Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cyk

Bugün karamamba krom yonca armasına kavuştu :clover: :alkis:

fatihmehmet

You are not allowed to view links. Register or Login
    Bugün karamamba krom yonca armasına kavuştu :clover: :alkis:

Hayırlı olsun. Yoncaların yeri yanlış olmuş yalnız. Yaprağın sap kısmı aracın arkasına bakmalı normalde.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

cyk

Hayırlı olsun. Yoncaların yeri yanlış olmuş yalnız. Yaprağın sap kısmı aracın arkasına bakmalı normalde.

Evet haklısınız yapıştırdıktan sonra aklıma geldi ama artık çok geç  :)

ku2

Sinistra Sol, destra Sağ :)) S ve D diye kısaltmalar olur üstünde. Sap kısmı arkaya gelecek :))) Isıtıp söküp tekrar yapıştırabilirsiniz aslında :)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ertena

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bu hafta yeni sahibine vericektik.Kismet degilmis.Perte cikacak

Çok geçmiş olsun. Neyse ki siz iyisiniz.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

antihero

Size birşey olmaması en büyük teselli, çok geçmiş olsun.
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

furkan_topay

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

Alfa Romeo 147       2007 1.6TS  Blackline
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Collezione
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Distinctive
Alfa Romeo 147       2006 1.6TS  Blackline

esatkaracan

Çok çok geçmiş olsun. Neyseki size birşey olmamış. Bu saatten sonra olan olmuş bundan sonrasıda önemli. Sigorta şirketinizin sizi mağdur etmemesi gerek.çünki sigorta şirketleri Bildiğiniz pazarlık yapıyor araç için. Benimde volvo s60 ım perte çıkmıştı ordan biliyorum. Artık kasko değeri üzerinden ödeme yapmıyolar.( bazı şirketler hariç özel bildirim olmazsa) rayiç bedel üzerinden değer biçiliyor. Rayiç bedel belirlenirken sözleşmede yazan yetkili servis değer ölçümü,internet satılıklar ve galericilerin  görüşleri alınır deniyor fakat sadece malum siteyi baz alıyorlar. Birde yetmezmiş gibi sizin arabanız 2008 siz istiyosunuz şu kadar ama burda 2010 u daha düşük fiyata var bile diyebiliyolar. Biz bukadar verebiliyoruz beğenmezseniz dava hakkınız var denebiliyor. Bu yüzden bundan sonraki aşamaları sigortacınızla takip etmeniz önemli. Tanıdık ve sözü geçen şirketler müşteri memnuniyeti için benim sigortalımı mağdur etmeyin dendiğinde daha olumlu  sonuçlar alınabiliyor. Ayrıca yetkili servisin çıkardığı masrafla özel bir olmaz. Aracınız perte çıksa dahi ilk teklifi size yapmaları gerek beni es geçmişlerdi. Aracım 7 bin tl ye pert firmasına satıldı. Bana söylenseydi belki tekrar alabilirdim.çünki yetkili servis 48 bin tl masraf çıkarmıştı. Özeldende teklf aldım 16 bin lira demişlerdi. Daha birçok ayrıntı var tabi. Kafanızı şişirdim kusura bakmayın. Eğer danışmak istediğiniz bişey olursa yardımcı olurum. Tekrar tekrar geçmiş olsun...

E.Ç.M. (MiTongin)

Çok çok geçmiş olsun. Neyseki size birşey olmamış. Bu saatten sonra olan olmuş bundan sonrasıda önemli. Sigorta şirketinizin sizi mağdur etmemesi gerek.çünki sigorta şirketleri Bildiğiniz pazarlık yapıyor araç için. Benimde volvo s60 ım perte çıkmıştı ordan biliyorum. Artık kasko değeri üzerinden ödeme yapmıyolar.( bazı şirketler hariç özel bildirim olmazsa) rayiç bedel üzerinden değer biçiliyor. Rayiç bedel belirlenirken sözleşmede yazan yetkili servis değer ölçümü,internet satılıklar ve galericilerin  görüşleri alınır deniyor fakat sadece malum siteyi baz alıyorlar. Birde yetmezmiş gibi sizin arabanız 2008 siz istiyosunuz şu kadar ama burda 2010 u daha düşük fiyata var bile diyebiliyolar. Biz bukadar verebiliyoruz beğenmezseniz dava hakkınız var denebiliyor. Bu yüzden bundan sonraki aşamaları sigortacınızla takip etmeniz önemli. Tanıdık ve sözü geçen şirketler müşteri memnuniyeti için benim sigortalımı mağdur etmeyin dendiğinde daha olumlu  sonuçlar alınabiliyor. Ayrıca yetkili servisin çıkardığı masrafla özel bir olmaz. Aracınız perte çıksa dahi ilk teklifi size yapmaları gerek beni es geçmişlerdi. Aracım 7 bin tl ye pert firmasına satıldı. Bana söylenseydi belki tekrar alabilirdim.çünki yetkili servis 48 bin tl masraf çıkarmıştı. Özeldende teklf aldım 16 bin lira demişlerdi. Daha birçok ayrıntı var tabi. Kafanızı şişirdim kusura bakmayın. Eğer danışmak istediğiniz bişey olursa yardımcı olurum. Tekrar tekrar geçmiş olsun...
yaralı bilgiler. Teşekkürler  :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

