Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Turkey Hibe Masası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

av.alitaylan

Erken görsem hayranı olduğum grubun konserine gitme fırsatını kaçırmazdım. :( yine de bileti almış kadar sevindim teşekkürler.

2001 156 2.0 Selespeed

ugur_1903e

Teknosa dan yakın zamanda 500 lira ve üzeri alışveriş yapacak olan varsa elimde 100 liralık indirim kodu var boşa gitmesin.

sarpgrey

You are not allowed to view links. Register or Login
Teknosa dan yakın zamanda 500 lira ve üzeri alışveriş yapacak olan varsa elimde 100 liralık indirim kodu var boşa gitmesin.
Eğer benden önce başka bir arkadaş istemediyse ben bu indirim kodunu alabilirim, telefon almayi düşünüyordum orada kullanabilirim.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

ugur_1903e

Daha önce soran oldu ama geri dönüş yapılmadı. Kesin kullanılacaksa özelden göndereyim.

ku2

Hepsiburada için indirim kuponu olan varsa talibim.
400 TL üstü alışverişler için geçerli olanlardan :)

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

muğlalı

Bende var abi bu 2-6 şubat arası geçerli 50 tl.

ku2

Bende var abi bu 2-6 şubat arası geçerli 50 tl.

Kullanabilirmiyim..?
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ES53

N11 indirim
Kodu olan var mi acaba ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

ArinFırat

2004 156 mdan kalma iç dikiz aynası var,,camının bir köşesinde hafif bir kararma vardı yanılmıyorsam,estetik olarak gözüme battığı için yenilemiştim..isteyen olursa veya ihtiyacı olan varsa ücret talep etmeksizin gönderebilirim.

gumusmustafa

2004 156 mdan kalma iç dikiz aynası var,,camının bir köşesinde hafif bir kararma vardı yanılmıyorsam,estetik olarak gözüme battığı için yenilemiştim..isteyen olursa veya ihtiyacı olan varsa ücret talep etmeksizin gönderebilirim.
Kimseye söz vermediyseniz ben talibim.

ArinFırat

Kimseye söz vermediyseniz ben talibim.

Sizindir..özelden adresinizi yazarsanız eğer,yarın veya en geç cuma kargoya veririm.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

universeee

Arkadaşlar elinde n11 yada hepsiburada için indirim kuponu kodu vs olan var mı acaba? Lastik almam gerekiyor o da evlat acısı gibi 17" olunca. Belki acımı hafifletecek bir çare çıkar buralardan.  :alfisti:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

ES53

Banada hepsiburada indirim kodu lazim.kullanmayan varsa verirse isime yarar gercekten

fatihcan

Eski 156 ımdan kalma twinspark yazısının p,r ve s harfleri var elimde. İhtiyacı olana gönderebilirim.  ;)
2004 156 1.6 TS Distinctive (2012-2015)
2008 159 1.9 JTDM Distinctive (2015-2022)
2016 Giulietta 1.6 JTDM Super TCT (2022-....)

ali kaynak

Arkadaşlar elimde 2 adet Anadolu Ateş'i gösteri bileti var  , Ülker sports arena bugün için saat 20:30 da Başlıyor gitmeyi Düşünen varsa irtibata geçebilir bugun Bostancı Kartal sancaktepe civarlarınızda olucam 0507 673 1453 biletleri elden teslim edebilirim
Lancia delta III

ali kaynak

Arkadaşlar elimde 2 adet Anadolu Ateş'i gösteri bileti var  , Ülker sports arena bugün için saat 20:30 da Başlıyor gitmeyi Düşünen varsa irtibata geçebilir bugun Bostancı Kartal sancaktepe civarlarınızda olucam 0507 673 1453 biletleri elden teslim edebilirim
Verilmiştir
Lancia delta III

TRSemih

Aynaların camında çizik leke vs yoktur. Isıtıcıları çalışmıyor. Çatlak vs nedenlerden ötürü değerlendirmek isteyen olursa gönderebilirim, ihtiyaç görülsün.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ucarozcan

Aynaların camında çizik leke vs yoktur. Isıtıcıları çalışmıyor. Çatlak vs nedenlerden ötürü değerlendirmek isteyen olursa gönderebilirim, ihtiyaç görülsün.

Selam.
Benim sağ ayna da bozarmalar başladı. Soluk gösteriyor.
Acaba benim 159 uyarmı?
Uyarsa bir tanesini alabilirim.

Xperia z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

octinum

Eksi malzemeler arasında bir adet NVIDIA Geforce 9800GTX buldum arkadaşlar. :) Üzerine bir de Aerocool Accelero Twin Turbo çift fanlı soğutucu takmışım. Çok sessiz çalıştığını hatırlıyorum. Soğutucu başka bir yığın ekran kartını da destekliyor, denemek isteyen deneyebilir.

Ekran kartının markası Asus olması lazım, bir de 9800GTX+ da olabilir. Eski bir ekran kartı ama HD video oynatma, NVIDIA PhysX ek kartı filan gibi işlerde meraklısı kullanabilir. İyi kötü oyun da oynatabiliyor olması lazım bunun.

Aşağıda satılığa çıkardığım Silverstone SG-06 mini-ITX kasayı alana bunu hediye edeceğim.

muğlalı

You are not allowed to view links. Register or Login 50 tl hediye çeki var 400 tl üzeri alışverişlerde geçerli 6 mart son gün.

Bandırmalı

Selam.
Benim sağ ayna da bozarmalar başladı. Soluk gösteriyor.
Acaba benim 159 uyarmı?
Uyarsa bir tanesini alabilirim.

Xperia z3
159 uymaz. Gui ve mito bildiğim uyar.  156 farklıdır.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

dodogitar

elimde 156 icin bagaj yazilarindak 1 ve 5 var aracinda eksik olana gonderebilirim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2004 147 1.6 Progression
2008 147 1.6 Distinctive

ugur_1903e

Giulietta ya uyarsa ben alabilirim. Benim aynalar su lekesi gibi benek benek olmuş. Bu ısıtıcılar benim aynada olanlarla yani sağlam olanlarla değiştirilebilir mi acaba?

wolkanku

arkadaşlar zamanında insignia'nın viraj farları için aldığım ancak arabayı sattıktan sonra gelen, H11 tipinde 4 tane led ampül mevcut ( 2 farklı çapta sağ-sol takım). aydınlatmaları aşırı kuvvetli değil, yani ana aydınlatma olarak değil de uzunlarda vb. flash etkisi için kullanılabilir eğer H11 ampul tipiniz ise.

bir de yine insiginia'nın 2. anahtarı paramparça olduğu için anahtar siparişi vermiştim, yine araba satıldıktan sonra elime ulaştı ancak satıcı opel yerine CHEVROLET anahtarı göndermiş.
anahtar birebir budur;

işine yarayan olursa bunları hibe etmek istiyorum.
Alıcı ödemeli kargo da yapabilirim, ya da isteyen Caddebostanda elden gelip alabilir.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

iceberg156

Captiva'nın eskiyen anahtarı için yenisini sipariş etmiştim. Elime ulaşmış olmasa iptal eder bunları alırdım :)
Belki You are not allowed to view links. Register or Login işine yarayabilir.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive