.

Tolgahan hocam çok teşekkürler ama bi sorun bulamadık.

ku2

Kızdırma bujisini beklemeden çalıştırırsan verir o arızayı.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785