Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yetkili Servis beğeni ve eleştirilerimiz...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muratso

evet birisi hesap dondurmaktan bahsetmiş,
donurmayı hayatında sadece algida'nın max'ından ibaret zanneden kişilerin bu güzide bilgi çağında ban olayını çözmesi ilgimi tabikide çekebilir, ancak unutmayın muratso kimsenin önünde eğilmez, diz çökmez...

yalnız çok merak ediyorum, yetkili servislere atıp tutan arkadaşlar özel servislerden şikayet ettiklerinde bu söylenme sporunu kime yapıyorlar. yetkili servisler olasaydı alfistiturkey olmazdı bunu unutmayın.

eğer yetkili servisler olmasaydı, özel servisler ve o çok beğendiğiniz ustalar da olmazdı, servislerden çaldığı on numara yağlarla dükkan açan ustalara pek güvenmeyin bence. abi sırrı kapiş ;)

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
evet birisi hesap dondurmaktan bahsetmiş,
donurmayı hayatında sadece algida'nın max'ından ibaret zanneden kişilerin bu güzide bilgi çağında ban olayını çözmesi ilgimi tabikide çekebilir, ancak unutmayın muratso kimsenin önünde eğilmez, diz çökmez...

yalnız çok merak ediyorum, yetkili servislere atıp tutan arkadaşlar özel servislerden şikayet ettiklerinde bu söylenme sporunu kime yapıyorlar. yetkili servisler olasaydı alfistiturkey olmazdı bunu unutmayın.

eğer yetkili servisler olmasaydı, özel servisler ve o çok beğendiğiniz ustalar da olmazdı, servislerden çaldığı on numara yağlarla dükkan açan ustalara pek güvenmeyin bence. abi sırrı kapiş ;)

Özet geçiyorum ;
Yetkili servisler uyursa herkes ölür

OZO..!!!

wolkanku

ancak unutmayın muratso kimsenin önünde eğilmez, diz çökmez...

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ozoozo

@muratso bHu HayhAt içHiN FhaZla Mhasu/\/\msuN.. Ama unutma.. KüMe Düşshede HayaLLeriMiz , ŞhamPiyoNluqa Oy/\/aR qülüŞhLeriMiz..!!

Gel kanka ekmek var @Lbe

OZO..!!!

h.t

@muratso bHu HayhAt içHiN FhaZla Mhasu/\/\msuN.. Ama unutma.. KüMe Düşshede HayaLLeriMiz , ŞhamPiyoNluqa Oy/\/aR qülüŞhLeriMiz..!!

Gel kanka ekmek var @Lbe

OZO..!!!

Yine mi geldi bu kontakt lens

Sent from my iPhone using Tapatalk

ozoozo

Gel kanka ekmek var @Lbe

OZO..!!!

Yine mi geldi bu kontakt lens

Burayı bana bırakın siz devam edin :haydi:

OZO..!!!

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

erdem1904

Murat bey gelince bu başlık en sevdiğim başlık haline geliyor :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

tunerviper

Turbo Twin Spark

dodogitar

merhabalar

yetkili servisler lpg takilmis alfalara bakmiyorlarmi. bugun antalya birmotu aradim randevu icin lpg varsa bakmiyoruz dediler.  bende yonumu antalya turgay ustaya cevirdim. boyle bir sacmalik olurmu ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2004 147 1.6 Progression
2008 147 1.6 Distinctive

e.ateskaya

merhabalar

yetkili servisler lpg takilmis alfalara bakmiyorlarmi. bugun antalya birmotu aradim randevu icin lpg varsa bakmiyoruz dediler.  bende yonumu antalya turgay ustaya cevirdim. boyle bir sacmalik olurmu ?

Sayın arkadaşım, İstanbul'da böyle bir durum bir kaç arkadaşımızın başına da gelmiş. Yetkili servisler aracınız LPG'li ise maalesef ki hizmet veremiyoruz bazı sıkıntılar çıkabiliyor ve mahkemelik olduğumuz durumlar var diyerek izah etmişler. Bu sebeptendir ki LPG'li Alfistiler, özel servisleri tercih etmek zorunda bırakılıyor. Şahsi görüşüm ise aracımda LPG olsun olmasın tercihim her daim özel servis olur. Yetkili servisteki duygusuzluğu ve müşteriye geçirmeye çalışan ustayı bir adet vidayı bile listeye yazan servis görevlilerinden nefret ediyorum..
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

dodogitar

ama cok sacma benim sorunumun lpg ile olacagini nerden biliyorlar. aracin sorununa bakip oyle cevap verseler izah etseler amennah. telefonda damgali esek gibi lpg takili ise bakmiyoruz demek sacma.

2004 147 1.6 Progression
2008 147 1.6 Distinctive

e.ateskaya

ama cok sacma benim sorunumun lpg ile olacagini nerden biliyorlar. aracin sorununa bakip oyle cevap verseler izah etseler amennah. telefonda damgali esek gibi lpg takili ise bakmiyoruz demek sacma.

