Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yonca Sağa mı Sola mı yapıştırılmalı?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Admin abi noktayı koymuş, dağılabiliriz. :clover:

milano 75

başlığı görünce aklıma direk cem yılmazın repliği geldi
_kaptan,solda iyi mi  :))
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

cyk

Aliexpress'den ben de bir çift yonca sipariş etttim bekliyorum gelmesini.1.25 dolar tanesi  :clover:

burak_unsal

You are not allowed to view links. Register or Login
Aliexpress'den ben de bir çift yonca sipariş etttim bekliyorum gelmesini.1.25 dolar tanesi  :clover:
O fiyata göstergelerin ortasına yapıştırmak için olan küçük yoncalardan bile bulunmuyor, nasıl bişey aldınız çok merak ettim açıkçası  :D
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

06BA7907

O fiyata göstergelerin ortasına yapıştırmak için olan küçük yoncalardan bile bulunmuyor, nasıl bişey aldınız çok merak ettim açıkçası  :D

ben aliexpresten aldım 7 cm lik bir üçgen. 7 euro ya da siterlindi hatırlamıyorum. üç boyutlu. güzel. bu arada sol her zaman iyidir :)
yaşamak direnmektir.

Turaç Karakuş

2005 Ar 156 1,6 t-spark

cyk

Yapıştırdığım gibi söktüm attım.Gerçekten çok adiydi, alfa romeoya hiç yakışmadı. civic vitec'in olsa bile yakıştırmazsın arabana  :D