Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cem meric

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Harika bir yeni yıl hediyesi

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cem meric

Telefondan ne zaman resim yüklesem resimler yatay çıkıyor dikey çekmeme ve eklememe rağmen saat yönünde çevir gibi bir menüde yok bu konuda bilgisi olan var mı ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

milano 75

vay arkadaş,adam ahdetmiş,vazgeçmiyo
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

harunk

You are not allowed to view links. Register or Login
:haydi:

Hikayesi ne ki bu olayin
Zamaninda sahine biniyorduda hor mu gormusler
Ford Focus 1.6ecoboost 180hp
Alfa Romeo 159 1.9jdm  10 HK 757  & Regal Raptor E350-6
Polo 2011 1.6tdi            10 HK 216
A4 2010 1.8tfsi             10 HR 358
A3 2010 1.4tfsi             10 HR 355 & Borelli Ledow 250cc
Golf 6 2011 1.4tsi         34 GT 5151

milano 75

hikaye bilinmiyo,kırmızı lamboyla dikkat çekti ilk sanırım,sonra önlerde hella sisli bmw,seri devam ediyo   :))

Sercan Keklik

:haydi:

Hikayesi ne ki bu olayin
Zamaninda sahine biniyorduda hor mu gormusler

Fazla parası olanın, aklı dengesi de yerinde olacak diye bir kaide olmadığının göstergesidir :)

Her aracın konsolunda, Tilki Kürkü, Aynasında Kocaman ZAR lı kokular, Yanında gezdirdiği Bayan arkadaşlara zaten hiç girmiyorum ama şartı var Min 100+ kg olacak, platin sarı olacak,

bu şarkıyı sınırsızca saatlerce dinleyebilecek kapasitede olcak :))
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

milano 75

schumi

Emniyet kemerlerine kırmızı renk yaptırmak istiyorum. Geçen tv de kırmızı bi mercedes te harika duruyordu. Benim 8C Kırmızı Giuda da çok sportif bir hava katacağını düşünüyorum. Bu işi kimlere yaptırabiliriz ve fiyat olarak ne kadar tutar acaba? İnt. biraz araştırdım,çok farklı fiyatlar çıkıyor.Aliexpreste kemer satılıyor.Ordan alsam sadece montaj işçiliğini yaptırsam diye bu aralar kafamı bayağı kurcalıyor? :)

blackgear

Emniyet kemerlerine kırmızı renk yaptırmak istiyorum. Geçen tv de kırmızı bi mercedes te harika duruyordu. Benim 8C Kırmızı Giuda da çok sportif bir hava katacağını düşünüyorum. Bu işi kimlere yaptırabiliriz ve fiyat olarak ne kadar tutar acaba? İnt. biraz araştırdım,çok farklı fiyatlar çıkıyor.Aliexpreste kemer satılıyor.Ordan alsam sadece montaj işçiliğini yaptırsam diye bu aralar kafamı bayağı kurcalıyor? :)

Dün  forumda biryerde konusu vardı, Ata mı yapmıştı acaba? GTV ' ye kırmızı emniyet kemeri. Bi sorsana...

Edit: Konuyu buldum :) You are not allowed to view links. Register or Login

schumi

Dün  forumda biryerde konusu vardı, Ata mı yapmıştı acaba? GTV ' ye kırmızı emniyet kemeri. Bi sorsana...
Teşekkürler,ben bununla ilgili bi konu göremedim. Belki farklı postda konusu geçmiş olabilir.

Edit: Çok teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login  :)

milano 75

aynen,ata paylaşmıştı,sahibinden den alıp döşemeciye yaptırmış

Kurzuk

Bizim peder bey malum. Alfa romeo almayı ilk teklif ettiğim zaman 1.9 jtd için görmedim ondan hiç ama doblonun motoru ise yağ yakıyor deyip konusunu kapattığı zamanlar olalı tam bir yıl olmuş.

Uzakta olduğumuz için beraber telefonda karar vermeye çalıştık, o zaman o tucson dedi ben bunu dedim. Olmadı. Sonra iyi bir tucson bulamayıp kararı bana bırakınca bir öğlen vakti eski sahibine telefon edip basıp gittim Erzincan'a o zaman.

Tam da öyle bir denk geldi ki, bir yıl sonrasında bayrampaşa da yıllardan beridir binlerce arabaya bakim yapmış dükkanı 147 q2'ye ev sahipliği yaptı.

Kaputu kaldırdı, koltuğa oturdu, kapılarını açıp kapattı. Her bir noktasına baktı. Onun için de bir tecrübe oldu. Tabi yaşından mütevellit bunun uzun olanı çok daha gösterişli ve güzel duruyor dedi.

Güzelliğini öyle kabul etti ki, daha ne arabalar alırız, alınır derken söylediği araba sadece mercedes oldu. Güzel birşey bence de bu. Piyasadaki bir çok diğer markanın değiştirmeye değmeyeceğini, ortalama bir karar ile alfa romeodan dahi iyi olamayacağını görmüş olması mutlu etti bir nevi. Nedendir bilmem paylaşmak istedim sizlerle.