Bu durum sadece Alfa'lar için geçerli değil sayın dostum, Vw sahibi ve Opel sahibi arkadaşlarımında başına gelmiş olan bir durum. Bizlere özgü olmadığını belirtmek isterim. LPG uygulaması olan araçlar kapalı alanlarda bulundurulamaz, bu yüzden sadece Alfa servisleri değil birçok markanın yetkili servisi LPG'li aracı servise sokmuyor. Tıpkı alışveriş merkezlerinin kapalı otoparklarına sokulmadığı gibi(!) LPG sistem montajı yapıldığında ilgili parçalar garanti dışı bırakılıyor. TÜV onaylı montaj olmadığından motor aksamlarında sıkıntı olabiliyor.
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

dodogitar

antalyada turgay ustadan baska onerebileceginiz yer varmi. turgay usta ile gorustum dukkani kapli imis 3 saat bulur gelmem dedi o  sure zarfinda vbaska yer varsa onerilen gotureyim araci

2004 147 1.6 Progression
2008 147 1.6 Distinctive

sarpgrey

antalyada turgay ustadan baska onerebileceginiz yer varmi. turgay usta ile gorustum dukkani kapli imis 3 saat bulur gelmem dedi o  sure zarfinda vbaska yer varsa onerilen gotureyim araci

Kardeş bende Alanyada yim Turgay ustaya ulaşabileceğim no varsa ozelden yazabilir misin?
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

dodogitar

ozelden gonderiyorum sarpgrey

2004 147 1.6 Progression
2008 147 1.6 Distinctive

dodogitar

ben alanyada motor ustasi olarak unal ustayi buldum araci ona goturuyorum. turgay ustanin motor inecek dedigi ses sorunu trigier den citi unal usta buldu.

2004 147 1.6 Progression
2008 147 1.6 Distinctive

TRSemih

ben alanyada motor ustasi olarak unal ustayi buldum araci ona goturuyorum. turgay ustanin motor inecek dedigi ses sorunu trigier den citi unal usta buldu.

Gates triger takıldıktan 3-4 bin km sonra ses yapıyor. Dayco takmışsınızdır umarım.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

sarpgrey

ozelden gonderiyorum sarpgrey

Teşekkür ederim.  Benim sadece yağ değişim zamani geldi. Tabi filtreler filanda.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

dodogitar

antalyaya gideceksen sirf yag degisimi icin gitme alanya sanayide unal usta ki gun ince degistirdi yag ve filtreleri benim. haftayada bujiler degisecek siparis gelnce

2004 147 1.6 Progression
2008 147 1.6 Distinctive

admin

Turgay Usta ve Ünal Usta, yetkili servis olmadıklarından lütfen ilgili başlıktan devam edelim. Farklı konu başlıklarını farklı konular yazıldığı zaman, bir curcuna olmakta ve gerçekten bilgi sahibi olmak isteyenlerin kafaları karışmakta, istedikleri bilgilere geç veya hiç ulaşamamaktalar.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Mehmetinki

2 ay önce Antalya Birmot da ücretsiz check up adı altında yüzeysel bir bakım kampanyası vardı. Bende bir göstereyim hemde yetkili serviste kaydım olsun ki kampanyalardan haberim olsun diye gittik alfamla. Arabanın eksiklerini gediklerini bir kağıda not edip verdiler elime. Fiyatlar konusuna hiç girmeyeceğim, içerideki sol güneşlik için 210 tl gibi bir fiyat verdiler çünkü  :o (normal mi bilmiyorum ama fazla geldi bana)

Ön arka armalarım çok yıprandığı için onların da fiyatını yazmışlar. Bende buna neden para ödüyorum, bu alfa romeo markasını temsil eden bir parça değil mi, bunu ücretsiz değiştirmelisiniz tarzı biraz itiraz ettim. Daha önce Birmot İnternet sitesinden de bu konuda başvuruda bulunmuştum ancak red cevabı almıştım. Antalya birmotdaki çalışanlar da "evet senin armaların baya yıpranmış senin için bir başvuru yapacağız" dediler. Geçen hafta arandım ve başvuru kabul edilmiş. Ücretsiz gıcır gıcır armalarım takıldı :)

O kadar şey okudum birmot ile ilgili ama aslında iyi insanlar sanki :D

rain man

Güneşlik fiyatı normal bu arada. Dışarda da 0 olanı benzer fiyatlarda.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Darkboys10

Cumartesi günü Bursa Mengerler'e götürdüm aracımı direksiyonu sağa çevirince ve toplayınca tıkırdı sesi geliyordu direksiyondan
Direksiyonun içindeki airbag etiketi sürtünüyormuş direksiyon sökülüp etiket çıkartıldı
Çakmaklık çalışmıyordu sigortası atmış sigorta değiştirildi
Ön göğüsteki torpido kapağı açılmıyordu kırılmış torpido değişti
Bunların hepsi garantiden ve 1 saat içinde halledildi.aracım şuanda 12binde 15bin bakımınıda Mengerler'de yaptırmayı düşünüyorum servis danışmanı arkadaş da alfisti üyesiymiş yardımcı oldu çok saolsun