vlkylmz

çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum
kalite asla tesadüf değildir

ES53

Oncelikle iyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim size de zahmet edip bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim gercekten.Dediginiz gibi anlattiginiz olayi yeni ogrendim bende.Bu yuzden etrafimdakiler kasko bedelinin asagisinda da yukarisinda da olabilecegini soylediler.Sanirim daha onceden bi hasari var mi yok mu ona da You are not allowed to view links. Register or Login km durumuna filanda.Bir etkisi olur mu insallah olur bilmiyorum ama daha onceden hasari yoktu aracimin ve km dusuktu modele ve piyasaya gore.75 Bin km de.Bakalim ne bekliyor beni gorucez eksperden sonra.Herkese tekrar tekrar tesekkur ederim

ArinFırat

Oncelikle iyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim size de zahmet edip bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim gercekten.Dediginiz gibi anlattiginiz olayi yeni ogrendim bende.Bu yuzden etrafimdakiler kasko bedelinin asagisinda da yukarisinda da olabilecegini soylediler.Sanirim daha onceden bi hasari var mi yok mu ona da You are not allowed to view links. Register or Login km durumuna filanda.Bir etkisi olur mu insallah olur bilmiyorum ama daha onceden hasari yoktu aracimin ve km dusuktu modele ve piyasaya gore.75 Bin km de.Bakalim ne bekliyor beni gorucez eksperden sonra.Herkese tekrar tekrar tesekkur ederim

dikkat ettimde fren izin hiç yok..sanırım dalgınlığına geldi.

ES53

dikkat ettimde fren izin hiç yok..sanırım dalgınlığına geldi.

Vurmadan son anda frene asildim arac yavasladi ama ize bende dikkat ettim hic iz yok

milano 75

geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

esatkaracan

[/quote]
Rica ederim. Km ve araç orj. Rayiç bedel belirlenmesinde çok önemli bir etken. Ayrıca araçta ekstra değerli akseuar var ise ( değerli jant yada lpg) bunlarda etkiliyor fakat sigorta sözleşmesinde bunların işlenmesi gerekli. Bende lpg işli ve fatura olmasına rağmen (prins lpg=1900 euro) ben alamamıştım. Dediğim gibi tamamen sigortacınız ve sigorta şirketi çok önemli. Bazı sigortacılar birebir ilgilenirken( tabi şirketinde sözü geçer olması önemli) bazıları sizi ilgilendirir der ve tek başınıza uğraşmak zorunda kalabiliyosunuz.inş. İstediğiniz gibi olur herşey...

ES53

@milano 75 @esatkaracan sagolun varolun.arac orjinal sonradan eklenenen birsey sadece double din var isli degil oda.yarin onu gidip almaya calisacagim.sigortacimiz tanidik bastiricaz artik bakalim umarim cok dusuk vermezler

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login sagolun varolun.arac orjinal sonradan eklenenen birsey sadece double din var isli degil oda.yarin onu gidip almaya calisacagim.sigortacimiz tanidik bastiricaz artik bakalim umarim cok dusuk vermezler

teybini alırsın,orjinali duruyosa onu You are not allowed to view links. Register or Login aynı şekilde 156 yı pert ettiğimizde üzerindeki oz jantları söküp almıştık serviste 15 leri takıp.büyük ihtimal sana arcın + şu para yada aracı almazsan bu para gibi bir teklifte bulunurlar.şu an şartlar nasıl bilmiyorum 4 sene önce  piyasaı 15-17 olan 156 ya 14250 vermişti kasko.arabaya 7 tl teklif almışlar,bizede 7.250 +arabanız yada 7.250 +aracı satın alan kişiden satışta 7 tl dediler.servisin çıkarttığı masraf,takribi rakam You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login uğraşmayız diyerek 14250 istedik,aaln adama satışta sordum usta napcan bunu parçalıyakmısın diye,3500 masrafı var,toplayıp satıcam dedi.3 ay sonra arbayı amasyada satışta gördüm,hasar kaydı yok,belden aşşağı boyalı diye,koltuklarından tanımıştım,siyah-kırmızı deriydi.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

cyk

Sinistra Sol, destra Sağ :)) S ve D diye kısaltmalar olur üstünde. Sap kısmı arkaya gelecek :))) Isıtıp söküp tekrar yapıştırabilirsiniz aslında :)
Tutar tutmaz emin değilim hocam, varsın ters olsun çok rahatsız etmiyor beni :D :clover:

