Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 FN 3836 159 Tuzla dan selamlar :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muzaffersan

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu arada depoyu fulledim,yol bilgisayarini sifirladim.Ortalamam 500 km sonu 5.0 lt

Sent from my iPhone using Tapatalk

helal olsun :alkis:

km yide sıfırlasaydın full depoyla kaç km gidicek?

ademirtas

Hayırlı Uğurlu olsun sürekli Tuzla Sahil de bulunuyorum , Pendikte oturuyorum bende , görüşmek dileğiyle :)
1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS
2006 - Alfa Romeo 159 JTDm
1999 - Alfa Romeo 156 2.5 V6

ES53

@muzaffersan muzozcum sifirladim sonucu paylasicam.izmirdeyim suan cesme de baya 159a denk geldim

@ademirtas tuzaliyiz illaki denk geliriz bi gun tsk ederim :)

ES53

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Deniz

ES53

Arkadaki doblo muzonun mu ?

Aynen abi Onun dobloyuda paraya kiyarsa ins bi boyatcaz arac yarali dolasiyor

Deniz

Paramı Muzaffer ahahah ucuz diye yağları presletip sonra tekrar Orj yay alan adam arabayı mı boyatır ahahahahsh

ES53

Paramı Muzaffer ahahah ucuz diye yağları presletip sonra tekrar Orj yay alan adam arabayı mı boyatır ahahahahsh

Yaa abi onu hic hatirlatma hahshahahahha

ES53

Konuya bi guncel cekeyim,ilan koymadim koymayida dusunmuyorum ama giu ile takas dusunuyorum.Forumda dusunen varsa cam takasli bi giu ile takasa girebilirim.

Aracim suan 65 bin km de distinctive paket manuel.Sadece sol arka kapida lokal boya var degisen yok.40 bin km ye kadar yetkili servis bakimli kitapcigi vs hersey duruyor 2. Sahibiyim.Lastikler degiseli 1000km olmadi.

Bi xenon,otomatik kararan dikiz aynasi,bej deri doseme koltuklar otomatik katlanan aynalar vs elektrikli koltuk ve koltuk isitma haric full

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

kagan06

Konuya bi guncel cekeyim,ilan koymadim koymayida dusunmuyorum ama giu ile takas dusunuyorum.Forumda dusunen varsa cam takasli bi giu ile takasa girebilirim.

Aracim suan 65 bin km de distinctive paket manuel.Sadece sol arka kapida lokal boya var degisen yok.40 bin km ye kadar yetkili servis bakimli kitapcigi vs hersey duruyor 2. Sahibiyim.Lastikler degiseli 1000km olmadi.

Bi xenon,otomatik kararan dikiz aynasi,bej deri doseme koltuklar otomatik katlanan aynalar vs elektrikli koltuk ve koltuk isitma haric full

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Fiyat bilgisi alabilirmiyim pm de olabilir

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ES53

Fiyat bilgisi alabilirmiyim pm de olabilir

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dedigim gibi suan sadece takas var aklimda.Dusundugum fiyat 55 bin

ES53

Arac satiliktir guncel

ES53

Arkadaslar aracimi maddi durumlardan dolayi satmak zorundayim.

İlan no : 270873611

Son aylarda ettigim masraflar

Son dusundugum rakam 52.Asagisini dusunmuyorum.

1 sene 3 aydir arac bende 2. Sahibiyim.Aldigimdan bu yana 6 bin tl masraf yaptim.İlgilenen varsa dmden numarami alabilir

ES53

51.000 TL gunceldir.2 aracimizida satmak zorundayiz.Hala forumdan arayanin olmamasi ilginc

Erkay KAHYA

Hayırlısı olsun. Umarım yerine daha iyisi gelir.
Satışı hızlandırmak için bilimum yerlere ilan verin.

ES53

Hayırlısı olsun. Umarım yerine daha iyisi gelir.
Satışı hızlandırmak için bilimum yerlere ilan verin.

Sagol abi insallah.Araci satmak degil de sacma insanlarla muhattap olmak sinir bozuyor.

Takas yok yazmasina ragmen ev arsa dukkan takasi isteyenler mi ararsaniz,telefondan arayip aractan memnun musunuz bende ayni aractan alcam ama sizinkini almicam diyeni mi ararsiniz,arkada 3. Bolge klima var mi diye sorup yok dedigimde sagolun ben arkada da dijital klima olanindan ariyorum diyeni mi ararsiniz.Temiz arac buldular da arka klimasi kaldi.araci arkadan kullancak sanki