Bu arada bunu ticari kaygılara girmiş veya ortak olmuş olmak düşüncesine dahi sahip olduğum akıllara gelmemesi için önceden söylemedim. Ama geçenlerde peder beyin dükkana gelen kırmızı bir giu'nun fotoğrafını çekip saklamasi ile düşününce zaten az olan sayımız için söyleyebilirim ki, rutin km bakımlarınız için, yağ filtreler vs, 15 yılı aşkın süredir bayrampaşada tek başına yapmakta olan babam elinden geldiğince yardımcı olur gelmek isterseniz. Eğer gelecek olan olursa zaten var olan misafirperverliginin daha da artması için elimden geleni yaparım. Haberiniz olsun arkadaslar.

Dükkanı açtığından beri işçilik almaz. Yağınızı ve filtrenizi getirseniz bile ücretsiz değişim yapar. Sadece ar ile girin ve veysel'in arkadaşıyım deyin yeterli. Dileyen olursa bana özel mesaj ile ulaşsın. Reklam olsun diye açık adres vermek istemem. Sadece bu aileye katkım olsun diye söylediğim bi düşüncemdir yanlış anlaşılmayı ha keza istemem çünkü babamla dahi konuşmadım talep olursa haber veririm ona tanıştığım arkadaşlar gelebilir diye :-)
Kardeşim ben yeni okudum bu mesajı. Helal olsun araban da adamlığına da. Ne güzel insansın. Teşekkür ederiz. Yolun açık olsun.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

Utku

@rain man bunu bende atlamisim..cok incesin veysel bravo gercekten
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

rain man

Utku abi, Burak abi teşekkür ederim. Sizler de gerçekten öylesiniz.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Adalı35

hafta sonu evde otururken malum siteye bi koyalım poloyu dedim. Ne olduğunu anlamadan dün noterde buldum kendimi. serseri mayın gibi dolanıyorum alfa ilanlarının arasında  :haydi: :haydi:
not: jant ve lastikleri aldım 5*100 olduğu için  :kahve:
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Incablue

hafta sonu evde otururken malum siteye bi koyalım poloyu dedim. Ne olduğunu anlamadan dün noterde buldum kendimi. serseri mayın gibi dolanıyorum alfa ilanlarının arasında  :haydi: :haydi:

Hasan abi geri mi dönüyorsun yoksa, culi güzel olur :)) You are not allowed to view links. Register or Login

rain man

Sonunda be :) Haydi şimdiden hayırlı olsun abi.

Gelişmeleri merakla bekliyorum.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Recep Küçük

Hayırlı uğurlu olsun abi Allah gönlüne göre versin inşallah.

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

Adalı35

You are not allowed to view links. Register or Login bakıyoruz bakıyoruz uğur :) bu arada haftaya uludağda sucuk mangal buluşması yapalım
You are not allowed to view links. Register or Login takipte olduğum bir araç var veyselim.
You are not allowed to view links. Register or Login çok sağol kardeşim.
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

burak_unsal

Arkadaşlar merhaba;
Kafamdaki küçük bir soru işaretini yeni bir konu açmaktansa bu başlık altından paylaşmak istedim:
Aracım 147 1.6 T.S.. Sıralı sistem LPG sistemi mevcut (Teleflex). Aracın anlık yakıt değeri ekranına aldığımda yokuş aşağı kompresörde giderken 0 litre yerine sabit olarak 2.0 lt değeri veriyor. Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir? LPG ile bir alakası var mıdır?
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

francobaresi

Arkadaşlar merhaba;
Kafamdaki küçük bir soru işaretini yeni bir konu açmaktansa bu başlık altından paylaşmak istedim:
Aracım 147 1.6 T.S.. Sıralı sistem LPG sistemi mevcut (Teleflex). Aracın anlık yakıt değeri ekranına aldığımda yokuş aşağı kompresörde giderken 0 litre yerine sabit olarak 2.0 lt değeri veriyor. Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir? LPG ile bir alakası var mıdır?
alfalarda( en azından147 156 ve 159da) 0 göstermiyor, gazdan ayağı çekince lpgde olsa benzinde olsa dizelde olsa 2.0 lt görünür. tamamen normal
Cuore sportivo

burak_unsal

Arkadaşlar merhaba;
alfalarda( en azından147 156 ve 159da) 0 göstermiyor, gazdan ayağı çekince lpgde olsa benzinde olsa dizelde olsa 2.0 lt görünür. tamamen normal
Peki anlık gerçek yakıt tüketimi de 2.0 litre midir yoksa 0 litre midir? Sadece bilgisayarla ilgili bir durum mu bu?

francobaresi

Arkadaşlar merhaba;
Peki anlık gerçek yakıt tüketimi de 2.0 litre midir yoksa 0 litre midir? Sadece bilgisayarla ilgili bir durum mu bu?
yol bilgisayarından kaynaklı, bildiğim kadarıyla gaza basılmayınca tüketim otomatik olarak duruyor, orda 0 da gösterse 2 de gösterse bu durumu değiştirmiyor.
Cuore sportivo

burak_unsal

Arkadaşlar merhaba;
yol bilgisayarından kaynaklı, bildiğim kadarıyla gaza basılmayınca tüketim otomatik olarak duruyor, orda 0 da gösterse 2 de gösterse bu durumu değiştirmiyor.
İlginiz için teşekkürler :)
Bu durumda yol bilgisayarının az da olsa gerçek tüketimin üzerinde ortalama değerler verdiğini söyleyebiliriz herhalde..