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login  abi yeni gördüm, çok çok geçmiş olsun. Allah yenisine çizik bile göstermesin. Şükür kimseye birşey olmamış.

Vurduğun araba sıkı audi. Muhtemelen o da sen de ani frendeydiniz, o totoyu kaldırdı sen kafayı bastın tüm yük kaputa bindi. Ön tampona az daha hiçbişey olmayacakmış hatta. Perte çıkması iyi olmuş. Kaskona da mümkün mertebe yırtık davran. Gerekirse kendin muadil ilan aç. Benim pert ettiğim mazda3'ün piyasası 32'ydi emsalleri; bana 24 teklif ettiler. Pazarlık ede ede bağıra çağıra 29'a çıkarttım sahibindende bulamadım arabam com'da vs sitelerde bulduğum tüm emsalleri topladım.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ES53

You are not allowed to view links. Register or Login  abi yeni gördüm, çok çok geçmiş olsun. Allah yenisine çizik bile göstermesin. Şükür kimseye birşey olmamış.

Vurduğun araba sıkı audi. Muhtemelen o da sen de ani frendeydiniz, o totoyu kaldırdı sen kafayı bastın tüm yük kaputa bindi. Ön tampona az daha hiçbişey olmayacakmış hatta. Perte çıkması iyi olmuş. Kaskona da mümkün mertebe yırtık davran. Gerekirse kendin muadil ilan aç. Benim pert ettiğim mazda3'ün piyasası 32'ydi emsalleri; bana 24 teklif ettiler. Pazarlık ede ede bağıra çağıra 29'a çıkarttım sahibindende bulamadım arabam com'da vs sitelerde bulduğum tüm emsalleri topladım.

Dostum benim cok cok sagol.Allah once canimiza,sonra hicbirimizin aracina tas dahi You are not allowed to view links. Register or Login ani frende degildi durmaya yakindi hatta,ben olmamam gereken hizdaydim ve cok acemice sag seride gectim önümü gormeden.Sonrasi zaten malum.Dedigin gibi bastirmamiz gerekicek.Cunku tahminim dusuk bir rakam vericekler.Etrafimdaki arkadaslarim da boyle durumlar yasadi ve bazen dedigin gibi fiyati yukseltti kasko sirketi.Bakalim,merakla bekliyorum.

sarpgrey

Ayna kontrol ünitesinde bi problem vardi. Komple içini söküp yerinden kayan pin ve tuşları düzelttim. Artık aynalarım faal. Hazır otoparktayken motoruda biraz temizliyim dedim.

Baya önce gelen alfisti stickerımıda yeni yapıştırmak kısmet oldu.You are not allowed to view links. Register or Login
arkaya krom çıta ne zaman geliyor ? :)
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

sarpgrey

cok gecmis olsun, size bisey olmamasi ve kaskonuzun olmasi tesellisi olmus

geçmiş olsun, arkadaşların dediği gibi önce sizin canınınız önemli. 
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Doğa Tosun

GT kilometre bakımına yine erken girdi. Senede ortalama 3 bin km yaptıgı için 9 binde 3. Periyodiği. Ayrıca alt takım kontrolünde rastladığımız ilerde revizyon isteyecek parçaları (burçlar, salıncaklar..) değişiyor. 3 gün akota'da kalacak. faturası da sagolsun yine kalın. Tesellimiz ikami araç verdiler, jeep cherokee limited. Hem beğendim, hem de işimizi gördü. 2.tesellim de aslancık yine kusursuz, gram hatasız durumda olacak. Güç yettiğince de öyle olur umarım. Kendisi benim çeyizim   >:D

( You are not allowed to view links. Register or Login 'nin çeyizi de olabilir  )
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

AbesLang

Filtreleri değiştirdik.
Bir de üzerine Antibakteriyel Araç Klima Dezenfektanı uyguladım. Mis gibi oldu.

ertena

Filtreleri değiştirdik.
Bir de üzerine Antibakteriyel Araç Klima Dezenfektanı uyguladım. Mis gibi oldu.

Harika ürün senede iki kez yaparım.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk